שלום,
ברשותי טלוויזית SAMSUNG UA40F6400 וקונסולת משחקים PS4.
ב PS4 יש משחק שנקרא TRINE 2 שהוא משחק 3D, כלומר הוא בנוי ל 3D ללא צורך בהמרה.
שמעתי מהמון אנשים ששיחקו בו שהתלת מימד יוצר לא רק תחושת עומק, אלא גם יציאה מהמסך ושזה מדהים.
אצלי אני מחבר, וחוץ ואפקט עומק מדהים אין שום יציאה.
מה זה יכול להיות?
3D של טלוויזיה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המסך מודיע לך שהוא זיהה תוכן תלת מימד ומבקש ממך להרכיב את המשקפיים?
אם כן, ובהנחה שהכל תקין במסך ובמשקפיים, זה מה שמקבלים.
אחד קורא לזה "מדהים ודברים יוצאים אליך מהמסך" ואחר פשוט קורא לזה "אפקט של עומק בתמונה".. כולם מדברים על אותו הדבר אך כל אחד נותן לזה תרגום אישי משלו.
אם כן, ובהנחה שהכל תקין במסך ובמשקפיים, זה מה שמקבלים.
אחד קורא לזה "מדהים ודברים יוצאים אליך מהמסך" ואחר פשוט קורא לזה "אפקט של עומק בתמונה".. כולם מדברים על אותו הדבר אך כל אחד נותן לזה תרגום אישי משלו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רוב התכנים לא מקצינים את השימוש בתלת מימד כך שדברים יצאו מהמסך ו/או יהיה עומק מוגזם לוידאו אלא עושים בו שימוש "בטעם טוב" כדי להוסיף מימד של עומק לתמונה.
אומרים שמשחק מוגזם מידי עם עומק התמונה או הבלטה של אובייקטים מעייפים את הצופה לאורך זמן. אני מניח שזה נובע מהעובדה שבפועל צופים בתמונה דו מימדית עם אשלייה בלבד של תלת מימד. העיניים מנסות לשנות את המיקוד על האובייקטים בהתאם לעומק שהם תופסים אותם, אך בפועל כולם מופיעים באותו מישור ובאותו מרחק מהעיניים.
אומרים שמשחק מוגזם מידי עם עומק התמונה או הבלטה של אובייקטים מעייפים את הצופה לאורך זמן. אני מניח שזה נובע מהעובדה שבפועל צופים בתמונה דו מימדית עם אשלייה בלבד של תלת מימד. העיניים מנסות לשנות את המיקוד על האובייקטים בהתאם לעומק שהם תופסים אותם, אך בפועל כולם מופיעים באותו מישור ובאותו מרחק מהעיניים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".