BOSCH והכלם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
elrom פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #1 

עוד חברה ששירות ממנה ואילך.
לפני שנתיים רכשנו תנור bosch חדש. אחד הפרמטרים החשובים לנו היה שהדלת לא מתחממת, עד 40 מעלות צלזיוס לפי הפרסום שלהם:

http://www.bosch-home.co.il/%D7%A7%D7%9 ... rce=browse

אכן כשנתיים הכל היה בסדר.
לפני כשבועיים הדלת של התנור התחממה בצורה קיצונית למצב שאי אפשר לגעת בה.
התנור לא באחריות.
הזמנתי את השרות שלהם, BSH/BSC.
אחרי שהתנור עבד כשעה, הגיע הטכנאי ועם מכשיר מתפרק מפסלטיק, מדד את הטמפ' בדלת ממרחק של מטר וחצי. כבר זה לא
נראה לי. הוא רשם בדוח שהדלת מתחממת בצדדים ל 53 מעלות ובמרכז ל 56 מעלות (להערכתי זה יותר מזה, אנסה לנשיג מדחום שיכול למדוד טמפ' כאלו), התלונן שהפעלתי את התנור על 200 ושומו שמיים שמתי אותו על טורבו. הוא צריך לעשות בדיקה על 180 בלי טורבו. מלמל לעצמו שהוא לא רואה בעיה וסירב לומר האם התנור תקין או לא, מה מתיר התקן לטמפ' של הדלת (אמר שהוא יודע אבל לא מוכן לומר). אמר שימסור את הדו"ח לאחראי ויחזרו אלי.יוק.
התקשרתי ביום שלישי, סיפרתי את הסיפור. יחזרו אליך היום.
התקשרתי ביום רביעי. סיפרתי שוב את הסיפור. יחזרו אליך היום. באמת התקשרו אחה"צ, אבל מהנהלת חשבונות. הטכנאי לא רשם נכון את מס' האשראי. אפשר את המספר הנכון? לא, אי אפשר. תגידו לי מה הבעיה עם התנור ומה עושים ואז תקבלו את המס'.
התקשרתי שוב הבוקר. סיפרתי שוב את הסיפור. ניתקו אותי. התקשרתי שוב, סיפרתי את הסיפור שוב. מה, הטכנאי לא תיקן ולא אמר לך מה הבעיה? לא, הוא לא. טוב, רגע, בודקת....התנור שלך תקין, אין בעיה. וגם אנחנו לא רואים שום תיעוד שדיברת איתנו ביום שלישי ורביעי.
אבל אתם מפרסמים שיכול להגיע עד 40, והטכנאי שלכם רשם 56. איך תקין? אההה.....רגע.....בודקת......טוב, מנהל השירות הארצי יחזור אליך היום, מבטיחה.
עדכונים בהמשך.

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #2 

הלך לך המאוורר, מה בדיוק יש לבדוק?!
קרה לי בעבר עם תנור ישן של רוזייר, הוצאתי את התנור לבד וראיתי שהחיבור של המאוורר התנתק.
אני הייתי מזמין טכנאי (לא של בוש) שיבדוק את התקלה, לא צריך לבדוק טמפ' ולא נעליים רק לתקן את המאוורר

elrom פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

אני שמח על יכולות האבחנה מרחוק שלך, רק חבל שזו לא הבעיה. המאוורר עובד ומוציא אוויר, פשוט יוצא אוויר יותר חם ממה שהיה יוצא בדרך כלל. גם התרמוסטט של התנור מתפקד (לפחות נורת הביקורת שלו).
לקרוב משפחה יש בדיוק את אותו התנור שנקנה לפני מס' חודשים והדלת שם קרה, בדיוק כמו שהיה אצלי.
השלב הבא באמת יהיה זימון של טכנאי אחר שיתן חוו"ד/יתקן.
מדידת הטמפ' חשובה למקרה שלא תהיה לי ברירה אלא לפנות לתביעות קטנות. בוש מפסרמים עד 40 מעלות (כלומר, כאשר התנור עובד במקסימום חימום זו הטמפ' שצריכה להיות) , מדידת טכנאי שלהם מראה 56 והם טוענים שזה תקין.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

ברור שזה לא תקין. אתה בעצמך אומר שזה היה אצלך בסדר לאורך תקופה ארוכה, וכמו כן זה בסדר אצל קרוב משפחה.
מנסים לנפנף אותך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #5 

מכל הסיפור העגום לא הבנתי למה החום על הדלת נבדק מטר מהדלת?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #6 

Shtirlitz כתב:מכל הסיפור העגום לא הבנתי למה החום על הדלת נבדק מטר מהדלת?
...
·בגלל שאף ילד לא מתקרב לתנור חם. כל הילדים מתוכנתים לעצור מטר לפני התנור. לא ידעת? 8)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #7 

אהה, כנראה שאני רווק יותר מדי זמן :D
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

movieman