Bloodborne הוכרז

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73250
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

משחק בלעדי ל PS4, יגיע ב 2015. המפתחת היא (באופן לא מפתיע) Japan Studio.

גיימפלי:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #2 

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #3 

הוא הולך קצת מוזר. יש לו שפשפת?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

שפשפת, שיגרון, סקביאב ושאר מחלות של ימי הביניים. הוא נראה בן 35 אבל הוא בעצם בן 16.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

הוכרז Bloodborne The Old Hunters - DLC ראשון למשחק. יגיע ב 24/11:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

משחק פשוט ענק. הוא קצת בעייתי לאנשים בוגרים שגם יש להם עבודה ובכלל חיים, אבל עדיין ענק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

קצת יותר מ- 3 שנים לאחר מכן..
סתם סקרן, מישהו כאן שיחק אותו?
אני מחפש עוד גיימרים שפיתחו אובססיה עם המשחק הזה כמוני כדי שיהיה אפשר אולי קצת לחפור עליו :)

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 721
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #8 

רציתי, לא יצא לי לשחק. יש גם למחשב?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

@shahar31
·
לא. המשחק הופק ע"י סוני ולכן שוחרר רק ל- PS4.

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

@jacko-il
אז אין ברירה. אני יודע מה אני קונה בBF

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #11 

jacko-il כתב:קצת יותר מ- 3 שנים לאחר מכן..
סתם סקרן, מישהו כאן שיחק אותו?
אני מחפש עוד גיימרים שפיתחו אובססיה עם המשחק הזה כמוני כדי שיהיה אפשר אולי קצת לחפור עליו :)
...
·היי שחר
ניסיתי יקירי
כבר בזאב הראשון התייאשתי.
אבל זה לא ממש רק בגללו, בגדול - לא מצליח להתחבר לכל משחק שכולל התעסקות עם שיקויים ומרכיבי RPG.
בגלל זה גם את THE WITCHER הנפלא ששיחקתי בו לא מעט שעות, גם הוא בסופו של דבר נפל אצלי.
אבל אין ספק שמדובר במשחק מעולה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

@shahar31
·
:lol: :lol: קרעת אותי.
לא יודע אם הוא עד כדי כך, אבל הוא בהחלט משחק ייחודי בענף. אין עוד משחק כזה, לטוב ולרע.

מה שאני יכול לומר עליו הוא שפתיחתי אליו אובססיה. סיימתי אותו בעבר שלוש פעמים (יש לו שלושה סיומות אפשריים ועל כל אחד מהם יש גם Trophy ייחודי) ואתמול סיימתי אותו פעם נוספת (רביעית) אחרי ששחקתי אותו מחדש לגמרי עם דמות חדשה מאפס כדי לחוות "טרי" את הרחבת ה- Old Hunters אותה קניתי רק לא מזמן.
אחד המשחקים הבודדים בהם "ניקיתי" אותו כמעט לחלוטין והשגתי גביע פלטינום. ועדיין, אני לא יודע במה השקעתי יותר זמן, בלשחק בו בפועל או בלקרוא ולצפות בסרטונים (מרתקים לפחות כמו המשחק) עליו ביוטיוב כדי להבין אותו טוב יותר.
יש משחקים שמחזיקים את השחקן "יד ביד" ומראים להם הכל ומלמדים אותם הכל. איך משחקים, איך משתמשים בחפצים ואיך מתקדמים לאיזור ההוא או איך הורגים את האויב ההוא, הכל על השולחן, אם זה בגיימפליי או אם זה בסצינות קישור ומעבר וכן הלאה. אז Bloodborne הוא בדיוק ההיפך, בו רב הנסתר על הגלוי - הוא לא מספר לשחקן שום דבר בצורה ישירה. הרבה נמצא מאוחרי הקלעים ובפרטים המאד קטנים. הוא מתגמל מאד רק את אלו הסקרנים שחופרים וחופרים בדברים בקדחתות ובסקרנות, מפעילים את המוח ועושים אחד ועוד אחד לתמונה הכוללת. מתחת לכל אבן שהופכים מוצאים סלע חדש נוסף שחיכה שם כל הזמן הזה שמשיהו יגלה אותו.

@gal-cohen
לא יודע למה הרגשת כך, הוא פשוט לא כזה. אין בו ממש התעסקות עם שיקויים ו/או יותר מידי התעסקות עם הדמות. למעשה, זה מה שלדעתי יפה בו כי גם אני לא אוהב את כל הבארדאק הזה שציינת. ב- Bloodborne בניגוד להרבה משחקים אחרים - לא ממש משנה הדמות שאתה יוצר, כמו גם התלבושות שלובשים ואין שום התעסקות בערבוב פריטים או יצירת שיקויים וכו'. הדבר היחיד שיש "התעסקות" בו היא ריפוי "חיים" חזרה וזה נעשה בעיקר בעזרת "עירוי דם" (פשוט לחיצה על משלוש בשלט. צריך רק לנהל מלאי שלהם וך מוצאים אותם די בקלות ואפשרי לקנות כמה שבא לך ב- HUB המרכזי) ואולי יש בו גם אלמנט של חיזוק הנשקים והתאמה מיטבית שלהם לפי סוג האוייב, אבל אין ממש חובה. אפשרי לגמרי לסיים אותו ע"י אותה תלבושת ונשק בסיסיים איתם מתחילים את המשחק.

בקיצור, לא יודע מאיפה קבלת את הרושם, הלדעתי מוטעה הזה, אבל לחלוטין לגיטימי לא להתחבר. איש איש וטעמו.

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

@jacko-il
הוא מאוד דומה ל Dark Souls גם זה היה משחק ששאב אותי.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #14 

אני חושב שאני פחות מתחבר לרוח התקופה, לחרבות וכו'. (זה גם מה שמנע ממני שנים לראות את משחקי הכס)
ותכל'ס, ה HACK AND SLASH היחיד שאני מצליח להתחבר אליו הוא דווקא הארקיידי והקליל, כמו DEVIL MAY CRY.
אז כן, כל אחד וטעמו, אבל ברור לי לגמרי שמדובר במשחקים מדהימים!

serg90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #15 

זה היה המשחק הראשון שקניתי, שבגללו רכשתי את הקונסולה.
לצערי נכוונתי מזה שהיה לי דיסק אמריקאי אבל רכשתי את ה-Old Hunters מחנות אירופאית, וכך למדתי על בשרי את כל עניין ה-Regions של סוני.

מזל שיותר מאוחר המשחק יצא גם ב-PS+ ודאגתי "לרכוש" שוב את המשחק בחינם.
עכשיו נתת לי חשק לעשות בו סיבוב נוסף, במיוחד שמאז רכשתי טלוויזית OLED, מערכת סראונד, ויש תוכן חדש (והכי קשה) שעדיין לא יצא לי לראות.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

@serg90
·
שתבין שקניתי את גרסאת ה- GOTY (שכוללת כבר בדיסק את הרחבת ה- OLD HUNTERS) כאשר כבר יש לי את המשחק עצמו בדיסק נוסף בבית (חבר השאיל לי וזה פשוט נשאר אצלי עד שאפגוש אותו) ואחרי שכבר סיימתי אותו שלוש פעמים קודם.
כאמור, סיימתי אותו כעת שוב מחדש עם דמות חדשה והמשכתי להרחבה שגם אותה סיימתי. מה שיפה בו לדעתי זה שכל פעם שסיימתי אותו למדתי עוד משהו וגיליתי כל פעם שפספתי דמויות משניות, דיאלוגים מיוחדים וכל מיני סיפורי צד משניים ואפילו אזורים שלמים חבויים בעולם שפשוט פספתי.
את האובססיה שלי אליו פתחתי בכלל עם הזמן איפשהו אחרי שסיימתי אותו בפעם הראשונה כאשר נחשפתי למספר סרטוני Bloodborne lore מרתקים ביוטיוב שרק גרמו לי להבין עד כמה שטחי הייתי וכמה עומק נסתר יש מאחורי כל דמות משנית ומאחורי כל אביזר, דיאלוג ואזור בעולם שלו.
הסיבה שהערתי את הדיון הזה היא כי סה"כ רציתי לראות אם קיים עוד איזה חסר חיים כמוני שחפר את המשחק לאורך ולרוחב שאפשר לחלוק איתו קצת שיח על תגליות מדליקות במשחק.. :)

עריכה,
אגב, סתם וידאו נחמד שמצאתי ברשת (לא חדש בכלל) Shuhei Yoshida נשיא אולפני סוני העולמית - מראה את כישורי המשחק שלו ב- Bloodborne. האמת היא שהוא לא רע בכלל, יצא לי לראות עוד כמה סרטון שלו משחק בו (בו הוא גם חד יותר ומביס את אותו הבוס) והוא לגמרי מבין עניין ואומר שהוא אפילו אחד המשחקים היחידים שהוא חרש עליהם ואף הוציא בו אפילו גביע פלטינום. וואלה בנאדם מגניב, שאפו. גם נשיא וגם גיימר אמיתי.

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”