איתור כבלים תקועים בקיר
אשמח אם למישהו יש רעיון איך לעזור
רכשתי דירה מזוג שעשה כאן שיפוץ, אישית לזה שעשה להם שיפוץ יש ידיים שמאליות בכל הקשור לחשמל וחיווט
הבעיה שאני רוצה להעביר מספר כבלים כמו רקשת וכבלים לנקודות קיימות אבל אני רואה שבקצה אחד יש צינור מסוג אחד ובקצה השני צינור שרשורי ירוק, מה שיש מעיד על בעיה
ניסיתי להעביר סטלבנד וזה נתקע אחרי כמה מטרים
ניסיתי למשוך/ךדחוף את הכבילה הקיימת דרך הצינור וזה תקוע
מה ניתן לעשות כדי לאתר את מיקום התקיעה מבלי לחצוב?יש דרך לאתר את הסטלבנד עם איזה מכשיר?
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי
לא כתבתי אבל כיום בצינור זה עובר כבל RG59 וכבל טלפון ומניסיון של העברת כבלים לחדרים אחרים אני רוצה להעביר בתעלה הזו כבל רשת ו RG6 , אבל תקוע בנקודה לא ידועה מה אפשר לעשות?
רכשתי דירה מזוג שעשה כאן שיפוץ, אישית לזה שעשה להם שיפוץ יש ידיים שמאליות בכל הקשור לחשמל וחיווט
הבעיה שאני רוצה להעביר מספר כבלים כמו רקשת וכבלים לנקודות קיימות אבל אני רואה שבקצה אחד יש צינור מסוג אחד ובקצה השני צינור שרשורי ירוק, מה שיש מעיד על בעיה
ניסיתי להעביר סטלבנד וזה נתקע אחרי כמה מטרים
ניסיתי למשוך/ךדחוף את הכבילה הקיימת דרך הצינור וזה תקוע
מה ניתן לעשות כדי לאתר את מיקום התקיעה מבלי לחצוב?יש דרך לאתר את הסטלבנד עם איזה מכשיר?
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי
לא כתבתי אבל כיום בצינור זה עובר כבל RG59 וכבל טלפון ומניסיון של העברת כבלים לחדרים אחרים אני רוצה להעביר בתעלה הזו כבל רשת ו RG6 , אבל תקוע בנקודה לא ידועה מה אפשר לעשות?
אם זה תקיעה נקודתית, ז"א הסטלבנד נתקע כשאתה מכניס אותו מ2 הצדדים של הצינור באותו מקום, תחצוב בנקודה הספציפית. ולא הבנתי את המשפט "יש דרך לאתר את הסטלבנד עם איזה מכשיר?" למה, הוא נתקע לך בקיר?
סוגי ציונורת שונים לא מעידים על שום בעיה, הופסיפו עוד חתיכה בהלבשה או עם מופה. הכל בהתאם לתוואי.
סוגי ציונורת שונים לא מעידים על שום בעיה, הופסיפו עוד חתיכה בהלבשה או עם מופה. הכל בהתאם לתוואי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
@Shtirlitz
·
דרך לאתר את הסטלבנד זה בגלל שאינני יודע מה התוואי בקיר, כלומר האם יש מכשיר ש"יודע לראות" את הסטלבנד או משדרון שאפשר להרכיב על הסטלבנד ולזהות אותו? בטלפוניה למשל מחברים לקו משדרון שמשדר צליל ולפי זה יודעים למצוא (בקצה אמנם)
כתבתי שזוהי דירה שהבעלים הקודמים שיפצו ומי שעשה פה את הצנרת של התשתית היה עם ידיים שמאליות, כבר תיקנתי פה לא מעט ועכשיו שאני רוצה לשים טלויזיה ולחבר אותה קוית לרשת יש לי בעיה
לדעתי זו בעיה של די הרבה אנשים בין אם בדירות של תשתית ישנה או שכורות או כאלו שעברו שיפוץ גרוע כמו כאן
·
דרך לאתר את הסטלבנד זה בגלל שאינני יודע מה התוואי בקיר, כלומר האם יש מכשיר ש"יודע לראות" את הסטלבנד או משדרון שאפשר להרכיב על הסטלבנד ולזהות אותו? בטלפוניה למשל מחברים לקו משדרון שמשדר צליל ולפי זה יודעים למצוא (בקצה אמנם)
כתבתי שזוהי דירה שהבעלים הקודמים שיפצו ומי שעשה פה את הצנרת של התשתית היה עם ידיים שמאליות, כבר תיקנתי פה לא מעט ועכשיו שאני רוצה לשים טלויזיה ולחבר אותה קוית לרשת יש לי בעיה
לדעתי זו בעיה של די הרבה אנשים בין אם בדירות של תשתית ישנה או שכורות או כאלו שעברו שיפוץ גרוע כמו כאן
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ישנם מכשירים שבודקים את הקו אך המכשיר אינו יודע להגיד לך אם יש מופה או כל דבר אחר. מכוון שבהתכתבות לא ניתן לעזור אז או שתתחיל לפתוח קירות או תזמין איש מקצוע שלפחות יהיה לך מושג לגבי מה קורה בבית.
בעזרת חברים טובים , וכשכח לא עוזר מפעילים עוד כוח משני צידי הצינור הכבלים לאט לאט משתחררים, מסתבר שהם נדבקו בתוך התעלה/צינור והסטלבנד סוף סוף עובר דרך הצינור ויוצא מצידו השני
עכשיו אפשר להעביר גם רשת וגם RG6 לסלון וסןף-סוף להיות מחוברים לשאר הבית
אגב הבעיה הולידה רעיון לאיתור "תקיעות" בתוך הצנרת התשתית מבלי להקשיב עם האוזן לקיר, השבוע אנסה את הרעיון
אגב הבעיה הולידה רעיון לאיתור "תקיעות" בתוך הצנרת התשתית מבלי להקשיב עם האוזן לקיר, השבוע אנסה את הרעיון
יפה.כוח בעבודה כזאת ועבודת צוות זה המתכון .
מיותר היה להחליפ לRG6.
RG59 עושה תקנית את העבודה,ומקל על המשיכה עם כבל רשת .
העובדה שהערכת שהכבל נדבק לדפנות הצינור הגיונית.
זה תוצאה של אבק וסבון כלים,וטיח גבס.
מיותר היה להחליפ לRG6.
RG59 עושה תקנית את העבודה,ומקל על המשיכה עם כבל רשת .
העובדה שהערכת שהכבל נדבק לדפנות הצינור הגיונית.
זה תוצאה של אבק וסבון כלים,וטיח גבס.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
השרשורי הירוק תקני,וקל לעבודה,אך לא בפיקוח ופרויקטים
·yanivr23 כתב:@Shtirlitz
·
לדעתי זו בעיה של די הרבה אנשים בין אם בדירות של תשתית ישנה או שכורות או כאלו שעברו שיפוץ גרוע כמו כאן...
תיתפלא גם בדירות חדשות ובפרויקטים זה קורה.
חוט משיכה מנילון אפשר למשוך מקצה לקצה בעזרת שואב אבק תעשייתי.
הבעיה מתחילה אחרי תיקוני טיח, הטיט חודר בצורת כדוריות בטון שחוסמות מעבר סטילבנד בצנור.
אפילו בצינור 23.במיוחד ב23 זה מתכון בדוק לכישלון מעבר הסטילבנד.
ה20 הוא בעל רדיוס כיפוף גדול יותר,וקל לעבודה.
בחברות בניה שקבלן התיקשורת/חשמל עובד עם מפקח צמוד שמוודא שכל ההשחלות נעשות רק אחרי סיום הטיח.
כל החשמולטורים שעובדים עם תוספות של מופותושרשורי ירוק 16 ,לא היו מתקבלות כשייש מפקח צמוד בעל נסיון ורישוי חשמל.
השרשורי הירוק תקני ,אבל נפוץ אצל שיפוצניקים וחשמולטורים זעירים.בפרוייקטים אין להם דריסת רגל.
גם בבניה מתועשת כשכל הצנרת מותקנת לפני יציקת הבטון ברצפות ובתקרות ,גם יש תקלות של כיפופ וקיפול,
אז הקונגו של סלים נכנס לעבודה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד