LED 32
שלום לכולם
את הטלויזיה הקודמת שלי קניתי מהמלצה של הפורום ואני מאוד מרוצה
עכשיו אני מחפש אחת לחדר שינה
חשוב לי שיהיה אפשר לחבר USB ולצפות בסרטים
לא חייב FULL HD רק שיראו בה טוב (בלי מריחות צבע בערוצי YES)
לא צריך טיונר
ולא רוצה להשקיע הרבה כסף
יש למישהו רעיון ?
אם יש איזה מבצע טוב למונדיאל(או בכלל) בכלל טוב
את הטלויזיה הקודמת שלי קניתי מהמלצה של הפורום ואני מאוד מרוצה
עכשיו אני מחפש אחת לחדר שינה
חשוב לי שיהיה אפשר לחבר USB ולצפות בסרטים
לא חייב FULL HD רק שיראו בה טוב (בלי מריחות צבע בערוצי YES)
לא צריך טיונר
ולא רוצה להשקיע הרבה כסף
יש למישהו רעיון ?
אם יש איזה מבצע טוב למונדיאל(או בכלל) בכלל טוב
הייתי השבוע בהום סנטר ראשון בשביל לקנות מאוורר במחיר ממש זול כי שיש להם כל יום מבצעי כאסח לבעלי ויזה כאל
אז בדיוק מחר יש להם ליום אחד מבצע למסך 32 אינץ' של CROWN ב700 שקל
המסך סבבה לגמרי, חבר שלי קנה אותו בפסח ב900שקל. הוא מנגן MKV דרך USB ואפילו מפעיל כתוביות SRT
אם אני זוכר נכון הכתוביות משום מה היו טיפה בצד כזה. קצת מוזר
חח אבל יותר טוב מכלום, רוב המסכים לא מפעלים SRT בעברית חוץ מכמה מותגים גדולים
אתה יכול לראות אותו בראשון בתצוגה עם איכות HD. קח בחשבון שזה רק ליום אחד ורק למשלמים בויזה כאל.
לדעתי אם יש לך כרטיס אשראי הזה שווה לך מאוד לקחת אותו
חוץ מזה תוכל תמיד למצוא מסכים כאלה ברוב הרשתות בארץ. המחירים בדרך כלל בין 800 ל1000+ שח
הום סנטר,ACE, שופרסל תמיד מביא מסכים כאלה והם בסדר גמור בשביל מחיר שלהם
אז בדיוק מחר יש להם ליום אחד מבצע למסך 32 אינץ' של CROWN ב700 שקל
המסך סבבה לגמרי, חבר שלי קנה אותו בפסח ב900שקל. הוא מנגן MKV דרך USB ואפילו מפעיל כתוביות SRT
אם אני זוכר נכון הכתוביות משום מה היו טיפה בצד כזה. קצת מוזר
חח אבל יותר טוב מכלום, רוב המסכים לא מפעלים SRT בעברית חוץ מכמה מותגים גדולים
אתה יכול לראות אותו בראשון בתצוגה עם איכות HD. קח בחשבון שזה רק ליום אחד ורק למשלמים בויזה כאל.
לדעתי אם יש לך כרטיס אשראי הזה שווה לך מאוד לקחת אותו
חוץ מזה תוכל תמיד למצוא מסכים כאלה ברוב הרשתות בארץ. המחירים בדרך כלל בין 800 ל1000+ שח
הום סנטר,ACE, שופרסל תמיד מביא מסכים כאלה והם בסדר גמור בשביל מחיר שלהם
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא חושב שמוכרים היום עוד מסכי LCD שהם לא עם תאורת LED, זו לא איזה טכנולוגיה מתקדמת או משהו..
שנית, מה התקציב שלך? אני לא הייתי ממליץ על המסך שהומלץ לך אלא אם כן אתה בבעייה תקציבית קשה ו/או איכות לא משחקת אצלך תפקיד.
שנית, מה התקציב שלך? אני לא הייתי ממליץ על המסך שהומלץ לך אלא אם כן אתה בבעייה תקציבית קשה ו/או איכות לא משחקת אצלך תפקיד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·אני גם מחפש מסך טוב 32' לד ולא ענו לי..jacko-il כתב:לא חושב שמוכרים היום עוד מסכי LCD שהם לא עם תאורת LED, זו לא איזה טכנולוגיה מתקדמת או משהו..
שנית, מה התקציב שלך? אני לא הייתי ממליץ על המסך שהומלץ לך אלא אם כן אתה בבעייה תקציבית קשה ו/או איכות לא משחקת אצלך תפקיד....
מרחק צפייה לא משנה - רק 32'
תקציב - 1100 (חריגה 1350 גג)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
דיונים על מסכים כאלה קטנים (עד 40 בערך) בדרך כלל לא "פופולאריים" בפורום ולפעמים לא עונים בהם. הסיבה פשוטה - זה כבר פשוט לא מעניין. הפורום הוא למסכים לקולנוע ביתי ומסכים בגודל הזה כבר מזמן לא נתפסים כמסכים כאלו. אף אחד גם לא טורח להתעדכן באילו דגמים יוצאים ומה מציע כל אחד מהם, שוב, מאותן הסיבות. (בלי לפגוע חס וחלילה, זו פשוט המציאות)
אם אין דרישות מיוחדות, כמו חיבורים מסויימים, אינפוט לג או פיצ'ר כזה או אחר, בדרך כלל ממליצים לקחת מסך ממותג מוכר שנותן אחריות לתקופה מספקת והתמונה בו מספקת את הרוכש.
בתקציב של 1100 ש"ח אני חושב שגם ככה אין הרבה היצע בשוק, אז גם ההתלבטות שלך מצטמצמת.
אם אין דרישות מיוחדות, כמו חיבורים מסויימים, אינפוט לג או פיצ'ר כזה או אחר, בדרך כלל ממליצים לקחת מסך ממותג מוכר שנותן אחריות לתקופה מספקת והתמונה בו מספקת את הרוכש.
בתקציב של 1100 ש"ח אני חושב שגם ככה אין הרבה היצע בשוק, אז גם ההתלבטות שלך מצטמצמת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לדעתי 32" הם מהגדלים הנמכרים ביותר. לא לאנשים שמתעמקים בבחירה אלא לקונים "רגילים" שהולכים על הדבר הראשון שנתקלים בו.
קצת הצעות ל-32" כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt212741
מבחינת אחריות, שארפ עם 5 שנים ב-1250 ש"ח אולי מעניין.
קצת הצעות ל-32" כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt212741
מבחינת אחריות, שארפ עם 5 שנים ב-1250 ש"ח אולי מעניין.