אפשר עזרה בבחירת סטרימר תומך XBMC?
שלום לכולם,
קראתי פה את הפוסטים השונים של האנשים וראיתי כמה מכשירים שמככבים, אך קשה לי לגבש החלטה.
אז קודם כל הדרישות שלי הן - כמובן בראש ובראשונה סטרימינג (רוב התוכן שלי הוא 720p ולפעמים סרטים ב1080p - קבצים של כ10 ג'יגה)
מעבר לזה אני הייתי רוצה לחקור את עניין ה xbmc ולנסות למצוא שידורים לכל מיני ערוצים ותוכן דרכו.
ודבר אחרון - מחיר - מבחינתי עד 70$ יהיה ממש ממש פצצה של מחיר.
ההתלבטות המרכזית היא בין
1. ה mx2
2. ה Blue Times C150\mx5\mx6
3. המכשיר הזה שלא קראתי עליו אבל הוא במבצע ונראה לי שווה רצח, מבוסס RTD 1186
http://www.aliexpress.com/item/Bluetime ... 62634.html
ואשמח לשמוע עליו ביקורת או חוות דעת כלשהיא (בהתחשב בזה שהוא רץ על לינוקס\אנדרואיד 2.2)
4. ראיתי גם את זה על הדרך שנראה עם חומרה טובה ובמחיר סבבה
http://www.aliexpress.com/item/New-Blue ... 49535.html
אשמח להכוונה ועזרה
תודה רבה
קראתי פה את הפוסטים השונים של האנשים וראיתי כמה מכשירים שמככבים, אך קשה לי לגבש החלטה.
אז קודם כל הדרישות שלי הן - כמובן בראש ובראשונה סטרימינג (רוב התוכן שלי הוא 720p ולפעמים סרטים ב1080p - קבצים של כ10 ג'יגה)
מעבר לזה אני הייתי רוצה לחקור את עניין ה xbmc ולנסות למצוא שידורים לכל מיני ערוצים ותוכן דרכו.
ודבר אחרון - מחיר - מבחינתי עד 70$ יהיה ממש ממש פצצה של מחיר.
ההתלבטות המרכזית היא בין
1. ה mx2
2. ה Blue Times C150\mx5\mx6
3. המכשיר הזה שלא קראתי עליו אבל הוא במבצע ונראה לי שווה רצח, מבוסס RTD 1186
http://www.aliexpress.com/item/Bluetime ... 62634.html
ואשמח לשמוע עליו ביקורת או חוות דעת כלשהיא (בהתחשב בזה שהוא רץ על לינוקס\אנדרואיד 2.2)
4. ראיתי גם את זה על הדרך שנראה עם חומרה טובה ובמחיר סבבה
http://www.aliexpress.com/item/New-Blue ... 49535.html
אשמח להכוונה ועזרה
תודה רבה
תזהר מכל האנדוראידים ו xbmc
יש לי את ה bluetimes mx5 התקנתי עליו את הגרסה גוטהאם - ואין האצת חומרה. כשזה מופעל יש קול ואין תמונה.
פניתי ליצרן אמרו לי תעבוד עם גרסה 12.1 פרודו שבכלל עובדת עם האצת חומרה של הנגן mxplayer....
אם מישהו אומר לך שיש האצת חומרה מקריאה באינטרנט... ולא שבדק את המכשיר בעצמו שהכל עובד כמו שצריך ...
או סקירה של אתר מקצועי שאכן יש ועובד פיקס... אל תקנה. שלא תתאכזב.
יש לי את ה bluetimes mx5 התקנתי עליו את הגרסה גוטהאם - ואין האצת חומרה. כשזה מופעל יש קול ואין תמונה.
פניתי ליצרן אמרו לי תעבוד עם גרסה 12.1 פרודו שבכלל עובדת עם האצת חומרה של הנגן mxplayer....
אם מישהו אומר לך שיש האצת חומרה מקריאה באינטרנט... ולא שבדק את המכשיר בעצמו שהכל עובד כמו שצריך ...
או סקירה של אתר מקצועי שאכן יש ועובד פיקס... אל תקנה. שלא תתאכזב.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 16/06/2014 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
·וואי איזה סלט!b2k כתב:תזהר מכל האנדוראידים ו xbmc
יש לי את ה mx5 התקנתי עליו את הגרסה גוטהאם - ואין האצת חומרה. כשזה מופעל יש קול ואין תמונה.
או סקירה של אתר מקצועי שאכן יש ועובד פיקס... אל תקנה. שלא תתאכזב....
אז על מה תמליץ לי ללכת?
ל- XBMC GOTHAM 13 יש תמיכה בהאצת חומרה עבור מעבד RK3188 - עובד לי ב- TABLET PIPO P9 PRO.b2k כתב:תזהר מכל האנדוראידים ו xbmc
או סקירה של אתר מקצועי שאכן יש ועובד פיקס... אל תקנה. שלא תתאכזב....
ל- MX5 אין מעבד RK3188 !!! מה הקשר !!!
·theone כתב:ל- XBMC GOTHAM 13 יש תמיכה בהאצת חומרה עבור מעבד RK3188 - עובד לי ב- TABLET PIPO P9 PRO.......
ל- MX5 אין מעבד RK3188 !!! מה הקשר !!!...
הקשר הוא שלא ציינת שבדקת את זה אישית והכל עובד כמו שצריך עם האצת חומרה.
·theone כתב:כתבתי "עובד לי ב- TABLET PIPO P9 PRO. "...
מוזר אני לא רואה בהודעה הראשונה שכתבת את זה...
·theone כתב:ה- CS918 בעל מעבד יותר חזק (וחדש), יותר זכרון, ותמיכה מלאה בהאצת חומרה בגרסה החדשה של XMBC GOTHAM.
ועולה פחות מ-$60....
אגב לגוטהאם יש גם האצת חומרה למעבדי amlogic... אבל זה לא עובד כל כך טוב. כרגע.
חברים עשיתם לי סלט אחד גדול, כל כך הרבה המלצות, כל כך שונות אחת מהשניה.
בוא נחדד את הבקשה: סטרימינג לסרטים (רוב הסרטים יהיו מקסימום 1080 ובנפח של כ8-12 ג'יגה, תלוי באורך הסרט), עם תמיכה ב XBMC (לא יודע מה זה האצת חומרה) במינימום כסף. וכמובן שלא יתקע כלום.
אני רוצה להזמין אבל רק הסתבכתי יותר =\
תודה
בוא נחדד את הבקשה: סטרימינג לסרטים (רוב הסרטים יהיו מקסימום 1080 ובנפח של כ8-12 ג'יגה, תלוי באורך הסרט), עם תמיכה ב XBMC (לא יודע מה זה האצת חומרה) במינימום כסף. וכמובן שלא יתקע כלום.
אני רוצה להזמין אבל רק הסתבכתי יותר =\
תודה