הוט אמורה להתקין לי פייבר-בוקס שבוע הבא וקצת חושש

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
asafdr פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 90
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

זקוק לעזרתכם.
שדרגתי לפייברבוקס ול200 מגה, אמורים להתקין לי שבוע הבא.

כיום יש לי הוט 100 מגה שמחובר כך:

1. מודם הוט בוקס שמחובר לראוטר 1043 שהומלץ מאוד בזמנו שנמצא בחדר שינה.
2. אל הראוטר\הוטבוקס לא זוכר מחובר כבל רשת שהכבל רשת נכנס לקיר של החדר ומשם עובר דרך תעלה למזדרון של הבית, בתוך המזדרון יש ארון תקשורת ששם יש סוויץ של TPLINK שמהסוויץ יוצאים כבלי רשת אל 3 חדרים אחרים בבית, ובחדרים האלה מחשבים נייחים מתחברים דרך כבל רשת לקיר.

כעת את הפיירבוקס ישימו בסלון.

עכשיו יש לי סלט, היום מאוד נוח לי הסידור כי הוא פשוט עובד.

איך זה יהיה מעכשיו?
1. האם אפשר להעביר את הראוטר לסלון על הדרך ואת הראוטר יהיה אפשר לחבר לפיברבוקס? (וכך לא יהיה קרינה של ראוטר בחדר שינה כמו שהיה עד היום).
2. אין שום בעיה לחבר את הראוטר הנ"ל לפייברבוקס? אני לא רוצה שיהיה 2 רשתות אלחוטיות אלה אחת בלבד.
3. האם עכשיו הראוטר או הפייברבוקס יחובר בכבל רשת לארון תקשורת? (איך בדיוק? הרי לא בטוח שיש תעלה מתאימה?)
4. כמה זמן ההתקנה תקח? והאם יהיה לי הרבה קדיחות ובלאגן בבית?
5. הטכנאים של הוט בכלל מבינים בזה בצורה מקצועית? כי הרי תמיד אם באו להחליף ממיר עשו זאת בדקה.
6. שמעתי על מוקה, מה זה?? האם זה תומך ב200 מגה?

אשמח שמישהו יעשה לי טיפה סדר וירגיע אותי :)

תודה.

oh38fear
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לא מומלץ!!!!!

mcjames
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

asafdr כתב:זקוק לעזרתכם.
שדרגתי לפייברבוקס ול200 מגה, אמורים להתקין לי שבוע הבא.

כיום יש לי הוט 100 מגה שמחובר כך:

1. מודם הוט בוקס שמחובר לראוטר 1043 שהומלץ מאוד בזמנו שנמצא בחדר שינה.
2. אל הראוטר\הוטבוקס לא זוכר מחובר כבל רשת שהכבל רשת נכנס לקיר של החדר ומשם עובר דרך תעלה למזדרון של הבית, בתוך המזדרון יש ארון תקשורת ששם יש סוויץ של TPLINK שמהסוויץ יוצאים כבלי רשת אל 3 חדרים אחרים בבית, ובחדרים האלה מחשבים נייחים מתחברים דרך כבל רשת לקיר.

כעת את הפיירבוקס ישימו בסלון.

עכשיו יש לי סלט, היום מאוד נוח לי הסידור כי הוא פשוט עובד.

איך זה יהיה מעכשיו?
1. האם אפשר להעביר את הראוטר לסלון על הדרך ואת הראוטר יהיה אפשר לחבר לפיברבוקס? (וכך לא יהיה קרינה של ראוטר בחדר שינה כמו שהיה עד היום).
2. אין שום בעיה לחבר את הראוטר הנ"ל לפייברבוקס? אני לא רוצה שיהיה 2 רשתות אלחוטיות אלה אחת בלבד.
3. האם עכשיו הראוטר או הפייברבוקס יחובר בכבל רשת לארון תקשורת? (איך בדיוק? הרי לא בטוח שיש תעלה מתאימה?)
4. כמה זמן ההתקנה תקח? והאם יהיה לי הרבה קדיחות ובלאגן בבית?
5. הטכנאים של הוט בכלל מבינים בזה בצורה מקצועית? כי הרי תמיד אם באו להחליף ממיר עשו זאת בדקה.
6. שמעתי על מוקה, מה זה?? האם זה תומך ב200 מגה?

אשמח שמישהו יעשה לי טיפה סדר וירגיע אותי :)

תודה.
...
·1. אפשר לחבר את הראוטר לפייברבוקס, כמה אפליקציות מובנות בפייברבוקס, כגון יוטיוב והאפליקציית השלט דרך הסמארטפון עלולות לא לעבוד כי הן תלויות ברשת האלחוטית של הפייבר עצמו.
3. אם יש לך דרך להעביר כבל רשת מהפייברבוקס (או הראוטר שיושב לידו) לסוויץ', אז הסתדרת.
4. תלוי, אם לא צריך להוסיף נקודות ולא תהיה בעיה שתצריך החלפה שלמגבר וכד', זה יכול להיות די קצר (הגדרה ראשונית לממיר והורדת גרסה תארוך כמה דקות טובות לפחות.
5. מנסיוני מתקיני הפייברבוקס מקצועיים מספיק
6. המוקה הנוכחי לא תומך ב200 מגה למיטב ידיעתי ובגדול עדיף להמנע ממנו כי במקרים מסוימים הוא לא מספיק אמין ומוריד מהמהירות שיש לך. הסבר על מוקה תמצא באתר של הוט, בגדול זה מתאם שמעביר את האינטרנט על הכבל של הוט במקרים בהם לא קיים כבל רשת מההוטבוקס לחדר\מקום בו רוצים לחבר מחשב\ראוטר\סוויץ'

מנסיוני אולי כדאי לך לשלקול להשאיר את הפייברבוקס בתור ראוטר, אם הקליטה תהיה מספיק טובה, הרי במילא יש לך חיווטים לחדרים, לא?

אני מאד מרוצה מהפייבר, הוא מעולה לכשעצמו והוא שדרוג עצום מהמג'יק HD.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”