היי,
מישהו שם לב שה-Deinterlacing נדפק בגירסה החדשה?
אני צופה בשידורי עידן+ (MediaPortal Backend) ומאז השדרוג התמונה "קופצת" למרות שניסיתי את כל האופציות האפשריות ב-Expert Mode.
אם אני מבטל Deinterlacing זה מפסיק.
בגירסה הקודמת זה עבד מצויין על DXVA Best.
XBMC 13 Deinterlacing
-
C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
לא בדקתי ואני לא מריץ וינדוס אך DXVA ידוע כבעייתי, אם קיימת אפשרות ל-DXVA2 אז תאפשר אותה (תבדוק גם בגרסאות nightly).
שים לב שבחירת אלגוריתם ביטול שזירה לא נעשית דרך תפריט הגדרות הוידאו הכללי אלא דרך תפריט ה-OSD במצב ניגון וידאו (אחד הלחצנים מימין לבקרת הניגון).
תבדוק גם שימוש בפילטר תוכנתי (ולא DXVA שמואץ ע"י ה-GPU) ובכל מקרה אל תשתמש ב-Bob שגרוע בשילוב עם עידן+.
שים לב שבחירת אלגוריתם ביטול שזירה לא נעשית דרך תפריט הגדרות הוידאו הכללי אלא דרך תפריט ה-OSD במצב ניגון וידאו (אחד הלחצנים מימין לבקרת הניגון).
תבדוק גם שימוש בפילטר תוכנתי (ולא DXVA שמואץ ע"י ה-GPU) ובכל מקרה אל תשתמש ב-Bob שגרוע בשילוב עם עידן+.
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
נ.ב.
אם המעבד שלך תומך SSE4.2 (נדמה לי Ivy Bridge ו-Haswell) אז תשקול את OpenELEC שכוללת את האלגוריתם Yaddif המעולה.
אם המעבד שלך תומך SSE4.2 (נדמה לי Ivy Bridge ו-Haswell) אז תשקול את OpenELEC שכוללת את האלגוריתם Yaddif המעולה.
-
C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
וואלה, שיחקת אותה - הזכרת לי שלא בדקתי שאחרי השדרוג הגדרות ה-Acceleration נשמרו.
מצאתי שה-Render Method היה על Auto ולא על DXVA, ברגע שהחזרתי ל-DXVA ה-Deinterlace התחיל לעבוד כמו שצריך.
תודה וסופ"ש נעים!
מצאתי שה-Render Method היה על Auto ולא על DXVA, ברגע שהחזרתי ל-DXVA ה-Deinterlace התחיל לעבוד כמו שצריך.
תודה וסופ"ש נעים!