PS3 פרוץ למכירה עדכון מחיר 1200 ש"ח
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
למכירה , playstation 3 פרוץ תוכנה , מריץ את כל המשחקים החדשים , דיסק קשיח 320 ג'יגה בפנים עם משחקים חדשים בתוכו.
בנוסף , נותן בחינם את כל המשחקים הפיזיים שבתמונה , 2 שלטים DUALSHOCK ומעמד למכשיר.
המכשיר עם השלטים המעמד והמשחקים הפיזיים בסכום של 1,200 ש"ח כולל כמובן את המשחקים שתוך המכשיר.
סיבת מכירה , רוצה לקנות PS4 ומוכן להחלפה עליו בתוספת שלי כמובן
אזור מכירה , רחובות ואזור המרכז
בנוסף , נותן בחינם את כל המשחקים הפיזיים שבתמונה , 2 שלטים DUALSHOCK ומעמד למכשיר.
המכשיר עם השלטים המעמד והמשחקים הפיזיים בסכום של 1,200 ש"ח כולל כמובן את המשחקים שתוך המכשיר.
סיבת מכירה , רוצה לקנות PS4 ומוכן להחלפה עליו בתוספת שלי כמובן
אזור מכירה , רחובות ואזור המרכז
נערך לאחרונה על ידי y2g ב 19/06/2014 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
כיום אכן לא ניתן לפרוץ סוני. היו מכשירים מדגמים מסויימים שכן ניתן היה לפרוץ והיום זה בלתי אפשרי. זה מאותם המכשירים. לא ניתן כיום להשיגם והם נדירים ביותר.shlomibbb כתב:ח דש בתחום. מה זה אומר פרוץ? למיטב ידיעתי לא ניתן לפרוץ סוני...
- DoronTayar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הייי אני רוצה לדעת אם ההצעה עדיין רלוונטית?
- DoronTayar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דבר איתי בפרטי
אם ההצעה שלך רלוונטית ואתה מוכן לימכור לי(אני גר באיזור המרכז) אז אני אשמח אם תיצור איתי קשר.
מס' הפלאפון שלי הוא: 0544635054
מס' הפלאפון שלי הוא: 0544635054