מדהים כל הייפ סביב האפליקציה YesGO של יס וההשקעה של יס עליה...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

ופונקציה חדשה וקטנה של הוט לוקחת אותה בסיבוב (מבחינת תועלת), אני כמובן מדבר על ה- PIP בממיר החדש שלהם. האם אתם חושבים שיש סיכוי לראות כזה דבר ביס (אני לקוח יס)?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #2 

מה הקשר בין השתיים?
אלעד

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

כשדיברתי עם ההנהלה בהוט הם בעצמם לא ידעו עד כמה זה שימושי או לא שימושי הפונקציה של PIP.

הטיימינג של המונידאל הופך את זה לבאמת שימושי במיוחד, אבל קשה לדעת עד כמה זה באמת יהיה שמיש לאחר מכן.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

Elad8 כתב:מה הקשר בין השתיים?
...
·

למה צריך להיות קשר אם אפשר סתם לכתוב פוסט מיותר :roll:

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

חברים, מי שלא נאה לו לא חייב להגיב. אני לא אעלב. אבל די להספים.

אני מדבר על השוואת פונקציונליות הוט מול יס, אם האפליקציה של יס לא הייתה כלכך מוגבלת אז אולי הייתי חושב אחרת. אבל המצב הוא שהפונקציה של הוט יותר ברת שימוש (לדעתי).

אני חושב ש- PIP היא פונקציה מעולה ולא רק למונדיאל, יש לה הרבה שימושים אחרים, במיוחד אם היא תתמוך גם במקורות שונים שמחוברים לממיר של הוט.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

לאילו תגובות אתה מצפה שאתה משווה שני דברים שונים בתכלית ומכריז שאחד טוב יותר מהשני?
אלעד

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #7 

נשמע רעיון נחמד מאוד, אבל מה הקשר ל-YESGO? זה כמו להשוות בין שירות הלקוחות של YES ל-EPG של HOT. מדובר על שני דברים נפרדים ושניהם יכולים להיות מוצלחים יותר או פחות, ללא קשר אחד לשני.
נערך לאחרונה על ידי ariesjer ב 13/06/2014 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #8 

Elad8 כתב:לאילו תגובות אתה מצפה שאתה משווה שני דברים שונים בתכלית ומכריז שאחד טוב יותר מהשני?
...
·אני תמיד חשבתי שתפוזים זה יותר טוב מתפוחים :-)

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #9 

כל אחד ומה שטוב לו. לי נראה הרבה יותר שימושי שלכל מקום שאני הולך עם הטאבלט אני יכול להמשיך לראות סידרה שאני אוהב ושהתוכן שאני אוהב תמיד זמין לי

Mics
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

liam,
חשבתי הרבה על איך להשוות בין היס גו לPIP, והגעתי למסקנה שחסרה לי תשובה לשאלה הבאה כדי לנמק את ההשוואה בינהם:
פינגווינים לא יודעים לעוף כי תפוזים זה לא סוג של תוכי ויקר לקנות מקרר, תוכל לומר לי למה מצב החסה בשטחים מעלה את שכר הדירה בתל אביב?

Mrshmelo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

עוד אחד שמחפש לעשות פה פרובוקציות ולסכסך אנשים.
הרעיון הוא טוב אבל לא מבין את ההגיון בזה שדוחפים את זה בהקשר של המונדיאל.אין משחקים חופפים כמעט לאורך כל הטורניר.אז מה תראה ב2 תמונות?

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #12 

אחד הדברים המוזרים שהיכולת לראות 2 תוכניות במקביל, נראה לך יותר שימושי מהיכולת לצפות ב50 ערוצי טלוויזיה ואלפי תכני VOD מכל מקום שתרצה...
יש לי 2 ממירים בסלון וPIP בטלוויזיה, ב10 שנים אולי יצא לי להשתמש בזה 3-4 פעמים, יש לי YESGO מאז ההשקה (חודש-חודשיים) וכבר השתמשתי בזה לפחות פי 2...
אולי תסביר לנו למה זה יותר שימושי?
וכמובן מצטרף לכולם שאין מקום וקשר להשוואה בין 2 שרותים שונים לחלוטין (תפוזים ותפוחים, טלפון של הוט וVOD של YES, פיתה עם שאוורמה ופסק זמן)

MARSTN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

hanochh כתב:אחד הדברים המוזרים שהיכולת לראות 2 תוכניות במקביל, נראה לך יותר שימושי מהיכולת לצפות ב50 ערוצי טלוויזיה ואלפי תכני VOD מכל מקום שתרצה...
יש לי 2 ממירים בסלון וPIP בטלוויזיה, ב10 שנים אולי יצא לי להשתמש בזה 3-4 פעמים, יש לי YESGO מאז ההשקה (חודש-חודשיים) וכבר השתמשתי בזה לפחות פי 2...
אולי תסביר לנו למה זה יותר שימושי?
וכמובן מצטרף לכולם שאין מקום וקשר להשוואה בין 2 שרותים שונים לחלוטין (תפוזים ותפוחים, טלפון של הוט וVOD של YES, פיתה עם שאוורמה ופסק זמן)·
...
2 ממירים בסלון ,אז 2 כבלים לטלווזיה ,ומה עושים עם השלט ,

לאן הוא מכוון לממיר 1 או 2 ואז צריך את השלט של הטלווזיה לעבור ל PIP ובכמה טלווזייות יש PIP ,נדיר .

לא יותר פשוט הכל בשלט אחד וממיר אחד ,שתצא לפרסומות או בליגת האלופות ,תזכור אותי ואת PIP !!! .

ההבדל ב YES GO ל PIP הוא כמה אחוז משתמשים בזה , משום מה באופן טבעי שאתה מול הטלווזיה

יש סיכוי שתשתמש יותר ב PIP בלחיצת כפתור מאשר תצא מהבית ותתחיל לחפש לראות תוכן ,

שהרי לא יוצאים מהבית לראות טלווזיה ,למעט מכורים וכידוע הם אחוז קטן .

אגב גם להוט יש אפלקציה כבר שנים לראות תכנים שלה כולל מערכת הפעלה Windows ,ידעתם את זה !!! מ 2012 .

,נזכרתי בזה רק בגלל השרשור הזה ,אף אחד לא קפץ על זה , אני אף פעם לא השתמשתי בזה,אפילו פעם אחת !!! .

שורה תחתונה: זה נראה יותר הגיוני שב YES יהיה PIP מאשר להוט תכנים בסמארטפון בחינם שכן כבר יש להוט

אפלקציה דומה והיא יכלה לשדרג אותה בקלות ,לא נראה לא שתעשה את זה .

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #14 

נו, הנה שב לו עוד פעם הטרול היחצני של HOT... (ועוד עם משתמש רדום שהיה לו). פשוט לא מפסיק לחדש... :roll:
ואם אפשר לחסום לו גם את שליחת הודעות פרטיות, כדי שהוא גם לא ייצור איתי קשר.

MARSTN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #15 

smallville4r כתב:נו, הנה שב לו עוד פעם הטרול היחצני של HOT... (ועוד עם משתמש רדום שהיה לו). פשוט לא מפסיק לחדש... :roll:
...
·
לא יחצן לא טרול ולא נעלים ,הצגתי עובדות בשטח , אתה לא יודע להתמודד אתן כאחד שמת על YES (נכון לירן),

אז אתה מסית את זה לקטע של יחצנות ושל הקנטות על רקע אישי וכך פתרת את עצמך .

פעם אחת תתמודד ותענה לעניין לירן ,פעם אחת .

רק תשימו לב לתופעה מעניינת ,עד לתגובה שלי ,אף לקוח HOT לא הגיב !!! ,אולי מפחד ? פ-ח-ד ,כולם לקוחות YES.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #16 

לא מבין את הקשר בין השניים. ביס גו מאפשר להשתמש באייפד, מחשב או במכשיר הנייד שלכם כממיר טלויזיה לכל דבר. במובן הזה הוא שימושי מאוד.

איכוץ התמונה ממש טובה גם באייפד אייר קלי וגם במחשב (יוגה 2). זה נוח ומוסיף לנו אפקטיבית עוד טלויזיה בבית. אבל עבורנו בבית המולטירום יותר חשוב. אנחנו משתמשים בו המון.

לגבי ההוט פייבר. מכשיר מוצלח מאוד. אני מאוד מתרשם ממנו אם כי לא יוצא לי בכלל להשתמש במסך הכפול. זה פשוט פיצ׳ר שלא ממש שימושי עבורי אישית. הרבה יותר נחמד לי הארגון של ההקלטות ואפילו הסטרימר והיוטיוב שלו.

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

אני רואה שלא ירדתם לסוף דעתי.

יס והוט משקיעות זמן וכסף במוצר שלהם כדי שהוא יהיה יותר טוב וימשוך לקוחות. יס השקיעה בממשק החדש (שהוא גרוע מבחינתי) עם הפונקציות החדשות שלו ואפליקציית YesGo, הוט השקיעה בפיירבוקס (או איך שלא קוראים לו) והפונקציות החדשות שלו שלפי דעתי יותר שימושיות, למשל הפונקציה של ה- PIP יותר שימושית מה- YesGo.

לדעתי YesGo ממש רחוקה מלממש את הפוטנציאל שלה, היא מוגבלת ל- 2 מכשירים בעוד שבמשפחה ממוצעת יש 4-8 מכשירים, אפשר להשתמש בה באופן כללי רק עם Wi-Fi ועוד לא יצא לי לראות מישהו משתמש בזה במקום כלשהו (כולל רכבת, בתי קפה וכו').

ה- PIP של הוט יותר שימושי בעיקר למי שיש טלוויזיה של 50 אינצ' ומעלה, עד היום טלוויזיות שתומכות בה היו צריכות 2 ממירים כדי להשתמש בה בהוט/יס, עכשיו הוט פתרו את הבעיה.

בשורה תחתונה שהחברות יפסיקו להביא לנו גימיקים מיותרים או חצי עובדים ויתרכזו בלהשקיע בדברים יותר שימושיים.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

ניסית להסביר ורק גרמת לשרשרור הזה להראות הרבה יותר דבילי.
אלעד

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #19 

היא מוגבלת ל- 2 מכשירים בעוד שבמשפחה ממוצעת יש 4-8
...
ניראה לך שהיא מוגבלת, זה היא מגבילה את זה בכוונה שלא ידפוק להם את המכירות מנויים...
אחד יעשה מנוי וכל החברים שלו יתחברו דרך דונגל של אנדרוריד לשירות
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #20 

יש דברים טובים פה ויש דברים טובים שם.
אני נהנה יותר מהיציבות והמהירות של הממירים המקליטים של יס לעומת אלו שהיו לי בהוט, המולטירום, יס גו והתכנים של יס.
כל הפונקציות של הפייבר בוקס דווקא לא מעניינות אותי, יש לי את כל אלו כבר מזמן מחוברים לטלוויזיה. מה שכן חסר לי זה הסטארטאובר שאין ולא יהיה בזמן הקרוב ביס.
הוט צריכים לעבוד חזק על התכנים (העדפה אישית שלי כמובן, כשחסרים לי בעיקר מתחרה אמיתי לyes comedy, היסטוריה hd וסדרות איכות בזמן אמת סטייל משחקי הכס ו-24) ועל שיפור השירות (לא שיס צדיקים אבל עדין טובים בעשרות מונים), ואז מבחינתי תחל תחרות אמיתית, כאשר לזכות הוט יעמדו הפייבר בוקס והסטארטאובר ולזכות יס המולטירום ויס גו.

ובנימת השרשור הזה - מה שווה כל ההשקעה של הוט בpip כשאין להם יס גו ומלטירום? :wink:

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”