אחרי הרבה סיבובים בחנויות נראה לי שהF8500 / F8000 עונים על כל הציפיות שלי. עכשיו אני מבין שאוטוטו ׁׁׂׂ(השבוע) ההשקה של סדרת ה-H וזה מבלבל אותי כי אני לא יודע שני דברים:
1. מה השוני בין הסדרות חוץ מזה שבסדרה החדשה המסך יהיה מקומר
2. מה ההשקה תעשה למחירים? קיבלתי הצעה על הF8500 בייבוא רשמי של סמליין ב15500 ש"ח, לקחת? לחכות?
אם התשובה לשאלה השניה היא לחכות, אז כמה לחכות? לא בוער לי בשביל המונדיאל אבל אני גם לא רוצה סתם להתאפק ולחכות ואז לגלות שחיכיתי סתם חודשיים והמחיר נשאר אותו דבר.
תודה מראש, אלי.
התלבטות לגבי טלוויזיה של סמסונג
-
bamba1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
-
bamba1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
עדיין לא קיבלתי תגובות
אבל בינתיים פורסמו כתבות על שהיום הסדרה החדשה הושקה בארץ והיא 4k בנוסף למסך הקעור וגם יש שוני בשלט החכם.
מישהו בעבודה זרק לי לעזוב יבואן רשמי ולחפש אפילו ביבוא אישי אמאזון וכאלה, מה אומרים?
מישהו בעבודה זרק לי לעזוב יבואן רשמי ולחפש אפילו ביבוא אישי אמאזון וכאלה, מה אומרים?
- eitanamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
תבדוק את זה טוב טוב אם זה משתלם
לא בטוח
לא בטוח
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
הכי טוב לחכות שבוע-שבועיים שיתייצב המחיר ונדע עוד פרטים.
בכל מקרה - אם אתה חייב עכשיו - מציע לך לרכוש את הדגם HU7200 שנמכר במחיר של כ-18K , מכיל פאנל חדש וכמובן 4K .
אני מעיך כי סדרה F תוזל בכ-1000-2000 ש"ח כדי להיפטר מהדגמים מסדרת F לטובת ה- H .
בכל מקרה ממליץ לך ללכת לכיוון 4K בלבד (לא דווקא CURVED) .
בכל מקרה - אם אתה חייב עכשיו - מציע לך לרכוש את הדגם HU7200 שנמכר במחיר של כ-18K , מכיל פאנל חדש וכמובן 4K .
אני מעיך כי סדרה F תוזל בכ-1000-2000 ש"ח כדי להיפטר מהדגמים מסדרת F לטובת ה- H .
בכל מקרה ממליץ לך ללכת לכיוון 4K בלבד (לא דווקא CURVED) .