הטרדה בלתי פוסקת מהוט!
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
7 שיחות בפחות מ48 שעות!!! מה שאתם שומעים!
7 שיחות! והכל בגלל שהתקשרתי לשאול כמה עולה אינטרנט 200M לאחותי.
עכשיו קיבלתי את השיחה ה7 וכשאני אומר לנציגה שזה הגזמה והטרדה היא אומרת לי: אתה לא חושב שאתה קצת מגזים,
אז אמרתי לה שהיא סתומה וניתקתי!
עכשיו קיבלתי את השיחה ה7 וכשאני אומר לנציגה שזה הגזמה והטרדה היא אומרת לי: אתה לא חושב שאתה קצת מגזים,
אז אמרתי לה שהיא סתומה וניתקתי!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
חברים, המשפט הבא: "אינני מעוניין בשיחות נוספות מכם או משירותים מטעמכם. במידה ואזדקק - אתקשר. ראו הודעה זו כאחרונה לפני הקלטת שיחות ותלונה על דואר ***."
אחרי זה - הכל פתוח מבחינתכם.
לקרוא להם חברה *** וכל מיני אחרים - לא מתאים. אני לא עם הוט, אני מחובר ליס ולבזק וtriple c, אבל לא אוהב קריאות כאלו בכל מקרה.
אחרי זה - הכל פתוח מבחינתכם.
לקרוא להם חברה *** וכל מיני אחרים - לא מתאים. אני לא עם הוט, אני מחובר ליס ולבזק וtriple c, אבל לא אוהב קריאות כאלו בכל מקרה.
Vocare Ad Regnum
קרה לי אותו דבר מ YES ופלאפון ,שאלתי אותה מאיפה יש להם את הטלפון שלי ,חסוי ,היא סירבה להגיד
היא התקשרה מטלפון 072XXXXXXX אז בררתי והבנתי שזה חברת טלמרקינג חיצונית ,
אמרתי לה בפשטות שגם בחינם אני לא עובר ל YES
או פלאפון ,אני די מרוצה ממה שיש לי תוכן ואיכות שידור וחבל לה להתקשר שוב ובזה נגמר הסיפור .
היא התקשרה מטלפון 072XXXXXXX אז בררתי והבנתי שזה חברת טלמרקינג חיצונית ,
אמרתי לה בפשטות שגם בחינם אני לא עובר ל YES
או פלאפון ,אני די מרוצה ממה שיש לי תוכן ואיכות שידור וחבל לה להתקשר שוב ובזה נגמר הסיפור .
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
מסוכן להשאיר להם טלפון אמיתי...
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
זה הוטHT-Assaf כתב:זה מזמן כבר לא הוט מתקשרים, זה חברות טלמרקטינג בשם הוט שקונים רשימות טלפונים.
כל חברות הטלמרקטינג קונים רשימות מספרים לפי חתכים ומתקשרים....
המספר שמתקשרים ממנו זה
077-707-6000
·אצלי אותו דבר. השארתי פרטים לגבי אינטרנט והתקשרו אליי שלוש פעמים ביומיים לגבי הוספת שרותי טלוויזיה. האמת שהשיחה האחרונה היתה מצחיקה. אמרתי לנציגה שאין לי מה להתחבר להוט כי אין תוכן שמעניין אותי ואז שאלתי אותה מה היא מסתכלת. היא אמרה שגם היא לא רואה טלויזיה, שזה בזבוז של זמ ושהיא מעדיפה לצאת החוצה לרוץ...guyyg כתב:7 שיחות בפחות מ48 שעות!!! מה שאתם שומעים!
אז אמרתי לה שהיא סתומה וניתקתי!...
מוזר שהם רוצים שתתחבר הם רודפים אחריך.
אבל כשאתה צריך את שירות הלקוחות... אבל על הקו 50 דקות...שומע תקליט

אבל כשאתה צריך את שירות הלקוחות... אבל על הקו 50 דקות...שומע תקליט
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ותחייגו אליהם מחסום (43* בבזק).ofers79 כתב:תמיד בתחילת השיחה הנציגים מבקשים מספר טלפון כדי ש"אם השיחה תתנתק שיוכלו לחזור אלינו". לא להתפתות ולא לתת, ככה פשוט לא יחזרו אלינו....
לרוב נותני שירות כאלה מתקשרים אלי כשאני מאוד עסוק. הפתרון הוא לבקש מהם להמתין ולשים אותם על השתק.
אם נציג עובר את ה 5 דקות המתנה אני מפנק אותו ב "הלו? כן כן, אני מאוד מעוניין, רק תמתין איתי עוד רגע" ושם שוב על השתק.
כל הנ"ל זה כמובן עד שאסיים להיות עסוק.
אם נציג עובר את ה 5 דקות המתנה אני מפנק אותו ב "הלו? כן כן, אני מאוד מעוניין, רק תמתין איתי עוד רגע" ושם שוב על השתק.
כל הנ"ל זה כמובן עד שאסיים להיות עסוק.