קניית רסיבר חדש - צריך את עזרתכם :)
-
EladMeshulam
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא בטוח שכאן זה הנושא הידע שלי כל כך מוגבל שגם בקטגוריות של הפורומים אני לא סגור ....
לצערי הרב המגבר שלי (sherwood בן 20 ) הלך לעולמו ואני רוצה להתחדש באחד חדש
התקציב שלי הוא באיזור ה 2000 מקסימום 2500 שקל מה שאני יודע שהחברות הממולצות הם yamaha ו denon
אם אפשר המלצות על מכשירים ספציפים ויותר טוב אפילו זה לפרט מה היתרונות שבהם תודה רבה !!
לצערי הרב המגבר שלי (sherwood בן 20 ) הלך לעולמו ואני רוצה להתחדש באחד חדש
התקציב שלי הוא באיזור ה 2000 מקסימום 2500 שקל מה שאני יודע שהחברות הממולצות הם yamaha ו denon
אם אפשר המלצות על מכשירים ספציפים ויותר טוב אפילו זה לפרט מה היתרונות שבהם תודה רבה !!
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לא רק דנון וימאה...גם אונקיו פיוניר ומרנץ..
כיף חיים.
-
EladMeshulam
- חבר שרק התחיל

אני רוצה בעיקר למוזיקה אבל גם לסרטים כרגע יש לי רק רמקולים קידמיים wharfedaleGMTK כתב:צריך פה יותר פרטים איזה חיבורים אתה רוצה?
האם הוא למוזיקה או סרטים.
תן יותר פרטים מה אתה מחפש....
מתכנן בעתיד הקרוב גם סנטר ורצפתיים איזה חיבורים- אני לא חזק בתחום אם אפשר הסבר מה זה חיבורים וכו
בתכלס צריך לא את המכשיר הכי מתקדם אבל שישמש אותי גם בשנים הבאות עם כל הטכנולוגיות החדשות ובעיקר יתן סאונד איכותי
תודה חברים
-
EladMeshulam
- חבר שרק התחיל

שאלה נוספת הסתובבתי קצת בפורומים כאן וראיתי שהרבה קונים ב "אמאזון " עד עכשיו לא יצא לי לקנות דברים יקרים באינטרנט
[ בדרך כלל שטויות בעשרות שקלים באייבי ] ואני רואה תגובות טובות בסך הכל ... אז עד כמה מומלץ לקנות שם כמובן אחרי שאני יחליט איזה רסיבר
תודה לעוזרים
[ בדרך כלל שטויות בעשרות שקלים באייבי ] ואני רואה תגובות טובות בסך הכל ... אז עד כמה מומלץ לקנות שם כמובן אחרי שאני יחליט איזה רסיבר
תודה לעוזרים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא הייתי הולך על האונקיו 636 כי זה מכשיר חדש לגמרי שעוד לא ממש קיבל ביקורות, ושעבר כמה שינויים מהותיים לעומת ה-626 ולא בהכרח לטובה...
עדיף ללכת על בטוח עם ה-626, מה גם שהוא (יותר נכון אתה) נהנה מירידת מחיר בזכות ההשקה של ה-626.
אה, וכמובן גם ה-X3000 מומלץ!
עדיף ללכת על בטוח עם ה-626, מה גם שהוא (יותר נכון אתה) נהנה מירידת מחיר בזכות ההשקה של ה-626.
אה, וכמובן גם ה-X3000 מומלץ!