המלצה לרמקולים למוזיקה
המלצה לרמקולים:
תקציבכם:
700 שח
חריגה:
עד 900 שח - גג גג גג
מה השימושים שלכם?:
100% מוזיקה , יש לי כבר FC330 MICROLAB למחשב.
אבל אולי בהמשך השנה אני אחליף את השימוש (את החדשים למחשב ואת המיקרולאב כמוזיקה)
מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם.
אין, לפי דעתי זה חסר תועלת
בקשות מיוחדות:
כבר יש לי 2.1 וזה לא ממש נוח עם השולחן העבודה שלי אז יש עדיפות ל-2, או לפחות 2.1 עם סאונד וואפר גדול וכבלים ארוכים.
מחו"ל או מהארץ?
מהארץ, עדיף באזור המרכז
הערות:
אם תוכלו להסביר לי קצת על רסיברים זה יהיה ניפלא, כי אני הבנתי שלחבר ישר לטאבלט\ טלפון זה לא טוב. אז מה בעצם אני צריך?
מוצר להשוואה:
הבנתי ש microlab solo7c / solo8c הם אחלה אבל אני בטוח שיש אחרים שהרבה יותר טובים במחירים האלה.
תקציבכם:
700 שח
חריגה:
עד 900 שח - גג גג גג
מה השימושים שלכם?:
100% מוזיקה , יש לי כבר FC330 MICROLAB למחשב.
אבל אולי בהמשך השנה אני אחליף את השימוש (את החדשים למחשב ואת המיקרולאב כמוזיקה)
מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם.
אין, לפי דעתי זה חסר תועלת
בקשות מיוחדות:
כבר יש לי 2.1 וזה לא ממש נוח עם השולחן העבודה שלי אז יש עדיפות ל-2, או לפחות 2.1 עם סאונד וואפר גדול וכבלים ארוכים.
מחו"ל או מהארץ?
מהארץ, עדיף באזור המרכז
הערות:
אם תוכלו להסביר לי קצת על רסיברים זה יהיה ניפלא, כי אני הבנתי שלחבר ישר לטאבלט\ טלפון זה לא טוב. אז מה בעצם אני צריך?
מוצר להשוואה:
הבנתי ש microlab solo7c / solo8c הם אחלה אבל אני בטוח שיש אחרים שהרבה יותר טובים במחירים האלה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי בסוף מה אתה מחפש, רק רמקולים? כרטיס קול? רסיבר?
לא הבנתי את ההעדפה - או זוג רמקולים או 2.1 עם סאב גדול, מה השיקול פה? או גדול או כלום נשמע לי קצת מוזר..
אם נכון לעכשיו אתה שומע מוסיקה אז בהכרח יש לך כרטיס קול מסוג כלשהו, יכול להיות שהוא מובנה בלוח אבל הוא קיים. מה הכוונה שזה חסר תועלת? לקנות רמקולים יקרים ולחבר אותם לכרטיס קול *** זה אבסורד ובזבוז של כסף.
לא הבנתי את ההעדפה - או זוג רמקולים או 2.1 עם סאב גדול, מה השיקול פה? או גדול או כלום נשמע לי קצת מוזר..
אם נכון לעכשיו אתה שומע מוסיקה אז בהכרח יש לך כרטיס קול מסוג כלשהו, יכול להיות שהוא מובנה בלוח אבל הוא קיים. מה הכוונה שזה חסר תועלת? לקנות רמקולים יקרים ולחבר אותם לכרטיס קול *** זה אבסורד ובזבוז של כסף.
·יש לי 2.1 FC330 וזה לא נוח. אני רוצה לקנות 2.harari כתב:לא הבנתי בסוף מה אתה מחפש, רק רמקולים? כרטיס קול? רסיבר?
אם נכון לעכשיו אתה שומע מוסיקה אז בהכרח יש לך כרטיס קול מסוג כלשהו, יכול להיות שהוא מובנה בלוח אבל הוא קיים. מה הכוונה שזה חסר תועלת? לקנות רמקולים יקרים ולחבר אותם לכרטיס קול *** זה אבסורד ובזבוז של כסף....
השיקול פה הוא איזה רמקולים טובים אפשר לקנות בתקציב הזה, והאם צריך סוג כל שהוא של חיבור מקדים לרמקולים במקרה ואני לא מחבר אותם למחשב (לפי מה שהבנתי "החיבור המקדים" הזה ניקרא רסיבר).
·אז נגיד אני קונה סולו 7 סי או 9 סי.... אני לא צריך לקנות כלום (במקרה שאני מחבר אותם למחשב). - כרטיס קול מובנה...harari כתב:אם אתה קונה רמקולים פסיביים אתה צריך מגבר, רסיברים כוללים מגבר אבל אתה יכול גם לקנות מגבר ייעודי.
אם אתה קונה רמקולים מוגברים אתה לא צריך כלום. (חוץ מכרטיס קול, כמובן)...
אבל במקרה ואני לא מחבר אותם למחשב איזה מכשיר אני צריך בכדי למשל להשמיע מוזיקה מהטלפון/ דיסק און קי ?
תודה
·מצאתי זוג בוסטון ריצפתיים ב 500 שח.efi1965 כתב:בתקציב הזה אין פתרונות טובים יותר או טובים "הרבה יותר" מהסולו.
אלא אם כן תמצא ביד 2 מגבר ורמקולים מדהימים (הסיכוי קלוש במחיר הזה)....
אתה יכול להגיד איך ניקרא המכשיר שמחברים אליו תרמקולים (אם זה לא רסיבר), במקרה שאני רוצה רק להשמיע מוזיקה מדיסק און קי / דיסק / טלפון - והם לא מחוברים למחשב ?
ותודה ... כינראה שהלך על הסולו
זו היתה בדיחה...
אתה חייב רסיבר (מגבר עם PRE) בנוסף לרמקולים אם הם פסיביים.
חבר'ה אין מה לרדת על הבן-אדם...יש המון מציאות ביד 2, זה שמוכרים היום הכל במחירים מטורפים (מוצר שהיה בשימוש שנתיים נמכר ב90% ממחיר של חדש בזמנו) לא אומר שהתקציב שלו מצחיק.
הסטאפ הראשון שלי (לפני 6-7 שנים) כלל רסיבר Sherwood שקניתי ב-200 ש"ח (שנת 93) ורמקולים Kenwood LSK300 (שנת 80 ומשהו) גם ב-200 ש"ח במצב חדש בלי שריטות אפילו, והם נשמעו פשוט מצויין ל-400 ש"ח.
אתה חייב רסיבר (מגבר עם PRE) בנוסף לרמקולים אם הם פסיביים.
חבר'ה אין מה לרדת על הבן-אדם...יש המון מציאות ביד 2, זה שמוכרים היום הכל במחירים מטורפים (מוצר שהיה בשימוש שנתיים נמכר ב90% ממחיר של חדש בזמנו) לא אומר שהתקציב שלו מצחיק.
הסטאפ הראשון שלי (לפני 6-7 שנים) כלל רסיבר Sherwood שקניתי ב-200 ש"ח (שנת 93) ורמקולים Kenwood LSK300 (שנת 80 ומשהו) גם ב-200 ש"ח במצב חדש בלי שריטות אפילו, והם נשמעו פשוט מצויין ל-400 ש"ח.
בתקציב של 700 ש"ח בעיקרון כמעט כל רסיבר שתמצא במצב שמיש יהיה בסדר, רמקולים לבדוק תקינות חיצונית ופנימית, לא להתבייש ולבקש לשמוע את הציוד היטב עם המוזיקה שלך. בתקציב הזה אין לך גם מה להסתכל על מותגים, יש לי למשל במחסן STORM שמחכים למכירה ונחשבים פה (ובכל מקום) מותג *** אבל הם נשמעים ממש לא רע והקונה שלהם יהיה מאושר.
יחד עם זה, מרבית המוכרים די גמישים כך שסט ב-1000 ש"ח יכול לעלות לך 700.
יחד עם זה, מרבית המוכרים די גמישים כך שסט ב-1000 ש"ח יכול לעלות לך 700.