היי אני ממש אשמח לעזרה בבחירת טלוויזיה
טוב, חיכיתי וחיכיתי שיגיע המונדיאל והמבצעים ועכשיו אין לי מושג בכלל מה הולך.
יש לכם מידע לתת לי בקשר למבצעים שווים?
בנוגע לטלויזיה- המטרה העיקרית שלה היא לשדר קבצים מהמחשב.
אני יודעת שיש טכנולוגיה של שידור אלחוטי של קבצים לטלויזיה, הייתי שמחה מאוד מאוד להשתמש בזה, אם היתה אפשרות לחבר לזה את הBS פלייר עם הכתוביות כי ממש אין לי ראש להתחיל להוריד כתוביות ולצרף אותן לקובץ וכל השיט הזה.
בקיצור אם יש אופציה כזאת- אני בעד! אם לא, אני מעדיפה להשאר עם הכבל HDMI המעצבן מאשר להתחיל להתעסק עם כתוביות.
יש לכם מידע בנידון?
בגדול, אין לי צורך בסמארט כי גם ככה אני מחברת את המחשב, אין לי ממיר או משהו, אבל כן חשוב לי שתהיה גישה מובנית לעידן+.
הגודל שאני מחפשת הוא בטווח של 32-40.
מאוד חשובה לי הרזולוציה כי אני עובדת בלראות סרטים וכאב ראש זו לא אופציה.
בעניין התקציב:
זה משתנה, כי אם יש את האופציה לשידור תכנים אלחוטיים עם הכתוביות כמו שכתבתי למעלה, אני מוכנה להשקיע כסף, אבל אם זה יותר מדי יקר אני אוותר.
אם לא- זאת אומרת שאני צריכה מסך נטו שישדר את המחשב שלי דרך כבל HDMI, ושתהיה לו את הקליטה של עידן+, ובמקרה הזה אני ממש מחפשת מסך טוב שיעלה כמה שפחות. ברמה של 1000 עד 2000 גג.
אני ממש אשמח לתגובות, מידע, קישורים לאופציות ספציפיות, אני די לבד בנושא הזה ואני לא מבינה יותר מדי.
בבקשה עיזרו לי למצוא טלוויזיה שתהיה כמה שיותר זולה בשביל הדברים שאני מחפשת, אני אשכרה לוקחת הלוואה בשביל זה מרוב שאין לי כסף בכלל.
תודה רבה!!!
יש לכם מידע לתת לי בקשר למבצעים שווים?
בנוגע לטלויזיה- המטרה העיקרית שלה היא לשדר קבצים מהמחשב.
אני יודעת שיש טכנולוגיה של שידור אלחוטי של קבצים לטלויזיה, הייתי שמחה מאוד מאוד להשתמש בזה, אם היתה אפשרות לחבר לזה את הBS פלייר עם הכתוביות כי ממש אין לי ראש להתחיל להוריד כתוביות ולצרף אותן לקובץ וכל השיט הזה.
בקיצור אם יש אופציה כזאת- אני בעד! אם לא, אני מעדיפה להשאר עם הכבל HDMI המעצבן מאשר להתחיל להתעסק עם כתוביות.
יש לכם מידע בנידון?
בגדול, אין לי צורך בסמארט כי גם ככה אני מחברת את המחשב, אין לי ממיר או משהו, אבל כן חשוב לי שתהיה גישה מובנית לעידן+.
הגודל שאני מחפשת הוא בטווח של 32-40.
מאוד חשובה לי הרזולוציה כי אני עובדת בלראות סרטים וכאב ראש זו לא אופציה.
בעניין התקציב:
זה משתנה, כי אם יש את האופציה לשידור תכנים אלחוטיים עם הכתוביות כמו שכתבתי למעלה, אני מוכנה להשקיע כסף, אבל אם זה יותר מדי יקר אני אוותר.
אם לא- זאת אומרת שאני צריכה מסך נטו שישדר את המחשב שלי דרך כבל HDMI, ושתהיה לו את הקליטה של עידן+, ובמקרה הזה אני ממש מחפשת מסך טוב שיעלה כמה שפחות. ברמה של 1000 עד 2000 גג.
אני ממש אשמח לתגובות, מידע, קישורים לאופציות ספציפיות, אני די לבד בנושא הזה ואני לא מבינה יותר מדי.
בבקשה עיזרו לי למצוא טלוויזיה שתהיה כמה שיותר זולה בשביל הדברים שאני מחפשת, אני אשכרה לוקחת הלוואה בשביל זה מרוב שאין לי כסף בכלל.
תודה רבה!!!
נערך לאחרונה על ידי swandress ב 13/06/2014 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מסך טוב ב 1,000-2,000 ש"ח?
ועוד לוקחת הלוואה בשביל זה?...
פעם אחרונה שבדקתי, 1 באפריל כבר היה מזמן.
ועוד לוקחת הלוואה בשביל זה?...
פעם אחרונה שבדקתי, 1 באפריל כבר היה מזמן.
את קצת חיה בסרט עם זה שבכלל רשמת מ1000 שקל עד...
מה 1000 שקל? מסך סביר 37-42 ועוד עם עידן+? נו באמת
בקיצור בלי יותר מדי שאלות
תתחדשי ותהני
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850381
מה 1000 שקל? מסך סביר 37-42 ועוד עם עידן+? נו באמת
בקיצור בלי יותר מדי שאלות
תתחדשי ותהני
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850381
מה נסגר, זה באמת שאלה טובהswandress כתב:אתה קצת חצוף שאתה מדבר אליי ככה בלי שאתה מכיר אותי, בסך הכל ביקשתי עזרה בגלל שאני לא מבינה בזה, אפשר להסביר את הדברים גם עם ניסוח שהיית מעז להגיד בקול רם ולא רק מאחורי המקלדת. מה נסגר?!...
אולי את לא מבינה בזה אבל את חיה בעולם הזה כמו כולנו נכון? ובארץ כמו כולנו.
זה לא שנחתת לפני יומיים על כדור הארץ
אז אני מאמין שאת בכל זאת אמורה לדעת פחות או יותר מחירים של דברים
גם אפשר לעשות בדיקה קטנה במלא אתרים כמו לדוגמה זאפ בשביל להבין פחות או יותר מה המחירים
ואז כבר לבוא לפורום רציני ולשאול שאלות לעניין
אתן לך דוגמה
אני אכנס עכשיו לפורום דירות (ואני לא אחד שמכיר כל כך את המחירים) ואבקש דירת 5 חדרים ברמת אביב ג עם פנטהאוס ומעלית שמגיע לדירה . עם בריכת שחיה, חדר כושר, סאונה.....
אם יש לכם משהו ככה עד מיליון , מיליון מאתיים. אם זה ממש טוב אז אפשר עד מיליון וחצי
מקווה שהבנת
בכל מקרה נתתי לך מסך סמסונג סבבה עם עידן +
גם אני לא מבין את התגובות הקיצוניות.
יש מסכים של חברות מוכרות בלא הרבה יותר מ-1000. למשל, סמסונג 32EH4003 ב-1160 ש"ח. אבל רק שנה אחריות, ולא 1080p.
אבל אין לי המלצות ספציפיות. את צריכה להחליט מה הפרמטרים החשובים, כולל מחיר, ולעשות רשימה של מועמדים בהתאם. לא הייתי מתייחס לטיונר מובנה כפרמטר עיקרי. אפשר לקנות חיצוני, לא עולה יותר מדי, ואם מסך מסוים תואם חוץ מזה למה שאת מחפשת, לא כדאי לפסול אותו.
אגב, רזולוציה נמוכה מ-1080p לא גורמת לכאב ראש. השאלה אם אתה צריכה/רוצה את זה או לא.
יש מסכים של חברות מוכרות בלא הרבה יותר מ-1000. למשל, סמסונג 32EH4003 ב-1160 ש"ח. אבל רק שנה אחריות, ולא 1080p.
אבל אין לי המלצות ספציפיות. את צריכה להחליט מה הפרמטרים החשובים, כולל מחיר, ולעשות רשימה של מועמדים בהתאם. לא הייתי מתייחס לטיונר מובנה כפרמטר עיקרי. אפשר לקנות חיצוני, לא עולה יותר מדי, ואם מסך מסוים תואם חוץ מזה למה שאת מחפשת, לא כדאי לפסול אותו.
אגב, רזולוציה נמוכה מ-1080p לא גורמת לכאב ראש. השאלה אם אתה צריכה/רוצה את זה או לא.
בשביל 32 מחיר סבבהjtk כתב:גם אני לא מבין את התגובות הקיצוניות.
...
רק שבהתחלה היא רשמה37-42 אינץ'
עכשיו היא ערכה ל32
·תודה לך.jtk כתב:גם אני לא מבין את התגובות הקיצוניות.
אגב, רזולוציה נמוכה מ-1080p לא גורמת לכאב ראש. השאלה אם אתה צריכה/רוצה את זה או לא....
אפשר חוות דעת על שתי אלו בבקשה?
http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=10302
http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=9979
משניים האלה הייתי הולך על סמסונג UA39EH5003swandress כתב:·תודה לך.......
אפשר חוות דעת על שתי אלו בבקשה?
http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=10302
http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=9979...
אני אישית אוהב תמונה של סמסונג הרבה יותר
לא פעם ראיתי מסכי LG וסמסונג אחד ליד השני ובסמסונג תמיד אהבתי את התמונה יותר (ולא זה לא היה בחנויות א.ל.מ)
וגם בסמסונג תוכלי לראות סרטים עם כתוביות
תוכלי לחבר ישירות דיסק או קי או הארדיסק חיצוני עם סרטים וכתוביות SRT וזה יחסוך לך כבלים כמו שביקשת
שתיהן עולות מעל 2000 ש"ח. ("הצעות החל מ-" לא קשור למחיר אמיתי.) ל-LG יש 3 שנים אחריות, בניגוד לשניה.
לא יודע לגבי השאר, צריך לחפש סקירות באינטרנט, בעיקר לגבי איכות תמונה.
לגבי WiFi, למה את מתכוונת כשאת מקשרת את זה לכתוביות?
לא יודע לגבי השאר, צריך לחפש סקירות באינטרנט, בעיקר לגבי איכות תמונה.
לגבי WiFi, למה את מתכוונת כשאת מקשרת את זה לכתוביות?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום
אנחנו רכשנו את אותו הדגם של LG רק טיפה גדול יותר- 42LN542Y
לגבי צפייה בסרטים, חיברתי למסך סטרימר, והכול עובד מעולה.
לא בחנתי יכולות של שידור אלחוטי, כי אני נגד הטכנולוגיה הזו.
סך הכול די מרוצים, התמונה סבירה ביותר.
רצוי מאוד להסתובב קצת בחנויות ולהשוות בין מסכים, כדי שאחר כך לא יהיו חרטות.
בהצלחה!
אנחנו רכשנו את אותו הדגם של LG רק טיפה גדול יותר- 42LN542Y
לגבי צפייה בסרטים, חיברתי למסך סטרימר, והכול עובד מעולה.
לא בחנתי יכולות של שידור אלחוטי, כי אני נגד הטכנולוגיה הזו.
סך הכול די מרוצים, התמונה סבירה ביותר.
רצוי מאוד להסתובב קצת בחנויות ולהשוות בין מסכים, כדי שאחר כך לא יהיו חרטות.
בהצלחה!
הוא בלי ממיר מובנה שהיא ביקשהjtk כתב:נתקלתי בשארפ LC32LE340 ב-1250 ש"ח כולל 5 שנות אחריות.
לא יודע איך המסך, הוא לא 1080p, אבל זו עוד אופציה לשקול....
עדיף לה כבר את 32EH4003 של סמסונג. מופיע בזאפ ב1160
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846708
יש שם גם עידן + וגם ניגון כל הקבצים דרך USB כולל תמיכה בכתוביות SRT