התלבטות בין philips 55pfl5507k -to sharp lc60le652
שלום
לאחר סקר שערכתי אני מתלבט בין שתי הטלוויזיות הללו שתיהן smart&3d השארפ 60 אינצ והפיליפס 55 אינצ
אני רואה בעיקר טלויזיה ערוצים 10 ו 2 הישיבה בסלון היא ממרחק של 4.20 מטר
מה דעתכם? חשוב לי הגודל אבל לא על חשבון האיכות האם התמונה בשארפ lc60le652 תאכזב בערוצים 2 ו 10
ראיתי שידור בערוץ 1 hd וראו מעולה אני יודע שאיכות התמונה בפיליפס מעולה
מבקש את חוות דעתכם .מה לבחור
תודה
לאחר סקר שערכתי אני מתלבט בין שתי הטלוויזיות הללו שתיהן smart&3d השארפ 60 אינצ והפיליפס 55 אינצ
אני רואה בעיקר טלויזיה ערוצים 10 ו 2 הישיבה בסלון היא ממרחק של 4.20 מטר
מה דעתכם? חשוב לי הגודל אבל לא על חשבון האיכות האם התמונה בשארפ lc60le652 תאכזב בערוצים 2 ו 10
ראיתי שידור בערוץ 1 hd וראו מעולה אני יודע שאיכות התמונה בפיליפס מעולה
מבקש את חוות דעתכם .מה לבחור
תודה
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היי,
לצערי לא אוכל לתרום לך הרבה מפני שאני לא מכיר מנסיון אישי אף אחד משני המסכים האלו.
רק רציתי לומר את דעתי בעקיפין על הפיליפס - לא הייתי רוכש מסך פיליפס מאלקטרה. יותר מידי תלונות רצות בפורום על מסכים שלהם ועל השירות המאד לקוי שלהם. (שלהם ושל נותני השירות שלהם - רטפון)
לצערי לא אוכל לתרום לך הרבה מפני שאני לא מכיר מנסיון אישי אף אחד משני המסכים האלו.
רק רציתי לומר את דעתי בעקיפין על הפיליפס - לא הייתי רוכש מסך פיליפס מאלקטרה. יותר מידי תלונות רצות בפורום על מסכים שלהם ועל השירות המאד לקוי שלהם. (שלהם ושל נותני השירות שלהם - רטפון)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·השרות של אלקטרע תמיד היה גרוע ! הבעיה הגדולה הנוספת היא , שמאז שהיצור של המסכים עבר לחברה סינית הבקרת איכות כמעט ולא קיימת ולכן האמינות נפגעה קשות .jacko-il כתב:היי,
רק רציתי לומר את דעתי בעקיפין על הפיליפס - לא הייתי רוכש מסך פיליפס מאלקטרה. יותר מידי תלונות רצות בפורום על מסכים שלהם ועל השירות המאד לקוי שלהם. (שלהם ושל נותני השירות שלהם - רטפון)...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בשביל לראות ערוץ 2 ו 10 אין צורך להשקיע במסך איכותי ואם נוסיף את מרחק הצפייה שלך לשקלול אז הייתי פשוט הולך על הפלזמה הכי גדולה שתוכל למצוא בתקציב שלך
oris74
·אני רכשתי בזמנו את הפיליפס 5507 גודל 55 אינטש. תחפש שישרור על כך לפי השם שלי. ועד כה אני ממש מרוצה מהמסך. הוא מחובר ישירות למחשב נייד של טושיבה בכבל hdmi .וב״ה. עד כה הוא לא עושה בעיות,לגבי השירות של אלקטרה זה כבר עניין אחר ,גם אני מקווה שלא אזדקק להם. אך לעניות דעתי גם החברות האחרות לא מל״ו צדיקים נסתרים.וגם עליהם אני כלל וכלל לא סומך . כי כאשר יש בעיה כולם מתחילים לחפש תירוצים שונים ומשונים. בהצלחה ובברכה
·אני רכשתי בזמנו את הפיליפס 5507 גודל 55 אינטש. תחפש שישרור על כך לפי השם שלי. ועד כה אני ממש מרוצה מהמסך. הוא מחובר ישירות למחשב נייד של טושיבה בכבל hdmi .וב״ה. עד כה הוא לא עושה בעיות,לגבי השירות של אלקטרה זה כבר עניין אחר ,גם אני מקווה שלא אזדקק להם. אך לעניות דעתי גם החברות האחרות לא מל״ו צדיקים נסתרים.וגם עליהם אני כלל וכלל לא סומך . כי כאשר יש בעיה כולם מתחילים לחפש תירוצים שונים ומשונים. בהצלחה ובברכה
יש בעיה בפילפס
בתור בעלים של מסך כזה , יש עניין באופן כללי בפילפס עם הרמקולים .
פתאום השמע נעלם וחוזר
פתאום השמע נעלם וחוזר
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני בכלל לא מתיחס להשוואה בין מותגים - כל מה שאני אומר הוא שבשביל לצפות בערוץ 2 ו 10 לא צריך להשקיע יותר מדי במסך (לדעתי)
תודה רבה על התגובות
היום אני עם טלוויזיית פלזמה סקארלט של אל גי ואני מאוד מאוד מרוצה, קניתי בזמן שמכרו LCD כמו גרעינים ופלזמה קנו רק ״משוגעים״ ,
האמת שאני קניתי טלויזיה פלזמה רק בעקבות קריאה בפורום ....ואני לא מצטער לרגע.
אבל כיום הצרכים קצת השתנו
כיום חשבתי על סמארט אני רוצה לחבר את הטלוויזיה לאינטרנט ,או לסרימר ,אז אני קצת מפחד מצריבה של המסך !
מה דעתכם ללכת על פלזמה שוב???
תודה
היום אני עם טלוויזיית פלזמה סקארלט של אל גי ואני מאוד מאוד מרוצה, קניתי בזמן שמכרו LCD כמו גרעינים ופלזמה קנו רק ״משוגעים״ ,
האמת שאני קניתי טלויזיה פלזמה רק בעקבות קריאה בפורום ....ואני לא מצטער לרגע.
אבל כיום הצרכים קצת השתנו
כיום חשבתי על סמארט אני רוצה לחבר את הטלוויזיה לאינטרנט ,או לסרימר ,אז אני קצת מפחד מצריבה של המסך !
מה דעתכם ללכת על פלזמה שוב???
תודה
היתה לי כזו טלויזה LCD FULL HD מהראשונות עם גב אדום,
מסכנה נשרפה אחרי 3 שנים הלך הספק,
למרות שהצלחתי למצוא בEbay ספק כזה וזה עבד חצי שנה היא שבקה חיים.
לדעתי עם היא היתה עובדת היום הייתי נשאר איתה .
היתה לי כזו טלויזה LCD FULL HD מהראשונות עם גב אדום,
מסכנה נשרפה אחרי 3 שנים הלך הספק,
למרות שהצלחתי למצוא בEbay ספק כזה וזה עבד חצי שנה היא שבקה חיים.
לדעתי עם היא היתה עובדת היום הייתי נשאר איתה .
למרחק כזה גם אני הייתי הולך על מינימום 60 אינטש- לי יש מרחק של 3.20 מהסלון בישיבה עד המסך- ולעיתים קרובות אני מצטער שהלכתי על
"55 של פיליפס דגם 5507- ולא על מסך של 60 אינטש אך גם של פיליפס- אישית אני אוהב את התמונה שלהם. אך לא הייתי שולל כלל וכלל את השארפ שרשמת לעיל..... אם הוא מתומחר במחיר שמתאים לך..
בברכה ובהצלחה...
"55 של פיליפס דגם 5507- ולא על מסך של 60 אינטש אך גם של פיליפס- אישית אני אוהב את התמונה שלהם. אך לא הייתי שולל כלל וכלל את השארפ שרשמת לעיל..... אם הוא מתומחר במחיר שמתאים לך..
בברכה ובהצלחה...