המלצה למדפסת
אהלן,
השימוש אצלנו מאוד מינימלי - דיו מתייבש כמעט כל פעם.
לעיתים אבל כן צריך להדפיס ואז זה ממש מעפן שאין..
מה דעתכם?
אם כבר חדשה אז שניתן יהיה להדפיס ישירות מהאייפון או הלפטופ, רצוי חיבור רשת גם אלחוטי, וכמובן אמינות.
מחסנית נייר סגורה (שלא יתפוס אבק)
עלות טונר/דיו זולה (!!) אני מחליף מדפסת כי כבר לא שווה לקנות דיו למדפסת בת 5..
תקציב? תלוי במדפסת..... אבל נניח שאם מתפרעים אפשר להגיע ל1000 +-
השימוש אצלנו מאוד מינימלי - דיו מתייבש כמעט כל פעם.
לעיתים אבל כן צריך להדפיס ואז זה ממש מעפן שאין..
מה דעתכם?
אם כבר חדשה אז שניתן יהיה להדפיס ישירות מהאייפון או הלפטופ, רצוי חיבור רשת גם אלחוטי, וכמובן אמינות.
מחסנית נייר סגורה (שלא יתפוס אבק)
עלות טונר/דיו זולה (!!) אני מחליף מדפסת כי כבר לא שווה לקנות דיו למדפסת בת 5..
תקציב? תלוי במדפסת..... אבל נניח שאם מתפרעים אפשר להגיע ל1000 +-
אם אתה מדפיס מעט והדיו מתייבש, אז תקנה מדפסת לייזר. יש המון דגמים.
לי אישית יש סמסונג פשוטה וקטנה, ואנ י אחליף אותה לאלחוטית כשייגמר הטונר. טונר עולה כמעט כמו המדפסת, אבל אם אתה מדפיס מעט זה לא אמור לעניין אותך.
לי אישית יש סמסונג פשוטה וקטנה, ואנ י אחליף אותה לאלחוטית כשייגמר הטונר. טונר עולה כמעט כמו המדפסת, אבל אם אתה מדפיס מעט זה לא אמור לעניין אותך.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
מדפסת לייזר יכולה להוות פתרון טוב, אבל אם בכל זאת תרצה הזרקת דיו צבעונית אני ממליץ על HP Officejet Pro 8600 (או על הדגם plusהמשופר מעט), אפשר למצוא אותה ב-650 ש"ח עם 3 שנות אחריות .
ויש לה את כל התכונות שבקשת
ויש לה את כל התכונות שבקשת
Brother יצרנית מדפסות משולבות טובה, והמדפסות מגיעות עם מגירת נייר. חלק מהחברות חוסכות על הלקוח בתחום אחסנת נייר, ובמקום מגירה לעיתים יש מגש נשלף, מה שטוב להחלפות מהירות ותדירות ולא לאיחסון לטווח ארוך של חודשים. האבק הנו אחד מהגורמים המזיקים לכל מדפסת.
יש לי מזה כמה שנים את ה-MFC 7320, שעד כה מתפקדת טוב. חלק מדגמים הדומים לה בעיצוב עדיין מוצע ככל הנראה במלאי, ויש להם כרטיס רשת מובנה.
דרך אגב זה טיפשי לקנות עוד פעם מדפסת רק בגלל שטונר יקר. לא חייבים לרכוש טונר מקורי, כאשר יש חליפי. קניתי בכ-70 ש"ח טונר, שבתיאוריה אמור להספיק ל-2600 דף. עד כה הניב 500 דף בערך, ועדיין לא נגמר. גם אם ייגמר לאחר 1000 או 1500 דף, אהיה מאוד מרוצה. הטונר ההתחלתי שהגיע איתה אזל לאחר כ-1100 דף.
בכל אופן אם אתה מחפש יצרן שונה תתמקד על מגירת נייר מובנית במדפסת ושאפשר לרכוש לה טונר חליפי שמתומחר במחירים דו-ספרתיים.
יש לי מזה כמה שנים את ה-MFC 7320, שעד כה מתפקדת טוב. חלק מדגמים הדומים לה בעיצוב עדיין מוצע ככל הנראה במלאי, ויש להם כרטיס רשת מובנה.
דרך אגב זה טיפשי לקנות עוד פעם מדפסת רק בגלל שטונר יקר. לא חייבים לרכוש טונר מקורי, כאשר יש חליפי. קניתי בכ-70 ש"ח טונר, שבתיאוריה אמור להספיק ל-2600 דף. עד כה הניב 500 דף בערך, ועדיין לא נגמר. גם אם ייגמר לאחר 1000 או 1500 דף, אהיה מאוד מרוצה. הטונר ההתחלתי שהגיע איתה אזל לאחר כ-1100 דף.
בכל אופן אם אתה מחפש יצרן שונה תתמקד על מגירת נייר מובנית במדפסת ושאפשר לרכוש לה טונר חליפי שמתומחר במחירים דו-ספרתיים.
·מדפסות לייזר מצויינותBreezeNET כתב:מדפסת לייזר יכולה להוות פתרון טוב, אבל אם בכל זאת תרצה הזרקת דיו צבעונית אני ממליץ על HP Officejet Pro 8600 (או על הדגם plusהמשופר מעט), אפשר למצוא אותה ב-650 ש"ח עם 3 שנות אחריות .
ויש לה את כל התכונות שבקשת...