מבולבל בכל מה שקשור לשוק הטלויזיות לאחרונה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Arik_G פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה )

אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית.

הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!!

גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין.

1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion

2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים?

3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)?

תודה מראש למשיבים.

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #2 

במסכים של סמסונג וגם של LG אתה יכול לשלוט בפונקציה של החלקת תנועה בנפרד על dejudder ועל deblur

כאשר אתה מכוון את deblur ל-10 ואת dejudder ל-0 , מתקבלת חדות תנועה של כל 1080 השורות של FHD (ואף עוברת את מסכי הפלזמות בחדות תנועה),

ומנגד בסרטים שמצולמים ב-24FPS נשמרת התנועה המקורית של הסרט בלי אפקט האופרת סבון

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

בפיליפס לא הייתי נוגע , מאז שהיצור של המסכים עבר לחברה סינית , האמינות כבר לא קיימת ויש תקלות בלי סוף , בנוסף לא כדאי להזדקק לשרות של אלקטרע .

Arik_G פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

השאלה מה הטעם להשקיע בטלוייזיה משוכללת אם בסוף מכבים את כל העיבוד תמונה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

NK כתב:בפיליפס לא הייתי נוגע , מאז שהיצור של המסכים עבר לחברה סינית , האמינות כבר לא קיימת ויש תקלות בלי סוף , בנוסף לא כדאי להזדקק לשרות של אלקטרע .
...
מחזק. ממליץ לא להתקרב לפיליפס ואלקטרה.

ומדוע מכבים את כל המעבדים והמנגנונים המשוכללים: זה לא תמיד נכון. יש כאלה שלא מכבים ואוהבים להשתמש בזה. ויש כאלה שלא אוהבים את מנגנון החלקת התמונה, בגלל זה מאפשרים לכבות או להגדיר אותו לטעמך. די פשוט האמת. אבל מה שכן, מצחיק אותי אלו שאומרים לי "קניתי מסך 800Hz" ובסוף מכבים את כל המנגנוני החלקה כי הם לא אוהבים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”