חיבור WD TV LIVE
-
ranrt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אז ככה רכשתי את הסטרימר הזה ,
רציתי לשאול אותכם איך או באיזה צורה ניתן לחבר לרסיבר,
כרגע חיברתי אות בצורה הזו :
כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר, כבל HDMI ל TV והכל עובד סבבה גם מהרשת וגם עם USB מקומי.
1.השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את הסטרימר מיציאת ה HDMI שלו לכניסת HDMI ברסיבר ואז מהרסיבר יציאת TV לכניסת HDMI
ב TV ?
אם זה יהיה אפשרי אצטרך לחבר כבל אופטי בכל זאת בשביל אודיו מכיוון שהטלויזיה ישנה ואין לה יציאת ARC
2. שאלה נוספת , במסך הגדרת הסטרימר יש אופציה שנקראת CEC האם אפשר לקבל הסבר מה היא עושה ?
תודה מראש לעונים,
רציתי לשאול אותכם איך או באיזה צורה ניתן לחבר לרסיבר,
כרגע חיברתי אות בצורה הזו :
כבל אופטי מהסטרימר לרסיבר, כבל HDMI ל TV והכל עובד סבבה גם מהרשת וגם עם USB מקומי.
1.השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את הסטרימר מיציאת ה HDMI שלו לכניסת HDMI ברסיבר ואז מהרסיבר יציאת TV לכניסת HDMI
ב TV ?
אם זה יהיה אפשרי אצטרך לחבר כבל אופטי בכל זאת בשביל אודיו מכיוון שהטלויזיה ישנה ואין לה יציאת ARC
2. שאלה נוספת , במסך הגדרת הסטרימר יש אופציה שנקראת CEC האם אפשר לקבל הסבר מה היא עושה ?
תודה מראש לעונים,
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
1. כן. זה החיבור הנוח ביותר. מהסטרימר לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה. במצב כזה גם הסאונד וגם התמונה יעברו גם לטלויזהי וגם לרסיבר. לא תצטרך את הערוץ החוזר (ARC) בשביל זה אם הבנתי נכון את שאלתך ולא תצטרך חיבור אופטי
2. CEC מאפשר לשיטה בין מכשירים דרך HDMI באמצעות שלט אחד. אם הרכיבים תומכים בזה אזי השלט של הרסיבר (לדוגמא) יוכל לשלוט גם בסטרימר. זה גם רללונטי לזיהוי האם הסטרימר עובד או לא (ובהתאם להדליק את שאר המכשירים)
2. CEC מאפשר לשיטה בין מכשירים דרך HDMI באמצעות שלט אחד. אם הרכיבים תומכים בזה אזי השלט של הרסיבר (לדוגמא) יוכל לשלוט גם בסטרימר. זה גם רללונטי לזיהוי האם הסטרימר עובד או לא (ובהתאם להדליק את שאר המכשירים)
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
·אבל למה אתה צריך שהיא תחזיר סאונד לרסיבר.ranrt כתב:אייל תודה !
האם אתה בטוח שלא אצטרך את האופטי בכל זאת?
למיטב ידיעתי הטלויזיה לא מעבירה סאונד חזרה לרסיבר.
האם מישהו יוכל לחזק ?...
ברגע שה WD מחובר לרסיבר הוא יעביר אליו את הסאונד ואת התמונה דרך הHDMI והרסיבר יעביר את שניהם לטלויזיה. אז תוכל לבחור אם לשמוע דרך הטלויזיה או דרך המערכת.
אין סיבה שהסאונד יחזור לרסיבר מהטלויזיה
לא הבנת כל כך כנראה מה זה arc...זה היכולת להחזיר את האודיו אחורה לרסיבר . זה כמו אוטובוס. אפשר להוריד את האודיו בתחנה של הרסיבר בדרך. 
אתה בטח שואל את עצמך אז למה זה טוב. אם אתה רואה משהו ישירות מהטלויזיה לדוגמה עידן פלוס או סרט מחיבור יואסבי או אפליקציה כמו פלקס אז בעצם הטלויזיה היא היחידה שהאודיו עובר בה ואז באמצעות arc אתה בעצם יכול להוציא את האודיו החוצה אל הרסיבר
אתה בטח שואל את עצמך אז למה זה טוב. אם אתה רואה משהו ישירות מהטלויזיה לדוגמה עידן פלוס או סרט מחיבור יואסבי או אפליקציה כמו פלקס אז בעצם הטלויזיה היא היחידה שהאודיו עובר בה ואז באמצעות arc אתה בעצם יכול להוציא את האודיו החוצה אל הרסיבר