מדהים כל הייפ סביב האפליקציה YesGO של יס וההשקעה של יס עליה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כשדיברתי עם ההנהלה בהוט הם בעצמם לא ידעו עד כמה זה שימושי או לא שימושי הפונקציה של PIP.
הטיימינג של המונידאל הופך את זה לבאמת שימושי במיוחד, אבל קשה לדעת עד כמה זה באמת יהיה שמיש לאחר מכן.
הטיימינג של המונידאל הופך את זה לבאמת שימושי במיוחד, אבל קשה לדעת עד כמה זה באמת יהיה שמיש לאחר מכן.
חברים, מי שלא נאה לו לא חייב להגיב. אני לא אעלב. אבל די להספים.
אני מדבר על השוואת פונקציונליות הוט מול יס, אם האפליקציה של יס לא הייתה כלכך מוגבלת אז אולי הייתי חושב אחרת. אבל המצב הוא שהפונקציה של הוט יותר ברת שימוש (לדעתי).
אני חושב ש- PIP היא פונקציה מעולה ולא רק למונדיאל, יש לה הרבה שימושים אחרים, במיוחד אם היא תתמוך גם במקורות שונים שמחוברים לממיר של הוט.
אני מדבר על השוואת פונקציונליות הוט מול יס, אם האפליקציה של יס לא הייתה כלכך מוגבלת אז אולי הייתי חושב אחרת. אבל המצב הוא שהפונקציה של הוט יותר ברת שימוש (לדעתי).
אני חושב ש- PIP היא פונקציה מעולה ולא רק למונדיאל, יש לה הרבה שימושים אחרים, במיוחד אם היא תתמוך גם במקורות שונים שמחוברים לממיר של הוט.
נשמע רעיון נחמד מאוד, אבל מה הקשר ל-YESGO? זה כמו להשוות בין שירות הלקוחות של YES ל-EPG של HOT. מדובר על שני דברים נפרדים ושניהם יכולים להיות מוצלחים יותר או פחות, ללא קשר אחד לשני.
נערך לאחרונה על ידי ariesjer ב 13/06/2014 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
liam,
חשבתי הרבה על איך להשוות בין היס גו לPIP, והגעתי למסקנה שחסרה לי תשובה לשאלה הבאה כדי לנמק את ההשוואה בינהם:
פינגווינים לא יודעים לעוף כי תפוזים זה לא סוג של תוכי ויקר לקנות מקרר, תוכל לומר לי למה מצב החסה בשטחים מעלה את שכר הדירה בתל אביב?
חשבתי הרבה על איך להשוות בין היס גו לPIP, והגעתי למסקנה שחסרה לי תשובה לשאלה הבאה כדי לנמק את ההשוואה בינהם:
פינגווינים לא יודעים לעוף כי תפוזים זה לא סוג של תוכי ויקר לקנות מקרר, תוכל לומר לי למה מצב החסה בשטחים מעלה את שכר הדירה בתל אביב?
אחד הדברים המוזרים שהיכולת לראות 2 תוכניות במקביל, נראה לך יותר שימושי מהיכולת לצפות ב50 ערוצי טלוויזיה ואלפי תכני VOD מכל מקום שתרצה...
יש לי 2 ממירים בסלון וPIP בטלוויזיה, ב10 שנים אולי יצא לי להשתמש בזה 3-4 פעמים, יש לי YESGO מאז ההשקה (חודש-חודשיים) וכבר השתמשתי בזה לפחות פי 2...
אולי תסביר לנו למה זה יותר שימושי?
וכמובן מצטרף לכולם שאין מקום וקשר להשוואה בין 2 שרותים שונים לחלוטין (תפוזים ותפוחים, טלפון של הוט וVOD של YES, פיתה עם שאוורמה ופסק זמן)
יש לי 2 ממירים בסלון וPIP בטלוויזיה, ב10 שנים אולי יצא לי להשתמש בזה 3-4 פעמים, יש לי YESGO מאז ההשקה (חודש-חודשיים) וכבר השתמשתי בזה לפחות פי 2...
וכמובן מצטרף לכולם שאין מקום וקשר להשוואה בין 2 שרותים שונים לחלוטין (תפוזים ותפוחים, טלפון של הוט וVOD של YES, פיתה עם שאוורמה ופסק זמן)
2 ממירים בסלון ,אז 2 כבלים לטלווזיה ,ומה עושים עם השלט ,hanochh כתב:אחד הדברים המוזרים שהיכולת לראות 2 תוכניות במקביל, נראה לך יותר שימושי מהיכולת לצפות ב50 ערוצי טלוויזיה ואלפי תכני VOD מכל מקום שתרצה...
וכמובן מצטרף לכולם שאין מקום וקשר להשוואה בין 2 שרותים שונים לחלוטין (תפוזים ותפוחים, טלפון של הוט וVOD של YES, פיתה עם שאוורמה ופסק זמן)·...
לאן הוא מכוון לממיר 1 או 2 ואז צריך את השלט של הטלווזיה לעבור ל PIP ובכמה טלווזייות יש PIP ,נדיר .
לא יותר פשוט הכל בשלט אחד וממיר אחד ,שתצא לפרסומות או בליגת האלופות ,תזכור אותי ואת PIP !!! .
ההבדל ב YES GO ל PIP הוא כמה אחוז משתמשים בזה , משום מה באופן טבעי שאתה מול הטלווזיה
יש סיכוי שתשתמש יותר ב PIP בלחיצת כפתור מאשר תצא מהבית ותתחיל לחפש לראות תוכן ,
שהרי לא יוצאים מהבית לראות טלווזיה ,למעט מכורים וכידוע הם אחוז קטן .
אגב גם להוט יש אפלקציה כבר שנים לראות תכנים שלה כולל מערכת הפעלה Windows ,ידעתם את זה !!! מ 2012 .
,נזכרתי בזה רק בגלל השרשור הזה ,אף אחד לא קפץ על זה , אני אף פעם לא השתמשתי בזה,אפילו פעם אחת !!! .
שורה תחתונה: זה נראה יותר הגיוני שב YES יהיה PIP מאשר להוט תכנים בסמארטפון בחינם שכן כבר יש להוט
אפלקציה דומה והיא יכלה לשדרג אותה בקלות ,לא נראה לא שתעשה את זה .
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
נו, הנה שב לו עוד פעם הטרול היחצני של HOT... (ועוד עם משתמש רדום שהיה לו). פשוט לא מפסיק לחדש... 
ואם אפשר לחסום לו גם את שליחת הודעות פרטיות, כדי שהוא גם לא ייצור איתי קשר.
ואם אפשר לחסום לו גם את שליחת הודעות פרטיות, כדי שהוא גם לא ייצור איתי קשר.
·smallville4r כתב:נו, הנה שב לו עוד פעם הטרול היחצני של HOT... (ועוד עם משתמש רדום שהיה לו). פשוט לא מפסיק לחדש......
לא יחצן לא טרול ולא נעלים ,הצגתי עובדות בשטח , אתה לא יודע להתמודד אתן כאחד שמת על YES (נכון לירן),
אז אתה מסית את זה לקטע של יחצנות ושל הקנטות על רקע אישי וכך פתרת את עצמך .
פעם אחת תתמודד ותענה לעניין לירן ,פעם אחת .
רק תשימו לב לתופעה מעניינת ,עד לתגובה שלי ,אף לקוח HOT לא הגיב !!! ,אולי מפחד ? פ-ח-ד ,כולם לקוחות YES.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא מבין את הקשר בין השניים. ביס גו מאפשר להשתמש באייפד, מחשב או במכשיר הנייד שלכם כממיר טלויזיה לכל דבר. במובן הזה הוא שימושי מאוד.
איכוץ התמונה ממש טובה גם באייפד אייר קלי וגם במחשב (יוגה 2). זה נוח ומוסיף לנו אפקטיבית עוד טלויזיה בבית. אבל עבורנו בבית המולטירום יותר חשוב. אנחנו משתמשים בו המון.
לגבי ההוט פייבר. מכשיר מוצלח מאוד. אני מאוד מתרשם ממנו אם כי לא יוצא לי בכלל להשתמש במסך הכפול. זה פשוט פיצ׳ר שלא ממש שימושי עבורי אישית. הרבה יותר נחמד לי הארגון של ההקלטות ואפילו הסטרימר והיוטיוב שלו.
איכוץ התמונה ממש טובה גם באייפד אייר קלי וגם במחשב (יוגה 2). זה נוח ומוסיף לנו אפקטיבית עוד טלויזיה בבית. אבל עבורנו בבית המולטירום יותר חשוב. אנחנו משתמשים בו המון.
לגבי ההוט פייבר. מכשיר מוצלח מאוד. אני מאוד מתרשם ממנו אם כי לא יוצא לי בכלל להשתמש במסך הכפול. זה פשוט פיצ׳ר שלא ממש שימושי עבורי אישית. הרבה יותר נחמד לי הארגון של ההקלטות ואפילו הסטרימר והיוטיוב שלו.
אני רואה שלא ירדתם לסוף דעתי.
יס והוט משקיעות זמן וכסף במוצר שלהם כדי שהוא יהיה יותר טוב וימשוך לקוחות. יס השקיעה בממשק החדש (שהוא גרוע מבחינתי) עם הפונקציות החדשות שלו ואפליקציית YesGo, הוט השקיעה בפיירבוקס (או איך שלא קוראים לו) והפונקציות החדשות שלו שלפי דעתי יותר שימושיות, למשל הפונקציה של ה- PIP יותר שימושית מה- YesGo.
לדעתי YesGo ממש רחוקה מלממש את הפוטנציאל שלה, היא מוגבלת ל- 2 מכשירים בעוד שבמשפחה ממוצעת יש 4-8 מכשירים, אפשר להשתמש בה באופן כללי רק עם Wi-Fi ועוד לא יצא לי לראות מישהו משתמש בזה במקום כלשהו (כולל רכבת, בתי קפה וכו').
ה- PIP של הוט יותר שימושי בעיקר למי שיש טלוויזיה של 50 אינצ' ומעלה, עד היום טלוויזיות שתומכות בה היו צריכות 2 ממירים כדי להשתמש בה בהוט/יס, עכשיו הוט פתרו את הבעיה.
בשורה תחתונה שהחברות יפסיקו להביא לנו גימיקים מיותרים או חצי עובדים ויתרכזו בלהשקיע בדברים יותר שימושיים.
יס והוט משקיעות זמן וכסף במוצר שלהם כדי שהוא יהיה יותר טוב וימשוך לקוחות. יס השקיעה בממשק החדש (שהוא גרוע מבחינתי) עם הפונקציות החדשות שלו ואפליקציית YesGo, הוט השקיעה בפיירבוקס (או איך שלא קוראים לו) והפונקציות החדשות שלו שלפי דעתי יותר שימושיות, למשל הפונקציה של ה- PIP יותר שימושית מה- YesGo.
לדעתי YesGo ממש רחוקה מלממש את הפוטנציאל שלה, היא מוגבלת ל- 2 מכשירים בעוד שבמשפחה ממוצעת יש 4-8 מכשירים, אפשר להשתמש בה באופן כללי רק עם Wi-Fi ועוד לא יצא לי לראות מישהו משתמש בזה במקום כלשהו (כולל רכבת, בתי קפה וכו').
ה- PIP של הוט יותר שימושי בעיקר למי שיש טלוויזיה של 50 אינצ' ומעלה, עד היום טלוויזיות שתומכות בה היו צריכות 2 ממירים כדי להשתמש בה בהוט/יס, עכשיו הוט פתרו את הבעיה.
בשורה תחתונה שהחברות יפסיקו להביא לנו גימיקים מיותרים או חצי עובדים ויתרכזו בלהשקיע בדברים יותר שימושיים.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
ניראה לך שהיא מוגבלת, זה היא מגבילה את זה בכוונה שלא ידפוק להם את המכירות מנויים...היא מוגבלת ל- 2 מכשירים בעוד שבמשפחה ממוצעת יש 4-8...
אחד יעשה מנוי וכל החברים שלו יתחברו דרך דונגל של אנדרוריד לשירות
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
יש דברים טובים פה ויש דברים טובים שם.
אני נהנה יותר מהיציבות והמהירות של הממירים המקליטים של יס לעומת אלו שהיו לי בהוט, המולטירום, יס גו והתכנים של יס.
כל הפונקציות של הפייבר בוקס דווקא לא מעניינות אותי, יש לי את כל אלו כבר מזמן מחוברים לטלוויזיה. מה שכן חסר לי זה הסטארטאובר שאין ולא יהיה בזמן הקרוב ביס.
הוט צריכים לעבוד חזק על התכנים (העדפה אישית שלי כמובן, כשחסרים לי בעיקר מתחרה אמיתי לyes comedy, היסטוריה hd וסדרות איכות בזמן אמת סטייל משחקי הכס ו-24) ועל שיפור השירות (לא שיס צדיקים אבל עדין טובים בעשרות מונים), ואז מבחינתי תחל תחרות אמיתית, כאשר לזכות הוט יעמדו הפייבר בוקס והסטארטאובר ולזכות יס המולטירום ויס גו.
ובנימת השרשור הזה - מה שווה כל ההשקעה של הוט בpip כשאין להם יס גו ומלטירום?
אני נהנה יותר מהיציבות והמהירות של הממירים המקליטים של יס לעומת אלו שהיו לי בהוט, המולטירום, יס גו והתכנים של יס.
כל הפונקציות של הפייבר בוקס דווקא לא מעניינות אותי, יש לי את כל אלו כבר מזמן מחוברים לטלוויזיה. מה שכן חסר לי זה הסטארטאובר שאין ולא יהיה בזמן הקרוב ביס.
הוט צריכים לעבוד חזק על התכנים (העדפה אישית שלי כמובן, כשחסרים לי בעיקר מתחרה אמיתי לyes comedy, היסטוריה hd וסדרות איכות בזמן אמת סטייל משחקי הכס ו-24) ועל שיפור השירות (לא שיס צדיקים אבל עדין טובים בעשרות מונים), ואז מבחינתי תחל תחרות אמיתית, כאשר לזכות הוט יעמדו הפייבר בוקס והסטארטאובר ולזכות יס המולטירום ויס גו.
ובנימת השרשור הזה - מה שווה כל ההשקעה של הוט בpip כשאין להם יס גו ומלטירום?