בעיה עם ה X3000
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי איזושהיא בעיה עם הרסיבר החדש. כל שתי דקות בערך האות של הסאונד נעלם פתאום ואחרי שניה חוזר. רואים את ההבהוב על גבי המסך הקדמי של הרסיבר ( הסימון של איזה כניסות יש נכבה ונדלק אחרי שניה ) . זה קורה גם בסטריאו (PCM ) וגם בסראונד ( DD למשל ). כשאני מתחבר דרך קואקס אין בעיה כזאת. למישהו יש רעיון. ניסיתי כבר את כל ההגדרות במניו של הרסיבר.. ( את אלו שאני מכיר ) .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תחליף כבל hdmi מהמקור לרסיבר מאוד יתכן שהוא הבעיה.
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
לא קשור למחשב . הרסיבר מחובר ב HDMI לממיר של יס לנגן בלו ריי ולאקסטרימר . זו בעיה כללית בסאונד שמועבר דרך ה HDMI , כול 2 דקות יש נפילה וחזרה . עם הוידאו אין בעיה . בכל אופן דיברתי עם אמזון היום הם שולחים לי מכשיר חלופי . אני צריך לשלוח להם חזרה את המכשיר הנוכחי על חשבונם .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·לא יאומן האמזון האלו.haifaboy כתב:לא קשור למחשב . הרסיבר מחובר ב HDMI לממיר של יס לנגן בלו ריי ולאקסטרימר . זו בעיה כללית בסאונד שמועבר דרך ה HDMI , כול 2 דקות יש נפילה וחזרה . עם הוידאו אין בעיה . בכל אופן דיברתי עם אמזון היום הם שולחים לי מכשיר חלופי . אני צריך לשלוח להם חזרה את המכשיר הנוכחי על חשבונם ....
פה היית מקבל חלופי רק בחלומות.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·לדעתי לא... אמזון דואגים להכל כולל הכל כולל מכס כמו בקניהitaysp כתב:אם הם שולחים חדש ולא מתוקן ייתכן ותאלץ לשלם מכס שוב...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
ממה שהבנתי מאמאזון הם רוצים לראות את הקבלה של המשלוח והם ישלמו את הסכום המלא. יכול להיות גם שאשלם רק דמי משלוח ואת המכס אמאזון תצטרך לשלם בכניסה לאנגליה , לא יודע . אני מעריך שאם אלך ל UPS למשל אקבל את המחיר של המשלוח ואת השחרור שם תעשה אמאזון . בכל מצב יש מדבקה מסויימת של אמאזון שהדפסתי וצריך להדביק לחבילה אולי זה מאפשר להם שם באנגליה פוטר ממיסים .. לא יודע .
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
אמאזון האלה לא יאמנו ,לא רק שירות מדהים גם מהירות . לפי מה שעקבתי המכשיר אמור להגיע אלי כבר ביום שני . לפי המעקב המשלוח הוא עבר בינתנים מלונדון דרך גרמניה וכרגע הוא בתורכיה . מהירים מאוד האמאזון האלה. הבעיה היא עם המשלוח של המכשיר הישן חזרה , מעולם לא שלחתי כזה משלוח גדול , מקווה שאסתדר .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·לא אמור לעלות לו שקל בטח לא המשלוח חזרה.kobbi כתב:מעניין מה תהיה העלות שלך הסופית לטיפול בבעיה. אם רק משלוח חזרה או תשלומים נוספים של מכס וכו.
עדכן בבקשה, זה יהווה שיקול משמעותי עבור אחרים בעניין פחד מאחריות....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המשלוח חזרה לא אמור לעלות כלום, זה בטוח.
מצד שני, לקבל מכשיר חדש בהחלט אמור לגרור חיוב במס קניה ומע"מ על המוצר החדש. ייתכן ואמזון יכסו את העלות הזאת, או שניתן לתבוע את ביטול החיוב במס על המוצר החליפי, אבל עקרונית אמור להיות חיוב במס אם מקבלים מוצר אחר במקום המוצר התקול.
מצד שני, לקבל מכשיר חדש בהחלט אמור לגרור חיוב במס קניה ומע"מ על המוצר החדש. ייתכן ואמזון יכסו את העלות הזאת, או שניתן לתבוע את ביטול החיוב במס על המוצר החליפי, אבל עקרונית אמור להיות חיוב במס אם מקבלים מוצר אחר במקום המוצר התקול.
- of1978
-
- חבר ותיק

·ניראה לך שאמזון עובד כמו יבואן ישראלי טיפוסי ?shigidar כתב:זו באמת בעיה מעניינת.
בבקשה תמשיך לעדכן.
לא ברור לי מה הם עושים אם כל הרסיברים שהם מחליפים? מוכרים אותם מחדש ?...
הוא מוכר את זה כ Refurbished
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·of1978 כתב:·ניראה לך שאמזון עובד כמו יבואן ישראלי טיפוסי ?......
הוא מוכר את זה כ Refurbished...
קודם כל זו לא התנהלות פסולה ,כל עוד אתה מיידע את הצרכן ומוריד מחיר בהתאם. זה מקובל בכל העולם ולא אופיני רק ליבואנים ישראלים.
- of1978
-
- חבר ותיק

·זה העניין שאמזון מוודיע שהמוצר נפתח/תוקן הכל שקוף אצלנו בארץ יש כאלה שאו מסתירים עד כמה שניתן לדעת את היותו מחודש או שיש כאלה שמוכרים מחודש כחדש (בד"כ חנויות ולא יבואנים)istarmini כתב:·......
קודם כל זו לא התנהלות פסולה ,כל עוד אתה מיידע את הצרכן ומוריד מחיר בהתאם. זה מקובל בכל העולם ולא אופיני רק ליבואנים ישראלים....
אגב באמזון גם אם רק האריזה טיפה ניזוקה במחסן מוכרים את זה כ LIKE NEW
John Patrick Mason
John Patrick Mason
לא נראה הגיוני שאמזון יתנדבו לשלם פעמים מכס. היה הרבה יותר הגיוני שידרשו משלוח חזרה של התקול ורק אז לשלוח חליפי כדי להימנע מתשלום חוזר של מיסים. זה לא כסף קטן. דרך אגב קניה באיבי, הלקוח שמחזיר משלם את המשלוח חזרה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·תמתין בסבלנות יתכן מאוד שנראה שאמזון פועלים לפי הגיון אחר לגמרי שאומר שהלקוח מעל הכל וצריך לעשות הכל פשוט הכל כדי שיהיה מרוצה.kobbi כתב:לא נראה הגיוני שאמזון יתנדבו לשלם פעמים מכס. היה הרבה יותר הגיוני שידרשו משלוח חזרה של התקול ורק אז לשלוח חליפי כדי להימנע מתשלום חוזר של מיסים. זה לא כסף קטן. דרך אגב קניה באיבי, הלקוח שמחזיר משלם את המשלוח חזרה....