קיבלתי מסך חדש טכנאי יגיע רק ביום ראשון, מה עושים?
לפני שלושה ימים קניתי דרך וואלה שופס מסך סמסונג עם אחריות של סם ליין(מיניליין) לשלוש שנים
שעת הרכישה זמן האספקה שצויין היה תוך 3 ימים והייתי מבסוט כי זה יגיע בדיוק לשריקת הפתיחה של המונדיאל.
רק שאף אחד לא עדכן אותי שצריך גם להזמין טכנאי לתומי היה לי ברור שיחד עם המסך יגיע גם טכנאי להשמיש את המוצר ....
התקשרתי להזמין טכנאי ולהפתעתי טכנאי יכול להגיע רק ביום ראשון בצהריים!!! לי היה ברור שהיום אני אוכל כבר לצפות במסך.
משיחות שהיו לי עם וואלה שהתנערו לגמרי מהעניין שזה בכלל באחריותם כי הם עמדו במה שציינו בעת ההזמנה0משלוח תוך שלושה ימים-הפנו אותי לסםליין וכמובן שסםליין הפנו אותי לוואלה כי סםליין לא התחייבו מולי לטכנאי ביום האספקה...וזה העלה לי את הסעיף
אחרי מס שיחות עם חברת נותני השירות של סם ליין-אלקטרוניקס פרו- ובקשות שלי שהיות והם יושבים במודיעין ואני גר במודיעין ביקשתי לפנים משורת הדין שישלחו טכנאי ל10 דק רק שיפתח את הטלויזיה וישחרר אותי לדרכי אבל אין להם דבר כזה....
אחרי שהמשכתי להטריד אותם הנציגה ביררה וקיבלה אישור להגיד לי שאני יוכל לפתוח את הקופסה ולהשתמש בטלויזיה והאחריות תיהיה תקפה אבל אם תיהיה מכה/שבר או תקלה במסך בעת הפתיחה האחריות עלי.....מה עושים?לפתוח ולצלם\?לקחת סיכון?השקעתי הרבהכסף שאני אקח סיכון שיקרה משהו שיתכן שהוא אפילו לא בגללי(מסך לא תקין וכו-אחכ יאשימו אותי)
מה עושים? מישהו מכיר דרך נוספת לגרום לטכנאי של היבואן שיגיע אלי היום לכמה דק להשמיש את המסך...\?
שעת הרכישה זמן האספקה שצויין היה תוך 3 ימים והייתי מבסוט כי זה יגיע בדיוק לשריקת הפתיחה של המונדיאל.
רק שאף אחד לא עדכן אותי שצריך גם להזמין טכנאי לתומי היה לי ברור שיחד עם המסך יגיע גם טכנאי להשמיש את המוצר ....
התקשרתי להזמין טכנאי ולהפתעתי טכנאי יכול להגיע רק ביום ראשון בצהריים!!! לי היה ברור שהיום אני אוכל כבר לצפות במסך.
משיחות שהיו לי עם וואלה שהתנערו לגמרי מהעניין שזה בכלל באחריותם כי הם עמדו במה שציינו בעת ההזמנה0משלוח תוך שלושה ימים-הפנו אותי לסםליין וכמובן שסםליין הפנו אותי לוואלה כי סםליין לא התחייבו מולי לטכנאי ביום האספקה...וזה העלה לי את הסעיף
אחרי מס שיחות עם חברת נותני השירות של סם ליין-אלקטרוניקס פרו- ובקשות שלי שהיות והם יושבים במודיעין ואני גר במודיעין ביקשתי לפנים משורת הדין שישלחו טכנאי ל10 דק רק שיפתח את הטלויזיה וישחרר אותי לדרכי אבל אין להם דבר כזה....
אחרי שהמשכתי להטריד אותם הנציגה ביררה וקיבלה אישור להגיד לי שאני יוכל לפתוח את הקופסה ולהשתמש בטלויזיה והאחריות תיהיה תקפה אבל אם תיהיה מכה/שבר או תקלה במסך בעת הפתיחה האחריות עלי.....מה עושים?לפתוח ולצלם\?לקחת סיכון?השקעתי הרבהכסף שאני אקח סיכון שיקרה משהו שיתכן שהוא אפילו לא בגללי(מסך לא תקין וכו-אחכ יאשימו אותי)
מה עושים? מישהו מכיר דרך נוספת לגרום לטכנאי של היבואן שיגיע אלי היום לכמה דק להשמיש את המסך...\?
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אין מה לעשות תחכה רק בשביל השקט הנפשי, שלא יקרה מצב שהיה שבר/שריטה או נזק כלשהו ואז יאשימו אותך
אתה יודע כמה שנים למד הטכנאי בשביל לדעת לפתוח קרטון וללחוץ ON בשלט ?
מה גם משהו צריך לנסות למכור לך כבל HDMI סופר איכותי שנותן צבעים חיים יותר לערוצים + מגן ברקים של יונדאי
אתה יודע כמה שנים למד הטכנאי בשביל לדעת לפתוח קרטון וללחוץ ON בשלט ?
מה גם משהו צריך לנסות למכור לך כבל HDMI סופר איכותי שנותן צבעים חיים יותר לערוצים + מגן ברקים של יונדאי
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אני הייתי בדיוק באותו סרט
רכשתי מסך ביום רביעי שעבר, המסך הגיע ביום שישי.
שהתקשרתי לח.י הם אמרו לי שאין בעיה שאני אפתח את המסך אבל במקרה של שריטה/שבר אין אחריות.
נאלצתי לחכות עד להיום! כמעט שבוע שהטלויזיה סגורה בקרטון בסלון.
זו החלטה שלך, אבל חבל לרכוש מוצר באלפי שקלים ואחרי זה לאבד את האחריות ..
שהתקשרתי לח.י הם אמרו לי שאין בעיה שאני אפתח את המסך אבל במקרה של שריטה/שבר אין אחריות.
נאלצתי לחכות עד להיום! כמעט שבוע שהטלויזיה סגורה בקרטון בסלון.
זו החלטה שלך, אבל חבל לרכוש מוצר באלפי שקלים ואחרי זה לאבד את האחריות ..
ככה כולם נוהגים.
אם אתה רוצה אחריות. תחכה.
אם אתה רוצה להסתכן ואח"כ להתחיל לריב במקרה של מסך שבור . אל תחכה...
אם אתה רוצה אחריות. תחכה.
אם אתה רוצה להסתכן ואח"כ להתחיל לריב במקרה של מסך שבור . אל תחכה...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
רגע אחד,
זכותכם הראשונית לפתוח קרטון בחנות/שליח בבית לוודא שלא קבלתם משהו שבור שרוט ויזואלי.
-למען האחריות ופיקסלים שרופים חובה להמתין לטכנאי גם אם הקרטון נפתח וחיברנו בעצמנו.
אני מעולם לא המתנתי לטכנאי,קניתי הרכבתי ,צפיתי.
היה צורך בהתקנה של ניופאן,באו אחרכך ולא היתה שום בעיה עם ניופאן,חי,סמליין.
זכותכם הראשונית לפתוח קרטון בחנות/שליח בבית לוודא שלא קבלתם משהו שבור שרוט ויזואלי.
-למען האחריות ופיקסלים שרופים חובה להמתין לטכנאי גם אם הקרטון נפתח וחיברנו בעצמנו.
אני מעולם לא המתנתי לטכנאי,קניתי הרכבתי ,צפיתי.
היה צורך בהתקנה של ניופאן,באו אחרכך ולא היתה שום בעיה עם ניופאן,חי,סמליין.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
כמו שאמרו - אתה מוזמן ללכת לחנות ממנה רכשת (בתיאום איתם) ולבקש שהם (החנות) תפתח את הקרטון ותוכל לוודא כי הכל תקין .
תעשה את זה בתיאום עם החנות !!!
לגבי פיקסלים שרופים - יכול לקרות גם שעה אחרי שהטכנאי הלך - אז זה לא רלוונטי .
תעשה את זה בתיאום עם החנות !!!
לגבי פיקסלים שרופים - יכול לקרות גם שעה אחרי שהטכנאי הלך - אז זה לא רלוונטי .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 12/06/2014 14:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לי קרה שביקשתי בחנות לראות את המסך לפני שאני לוקח אותו. המוכר רב איתי שאני לא הולך לראות עכשיו פיקסלים שרופים, ואמרתי לו שאני רק רוצה לראות שהטלוויזיה שלמה.
בסוף הסכים לפתוח, והפלא ופלא, זכוכית המסך שבורה!
אז אם לא בדקת מראש (כמו במקרה של הזמנה מהאינטרנט), אל תסתכן.
בסוף הסכים לפתוח, והפלא ופלא, זכוכית המסך שבורה!
אז אם לא בדקת מראש (כמו במקרה של הזמנה מהאינטרנט), אל תסתכן.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
לדעתי מדובר בהגזמה, יבואן שמחפש להתחמק מאחריות ינהג כך גם כשיגיע טכנאי וייפתח את המוצר.
תמיד אפשר להאשים אותך שבימי ההמתנה לטכנאי המסך נפל לך עם האריזה ונפגע.
אני רכשתי מסך 50" של סוני, שוחחתי עם השירות ואישרו לי לפתוח את האריזה ולהפעיל את המסך ללא המתנה לטכנאי.
לא משנה מה תחליט לעשות, תתחדש ותהנה.

נ.ב
וגם שלחו לי תעודת אחריות ל4 שנים.
תמיד אפשר להאשים אותך שבימי ההמתנה לטכנאי המסך נפל לך עם האריזה ונפגע.
אני רכשתי מסך 50" של סוני, שוחחתי עם השירות ואישרו לי לפתוח את האריזה ולהפעיל את המסך ללא המתנה לטכנאי.
לא משנה מה תחליט לעשות, תתחדש ותהנה.
נ.ב
וגם שלחו לי תעודת אחריות ל4 שנים.
·of1978 כתב:מה גם משהו צריך לנסות למכור לך כבל HDMI סופר איכותי שנותן צבעים חיים יותר לערוצים + מגן ברקים של יונדאי...
אבל לטכנאים אין כבלים איכותיים כמו זה:
http://www.hometheater.co.il/vt212567
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נושכים את השפתיים וממתינים (בעצבים).
אבל ריבונו של עולם, למה היבואנים עדיין עובדים ככה? כל כך מסובך לשלוח מטעמם אוטומטית טכנאי להתקנה?
זה הרי ברור שכשלקוח מקבל את המוצר הוא רוצה גם לפתוח את האריזה ולהתקין אותו, אז למה זה צריך להיות התקנה נפרדת בתאום נפרד??
הייתי מצפה, במינימום של המינימום, שהיבואן יתקשר אל הלקוח לאחר הוצאת ההזמנה, ויתאם איתו באותה שיחה את ההובלה ואת ההתקנה. אלה שירותים ששזורים אחד עם השני ואין להפריד אותם. בטח ובטח לא להשאיר לקוח ככה באוויר לשבור את הראש עם מי ולמה הוא בכלל צריך לדבר כדי לתאם את ה- "התקנה" של המוצר שהוא רק עתה קיבל.
כן, אני מדבר אליכם היבואנים באשר אתם. אל כולכם. אין יבואן בארץ שלא חולה במחלה הזו.
אבל ריבונו של עולם, למה היבואנים עדיין עובדים ככה? כל כך מסובך לשלוח מטעמם אוטומטית טכנאי להתקנה?
זה הרי ברור שכשלקוח מקבל את המוצר הוא רוצה גם לפתוח את האריזה ולהתקין אותו, אז למה זה צריך להיות התקנה נפרדת בתאום נפרד??
הייתי מצפה, במינימום של המינימום, שהיבואן יתקשר אל הלקוח לאחר הוצאת ההזמנה, ויתאם איתו באותה שיחה את ההובלה ואת ההתקנה. אלה שירותים ששזורים אחד עם השני ואין להפריד אותם. בטח ובטח לא להשאיר לקוח ככה באוויר לשבור את הראש עם מי ולמה הוא בכלל צריך לדבר כדי לתאם את ה- "התקנה" של המוצר שהוא רק עתה קיבל.
כן, אני מדבר אליכם היבואנים באשר אתם. אל כולכם. אין יבואן בארץ שלא חולה במחלה הזו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
המשך...
טוב התלבטתי המון אבל אני אמתין בסבלנות ליום ראשון אין ברירה חבל לי לקחת סיכון מיותר..עם המזל שלי עוד יקרה משהו ואחכ אין לי כח להלחם ביבואן,
זה באמת לא ברור כל ההתנהלות הזאת הרי הם יודעים מתי קנית ומתי המוצר יסופק למה לא לעשות הכל יחד או לפחות בצמוד...
לא ברור בכלל...אני הייתי קצת בשוק שהגיעו אלי 2 מובילים ואמרתי להם שאני צריך התקנה-הם לא הבינו מה אני רוצה מהם-ישר זרקו תתקשר למס הזה ותברר על טכנאי...
בעיקר אני כועס על וואלה שמהם קניתי את המוצר ובפירטי ההזמנה לא מצויין בכלל שצריך להזמין טכנאי בנוסף
אבל אני כן אציין אותם לטובה כי כשהתצבנתי עליהם בטלפון ואיימתי בביטול העסקה הם אמרו שמנהל יצור איתי קשר לאחר מס דק חזר אלי"מנהל" שהסביר שבאמת היבואנים עובדים בצורה כפולה הספקה והתקנה בנפרד וכו וכו ושזה בכלל לא בידיים שלו אבל הוא יצור קשר עם היבואן לראות האם ניתן לעשות משהו.
אחרי שעה חזר אלי וציין כי הוא ניסה לעשות הכל(משום מה הוא נשמע אמיתי והאמנתי לו )והוא דיבר עם היבואן אבל אין להם טכנאים באזור שלי בכלל וגם זה שקיבלתי טכנאי ליום ראשון זה מזל כי הם עמוסים לגמרי ובתקופה הזאת(מונדיאל)מי שמזמין טלויזיה ההתקנה בדכ שבוע לאחר מכן.(-לזה אני פחות מאמין)
ואם היה מישהו הם היו שולחים בשמחה אבל זה כרגע ממש לא אפשרי......וזהו .
בקיצור זה ניחם אותי קצת על עצם הנסיון שלו לעזור לי ושהוא נשמע לי אמיתי וכנה
חבל כבר תיכננתי הרבה על המסך הזה להיום בערב....
זה באמת לא ברור כל ההתנהלות הזאת הרי הם יודעים מתי קנית ומתי המוצר יסופק למה לא לעשות הכל יחד או לפחות בצמוד...
לא ברור בכלל...אני הייתי קצת בשוק שהגיעו אלי 2 מובילים ואמרתי להם שאני צריך התקנה-הם לא הבינו מה אני רוצה מהם-ישר זרקו תתקשר למס הזה ותברר על טכנאי...
בעיקר אני כועס על וואלה שמהם קניתי את המוצר ובפירטי ההזמנה לא מצויין בכלל שצריך להזמין טכנאי בנוסף
אבל אני כן אציין אותם לטובה כי כשהתצבנתי עליהם בטלפון ואיימתי בביטול העסקה הם אמרו שמנהל יצור איתי קשר לאחר מס דק חזר אלי"מנהל" שהסביר שבאמת היבואנים עובדים בצורה כפולה הספקה והתקנה בנפרד וכו וכו ושזה בכלל לא בידיים שלו אבל הוא יצור קשר עם היבואן לראות האם ניתן לעשות משהו.
אחרי שעה חזר אלי וציין כי הוא ניסה לעשות הכל(משום מה הוא נשמע אמיתי והאמנתי לו )והוא דיבר עם היבואן אבל אין להם טכנאים באזור שלי בכלל וגם זה שקיבלתי טכנאי ליום ראשון זה מזל כי הם עמוסים לגמרי ובתקופה הזאת(מונדיאל)מי שמזמין טלויזיה ההתקנה בדכ שבוע לאחר מכן.(-לזה אני פחות מאמין)
ואם היה מישהו הם היו שולחים בשמחה אבל זה כרגע ממש לא אפשרי......וזהו .
בקיצור זה ניחם אותי קצת על עצם הנסיון שלו לעזור לי ושהוא נשמע לי אמיתי וכנה
חבל כבר תיכננתי הרבה על המסך הזה להיום בערב....
כשהגלים מתגברים החזקים מתגלים