סידור תיקיות וקבצים במחשב
שלום לחברי הפורום,
יש לי שאלה לגבי אופן סידור התיקיות והקבצים במחשב. מעניין לשמוע איך אנשים אחרים מתמודדים עם אותן סוגיות.
יש לי תקייה אחת של כל ההורדות של ה TORRENTS.
אני רוצה להפעיל את XBMC , אבל צריך להגדיר ספרייה לסרטים/סדרות/סרטי ילדים.
איך אני יכול לעשות את זה כאשר כל הקבצים שלי מרוכזים בספרייה אחת ?
ברור לי שאפשר להעביר קבצים אחרי תקופת זמן מסויימת מספריית ההורדות, אבל אם אני מוריד סרט חדש שאני מעוניין להמשיך לשתף, האם הדרך היחידה היא ליצור העתק שלו בספרייה אחרת (לדוגמא סרטים ) ?
איך אתם מתמודדים עם זה?
תודה
ניר
יש לי שאלה לגבי אופן סידור התיקיות והקבצים במחשב. מעניין לשמוע איך אנשים אחרים מתמודדים עם אותן סוגיות.
יש לי תקייה אחת של כל ההורדות של ה TORRENTS.
אני רוצה להפעיל את XBMC , אבל צריך להגדיר ספרייה לסרטים/סדרות/סרטי ילדים.
איך אני יכול לעשות את זה כאשר כל הקבצים שלי מרוכזים בספרייה אחת ?
ברור לי שאפשר להעביר קבצים אחרי תקופת זמן מסויימת מספריית ההורדות, אבל אם אני מוריד סרט חדש שאני מעוניין להמשיך לשתף, האם הדרך היחידה היא ליצור העתק שלו בספרייה אחרת (לדוגמא סרטים ) ?
איך אתם מתמודדים עם זה?
תודה
ניר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אצלי יש הפרדה
יש לי כונן פנימי במחשב שבו יש לי מלא מקום - שם אני מוריד. כשאני מסיים להוריד אני מעביר את הסרט/סדרה לכונן USB המתאים.
יש לי בכונני ה-USB תיקיות של סרטים, סדרות וילדים. בסרטים לדוגמא יש לי תת-תיקיה לכל סרט. ככה הכי קל ל-XBMC למצוא את הנתונים של הסרט ב-MOVIEDB. כנ"ל בסדרות - יש תיקיה לכל סדרה, בתוכה יש חלוקה לעונות וכד'.
בילדים זה קצת משתנה - סרטים ישנים יותר וכד' נמצאים כולם ביחד. סרטים חדשים יותר מהתקופה האחרונה עובדים בשיטה של הסרטים.
יש לי בכונני ה-USB תיקיות של סרטים, סדרות וילדים. בסרטים לדוגמא יש לי תת-תיקיה לכל סרט. ככה הכי קל ל-XBMC למצוא את הנתונים של הסרט ב-MOVIEDB. כנ"ל בסדרות - יש תיקיה לכל סדרה, בתוכה יש חלוקה לעונות וכד'.
בילדים זה קצת משתנה - סרטים ישנים יותר וכד' נמצאים כולם ביחד. סרטים חדשים יותר מהתקופה האחרונה עובדים בשיטה של הסרטים.
תודה על התגובה
תודה על התגובה,
כאשר אתה מסיים להוריד - אתה צריך להשאיר את הקובץ בשיתוף לפחות 48 שעות (אם אני זוכר נכון), אני בטוח שאתה לא מעוניין לחכות 48 שעות לפני שאתה צופה בסרט, האם אתה מעביר את הסרט לדיסק החיצוני?
התחלתי לעבוד בשיטה הזו, אבל זה יוצר כפילות ואני שוכח למחוק את הסרטים.
עניין אותי אם יש דרך לסמן ל XBMC איזה מהקבצים הוא סרט/סידרה/ילדים על מנת שיבצע חלוקה בתוכנה למרות שהכל נמצא באותה תיקיה.
כאשר אתה מסיים להוריד - אתה צריך להשאיר את הקובץ בשיתוף לפחות 48 שעות (אם אני זוכר נכון), אני בטוח שאתה לא מעוניין לחכות 48 שעות לפני שאתה צופה בסרט, האם אתה מעביר את הסרט לדיסק החיצוני?
התחלתי לעבוד בשיטה הזו, אבל זה יוצר כפילות ואני שוכח למחוק את הסרטים.
עניין אותי אם יש דרך לסמן ל XBMC איזה מהקבצים הוא סרט/סידרה/ילדים על מנת שיבצע חלוקה בתוכנה למרות שהכל נמצא באותה תיקיה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אין שום מגבלה על המחיקה
מה שאני בד"כ עושה אחרי שאני מוריד משהו מטורנט זה להשאיר אותו קצת אם יש לו מעט מקורות. אם יש לו הרבה מקורות (כמה עשרות אלפים) אני לא טורח. אני מוחק ישר אחרי שהעתקתי את התוכן לדיסק אחר.
אין שום מגבלה שאומרת שאתה צריך לשתף 48 שעות. מאיפה המצאת את זה?
אין שום מגבלה שאומרת שאתה צריך לשתף 48 שעות. מאיפה המצאת את זה?
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
Re: אין שום מגבלה על המחיקה
·בטראקרים מסויימים אם אני לא טועה ב DOWNREVvoguemaster כתב:מה שאני בד"כ עושה אחרי שאני מוריד משהו מטורנט זה להשאיר אותו קצת אם יש לו מעט מקורות. אם יש לו הרבה מקורות (כמה עשרות אלפים) אני לא טורח. אני מוחק ישר אחרי שהעתקתי את התוכן לדיסק אחר.
אין שום מגבלה שאומרת שאתה צריך לשתף 48 שעות. מאיפה המצאת את זה?...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- voguemaster
-
- חבר ותיק

לא יודע, מעולם לא נתקלתי בדבר כזה
חוץ מזה, איך בדיוק הטראקר אוכף את זה? זה מבוצע ע"י תוכנת הביטורנט אז רק אם היא אוכפת את המגבלה הזו יש מגבלה בכלל..
- of1978
-
- חבר ותיק

Re: לא יודע, מעולם לא נתקלתי בדבר כזה
·לכל קובץ טורנט יש מזהה יחודיvoguemaster כתב:חוץ מזה, איך בדיוק הטראקר אוכף את זה? זה מבוצע ע"י תוכנת הביטורנט אז רק אם היא אוכפת את המגבלה הזו יש מגבלה בכלל.....
הנה כללים מהאתר של DOWNREV
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
voguemaster מה שאתה עושה זה HIT & RUN. אם זה טראקר פרטי רציני הוא עוקב אחרי ההורדות וההעלאות שלך. אם יראו שאתה רק מוריד, לא משתף וגם מוחק טורנט, יתנו לך אזהרה או שיעיפו אותך ממנו. יש מינימום זמן שאתה חייב להשאיר טורנט פעיל בכל טראקר פרטי.
- of1978
-
- חבר ותיק

זורק רעיון
אולי יש קליינטים של טורנט שמאפשרים לפני תחילת טעינת הטורנט לשאול אותך באיזה תקייה להוריד ואתה מצידך צריך שכל תת התקיות (סדרות/סרטים/ילדים) יהיו תחת אותה תקיית אם אחת שהיא משותפת.
אולי יש קליינטים של טורנט שמאפשרים לפני תחילת טעינת הטורנט לשאול אותך באיזה תקייה להוריד ואתה מצידך צריך שכל תת התקיות (סדרות/סרטים/ילדים) יהיו תחת אותה תקיית אם אחת שהיא משותפת.
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אצלי למשל הכל יושב תחת תיקיית PUBLIC של השרת.
באותה תיקייה יש 3 תיקיות עיקריות:
1. INPUT- כל הסרטים והתוכניות שיורדות דרך יוזנט או טורנט.
2. MOVIES- לשם אני גורר את הסרטים שהורדתי, כל סרט עם תיקייה משלו.
3. TV SHOWS- שבתוכה יש תתי תיקיות של תוכניות שונות.
לוקח לי 5 דקות ביום (עכשיו פחות כי נגמרו העונות) לסדר את הפרקים/סרטים עם התרגום כמו שאני אוהב בכל תיקייה.
באותה תיקייה יש 3 תיקיות עיקריות:
1. INPUT- כל הסרטים והתוכניות שיורדות דרך יוזנט או טורנט.
2. MOVIES- לשם אני גורר את הסרטים שהורדתי, כל סרט עם תיקייה משלו.
3. TV SHOWS- שבתוכה יש תתי תיקיות של תוכניות שונות.
לוקח לי 5 דקות ביום (עכשיו פחות כי נגמרו העונות) לסדר את הפרקים/סרטים עם התרגום כמו שאני אוהב בכל תיקייה.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אני כנראה לא מוריד מטראקר פרטי
·אם הייתי והם היו מבקשים את זה בהחלט הייתי משתף כמה שצריך. כמו שאמרתי, כשיש לסרט מעט מקורות אני משתדל להחזיק אותו בשיתוף כמה שיותר (בקטע של - גם ככה קשה להשיג אותו אז כדי שיהיה קל יותר לאחרים). לעומת זאת, בפרקים חדשים שיש עשרות אלפי מקורות אני ממש לא רואה בזה טעם...toxin כתב:voguemaster מה שאתה עושה זה HIT & RUN. אם זה טראקר פרטי רציני הוא עוקב אחרי ההורדות וההעלאות שלך. אם יראו שאתה רק מוריד, לא משתף וגם מוחק טורנט, יתנו לך אזהרה או שיעיפו אותך ממנו. יש מינימום זמן שאתה חייב להשאיר טורנט פעיל בכל טראקר פרטי....
- voguemaster
-
- חבר ותיק

ולגבי סידור תוכן בתיקיות
זה לוקח בדיוק 5 דק' להעביר את התוכן לתיקיה שאתה רוצה בכונן שאתה רוצה. אני לא רואה בזה סיפור בכלל.
·כשאתה מעלה את הטורנט לתוכנה מיד הוא נותן לך אפשרות להוריד למקום שאתה רוצה.nirkarpik כתב:DOME אתה יכול להסביר איך אתה שולח כל קובץ לספרייה אחרת ?
תודה...
[img2=526x383]http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scr ... 00x510.jpg[/img2]