בזק התחילו לספק גם תשתית 200 מגה? או תרגיל עוקץ של מוקדנית נטויזן?
היום בבוקר התקשרה אלי נציגת שירות של נטויזן ואמרה שבזק יצאו במבצע שדרוג האינטרנט ב-0 שקלים
שבזק פתחו את כל התשתיות וזה מתעדכן אוטומטי וכל מני שטויות שנשמעות מאוד לא הגיוניות...
היא אמרה שנטויזן הורידו את המחירים למהירויות הגבוהות ל45 שקלים במקום ב-50 שקלים ואני אקבל 200 מגה
(אני כרגע משלם 20 שקלים לחודש ל-100מגה תשתית של בזק)
מישהו יודע משהו על זה?
יש לי את השיחה מוקלטת...
שבזק פתחו את כל התשתיות וזה מתעדכן אוטומטי וכל מני שטויות שנשמעות מאוד לא הגיוניות...
היא אמרה שנטויזן הורידו את המחירים למהירויות הגבוהות ל45 שקלים במקום ב-50 שקלים ואני אקבל 200 מגה
(אני כרגע משלם 20 שקלים לחודש ל-100מגה תשתית של בזק)
מישהו יודע משהו על זה?
יש לי את השיחה מוקלטת...
לא יודע אם אתה גולש פה, אבל זה כל כך שקוף שזה לא נכון ,עבודה בעניים או סתם נוכלות .
יש אפשרות שהיא התכוונה לתשתית HOT ולא שמת לב ,כי דיברה מהר ?.
וזה דוגמא שמראה לכולם ,שרוב אזרחי המדינה לא יודעים בכלל להבדיל מה קורה פה בין בזק ל HOT .
וזה דוגמא שמראה לכולם ,שרוב אזרחי המדינה לא יודעים בכלל להבדיל מה קורה פה בין בזק ל HOT .
@MARSTN
·
אני דוקא גולש פה ולא תמים שאלתי כמה פעמים ויש לי את זה בהקלטה והיא ציינה באופן מפורש בזק
ואפילו אמרתי לה שזה לא נשמע הגיוני והיא התעקשה
כנראה שהחיבור של נטויזן עם סלקום העלה את רמת הנוכלות של החברה
·
אני דוקא גולש פה ולא תמים שאלתי כמה פעמים ויש לי את זה בהקלטה והיא ציינה באופן מפורש בזק
ואפילו אמרתי לה שזה לא נשמע הגיוני והיא התעקשה
כנראה שהחיבור של נטויזן עם סלקום העלה את רמת הנוכלות של החברה
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כדי לסגור את הפינה הזו סופית, הנה צילום מסך של המנוי שלי, תוך ניסיון לשדרג. כפי שקל לראות, אני מחובר ל-100M ואין בבזק 200M.[img]C:\Users\lavis\Desktop\T100.PNG[/img]
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
·rabak כתב:@NetCHEIF
כן גם אני מקבל את אותו דברמוזר הנציגה אמרה במפורש שבבאר שבע התשתיות של בזק פתוחות ל200 מגה
יכול להיות שהיא משקרת???)))
...
יכול להיות שהיא לא הבינה או לא רצתה להבין את מה שהיא מוכרת. זה לא ממש משנה להם אם אתה משלם על 100 או 200 כל עוד הכסף נכנס ואתה לא תרגיש בכלל בהבדל.
קחו בחשבון שאנשי המכירות בחברות האילו לרוב עובדים זמניים במשכורת קרובה למינימום שגם לרוב מקבלים אחוזים על כל עסקה (עדיין מדובר אולי באיזה 5 שקל או פחות אבל זה מצתבר ) . לאנשי מכירות לא ממש אכפת מהפרטים הטכניים העיקר למכור לכמה שיותר אנשים כמה שיותר דברים. מבחן התוצאה זה כבר בעיה של צוותי התמיכה .
זה עדיין לא הופך את זה למעשה ללגיטימי או מסיר אחריות מאיש המכירות
בסופו של יום אתה קורא על אישה זקנה שמשלמת סכומים הזויים של כסף כל חודש מבלי שהיא מודעת לזה וללא כל סיבה
בכלל אם הם באמת הורידו מחירים למהירויות הגבוהות מספר הטלפון שלי בכלל לא היה צריך להימצא בין הרשימות שלה
(לא ציינתי אבל יום לפני התקשר עוד איש מכירות של נטויזן שניסה לדחוף לי חבילה שלהם בשילוב עם סלקום)
יש פה מאמץ אינטנסיבי להשיג מכירות בכל מחיר
בסופו של יום אתה קורא על אישה זקנה שמשלמת סכומים הזויים של כסף כל חודש מבלי שהיא מודעת לזה וללא כל סיבה
בכלל אם הם באמת הורידו מחירים למהירויות הגבוהות מספר הטלפון שלי בכלל לא היה צריך להימצא בין הרשימות שלה
(לא ציינתי אבל יום לפני התקשר עוד איש מכירות של נטויזן שניסה לדחוף לי חבילה שלהם בשילוב עם סלקום)
יש פה מאמץ אינטנסיבי להשיג מכירות בכל מחיר