שלום לכולם, התחברתי לתשתית של הוט לפני כשנתיים למהירות של 30 מגה, והספק בזק בינלאומי עם גיימר וכבל תת ימי.
הכל עבד טוב, עד בערך מרץ של השנה, 2014.
פתאום התחילו לי קרטועים במשחקי רשת, כל 10-20 שניות יש מעין תקיעות כאלה, והפינג באותה שניה מרקיע שחקים.
ובנוסף יש בזמנים שונים ירידות של מהירות, כלומר בצהריים המהירות מלאה, על 30Mb, ופתאום בערב זה יורד ל10, ובדרך כלל כיבוי והדלקה עוזר.
ההוטבוקס מחובר למחשב ולסוויטץ', ומהסוויטץ' המחשב העיקרי מחובר.
המצב באמת כבר בלתי נסבל, וכל פעם שאני מצלצל או לבזק או להוט שניהם זורקים את האשמה אחד על השני.
מה לעשות?
[img2=300x135]http://www.pingtest.net/result/99681047.png[/img2]
לאגים עם הוט + בזק בינלאומי
-
barlerer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
מניסיון, רוב הסיכויים זה בגלל הוט, התשתית שלהם זוועתית בהרבה, המון בעיות ולאגים וניתוקים קבועים בלילה ל99% מהלקוחות.
אני כבר מיואש וחי עם המצב, חלק מהזמן עובד בסדר
אני כבר מיואש וחי עם המצב, חלק מהזמן עובד בסדר
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- ofergoz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
הדרך הכי טובה לבדוק את תקינות התשתית היא לחבר את ההוטבוקס של הוט בכבל רשת למחשב, להגדיר אותו כמודם ולשלוח פינג לשרת שלהם, וגם לבצע בדיקת מהירות הורדה והעלאה. לאחר מכן להחזיר את הגדרת ההוטבוקס לראוטר ולבצע שוב את אותה בדיקה, ולבסוף להחזיר את כל הציוד הפרטי שלך. ככה אפשר לעלות על מקור הבעיה
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
מה שאתה מתאר זה לא לאג, אלא פאקט לוס.
תמיד כשיש פאקט לוס התגובה הראשונה שהמשחק יעשה זה יהיה מין שיהוק שכזה והפינג במשחק יעלה באופן דרסטי, כמו שאמרו מעליי זה סיכוי גבוה שינבע מהוט.
למרות שמלפני שבועיים כשהייתי מחובר בחיבור ללא חייגן על 100 אצל 014 היה PACKET LOSS שנבע מ014 ואחרי שיחה איתם לאחר כמה דקות סידרו את זה, זה היה כללי לכל מי שאני מכיר בחיבור ללא חייגן ב014, והפאקט לוס היה רק לכיוון חול, בארץ לא היה שום בעיה.
הדרך הכי טובה לטעמי לבדוק פאקט לוס בתשתית הוט היא להשתמש בTCPING ולהשתמש בכתובת speed.hot.net.il על מנת לבדוק נטו את התשתית בלי הספק וגם בו זמנית להריץ לאתר בארץ למשל וואלה וגם לבדוק לשרת בחול על מנת לבדוק את אותם 3 שרשראות.
syntax:
tcping -t -i 0 speed.hot.net.il
CTRL+C לעצור ותראה גם סטטיסטיקה.
תמיד כשיש פאקט לוס התגובה הראשונה שהמשחק יעשה זה יהיה מין שיהוק שכזה והפינג במשחק יעלה באופן דרסטי, כמו שאמרו מעליי זה סיכוי גבוה שינבע מהוט.
למרות שמלפני שבועיים כשהייתי מחובר בחיבור ללא חייגן על 100 אצל 014 היה PACKET LOSS שנבע מ014 ואחרי שיחה איתם לאחר כמה דקות סידרו את זה, זה היה כללי לכל מי שאני מכיר בחיבור ללא חייגן ב014, והפאקט לוס היה רק לכיוון חול, בארץ לא היה שום בעיה.
הדרך הכי טובה לטעמי לבדוק פאקט לוס בתשתית הוט היא להשתמש בTCPING ולהשתמש בכתובת speed.hot.net.il על מנת לבדוק נטו את התשתית בלי הספק וגם בו זמנית להריץ לאתר בארץ למשל וואלה וגם לבדוק לשרת בחול על מנת לבדוק את אותם 3 שרשראות.
syntax:
tcping -t -i 0 speed.hot.net.il
CTRL+C לעצור ותראה גם סטטיסטיקה.
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
·היי,barlerer כתב:שלום לכולם, התחברתי לתשתית של הוט לפני כשנתיים למהירות של 30 מגה, והספק בזק בינלאומי עם גיימר וכבל תת ימי.
הכל עבד טוב, עד בערך מרץ של השנה, 2014.
פתאום התחילו לי קרטועים במשחקי רשת, כל 10-20 שניות יש מעין תקיעות כאלה, והפינג באותה שניה מרקיע שחקים.
ובנוסף יש בזמנים שונים ירידות של מהירות, כלומר בצהריים המהירות מלאה, על 30Mb, ופתאום בערב זה יורד ל10, ובדרך כלל כיבוי והדלקה עוזר.
ההוטבוקס מחובר למחשב ולסוויטץ', ומהסוויטץ' המחשב העיקרי מחובר.
המצב באמת כבר בלתי נסבל, וכל פעם שאני מצלצל או לבזק או להוט שניהם זורקים את האשמה אחד על השני.
מה לעשות?
[img2=300x135]http://www.pingtest.net/result/99681047.png[/img2]...
בהמשך לאפשרויות הבדיקה שהציעו החברים כאן, הנה פירוט בדיקה מסודרת שתעזור לאבחן אם אכן הבעיה קשורה לתשתית רו לספק:
1. בצע אתחול למודם ולמחשב. (מומלץ להגדיר את ההוטבוקס כמודם)
2. ודא שתוכנות שיתוף קבצים, סקייפ או דפדפנים מיותרים סגורים בכל המחשבים.
3. ודא שהנך מחובר ישירות למודם (ללא ראוטר או מתאם שיחות). במידה ומדובר במודם/ראוטר משולב, ודא שאתה מחובר אליו בכבל רשת ולא באופן אלחוטי.
4.
בדוק מהירות גלישה באמצעות האתר הבא של הוט (ללא חייגן, בחיבור מחשב למודם כשאינך מחובר לאינטרנט):
http://speed.hot.net.il
(אם המהירות אינה תקינה - פנה להוט).
5. אם המהירות תקינה, התחבר שוב עם שם המשתמש שלך ובדוק מהירות בעזרת הקישור הבא:
http://speedtest.bezeqint.net/
אם המהירות אינה תקינה אנא שלח לנו פרטים ל[email protected] ונציג טכני שלנו יחזור אליך בכדי לסייע.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי