לא מצליח להכנס לממשק הפעלה של WDR4300
שלום לכולם , ברשותי פייבר בוקס של הוט , ממנו משוך כבל רשת פיזי אל סוויצ' DLINK TL-SG1008D וממנו מחוברים בכבלים המחשב , שלושה כונני רשת ונתב מסוג DLINK TL-WDR3400 . האינטרנט במחשב עובד ובנוסף אני מקבל אינטרנט אלחוטי מהנתב .
הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס לממשק הפעלה של הנתב ניסיתי 192.168.1.1 או 192.186.0.1 אבל שאני נכנס לכתובת הזו הוא נכנס לי לממשק הפעלה של הפייבר בוקס.
איך אני יכול לראות את הממשק הפעלה של הנתב. מקווה שהייתי ברור ותודה על העזרה....
הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס לממשק הפעלה של הנתב ניסיתי 192.168.1.1 או 192.186.0.1 אבל שאני נכנס לכתובת הזו הוא נכנס לי לממשק הפעלה של הפייבר בוקס.
איך אני יכול לראות את הממשק הפעלה של הנתב. מקווה שהייתי ברור ותודה על העזרה....
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
היית ברור,
תראה מה תעשה, קח את הנתב המדובר, נתק אותו מהתצורה הקיימת, וחבר אותו ישירות עם כבל רשת למחשב נייח\נייד שברשותך.
כעת, שהוא מחובר פיזית למחשב, כנס אל ממשק ההגדרות שלו דרך הIP שלו
(אם אינך יודע, הרץ CMD עם הפקודה IPCONFIG /all , שם תראה את הכתובת של הראוטר)
בצע את כל ההגדרות שאתה רוצה, לאחר שסיימת - נתק אותו וחבר אותו בתצורה הקודמת כרצונך
בהצלחה
תראה מה תעשה, קח את הנתב המדובר, נתק אותו מהתצורה הקיימת, וחבר אותו ישירות עם כבל רשת למחשב נייח\נייד שברשותך.
בצע את כל ההגדרות שאתה רוצה, לאחר שסיימת - נתק אותו וחבר אותו בתצורה הקודמת כרצונך
בהצלחה
אין אפשרות לראות את הממשק שהחיבורים ככה?tomer953 כתב:היית ברור,
בהצלחה...
- tomer953
- חבר מכור קשה

בעיקרון יש, אתה רק צריך לדעת מה הIP של הראוטר כעת,
יכול להיות שהIP שלו היה 192.168.1.1 וכעת הוא תפוס ע"י מכשיר אחר והשתנה, ולכן זה קצת מסובך...
המלצתי היא מה שכתבתי למעלה, חיבור פיזי למחשב , שם גם תוכל להגדיר לו כתובת 'ראוטר' קבועה אחרת, למשל 192.168.2.1
שים לב שאתה יודע מה אתה עושה, ומחלק כתובות IP נכונות, (למשל לא בתוך תחום הDHCP)
יכול להיות שהIP שלו היה 192.168.1.1 וכעת הוא תפוס ע"י מכשיר אחר והשתנה, ולכן זה קצת מסובך...
המלצתי היא מה שכתבתי למעלה, חיבור פיזי למחשב , שם גם תוכל להגדיר לו כתובת 'ראוטר' קבועה אחרת, למשל 192.168.2.1
שים לב שאתה יודע מה אתה עושה, ומחלק כתובות IP נכונות, (למשל לא בתוך תחום הDHCP)
עשיתי מה שאמרת , חיברתי אותו למחשב אחר ועדיין לא מצליח להכנס. לחצתי IPCONFIG ןבשורת getaway לא מופיעה כתובת בכלל. עשיתי ריסט כיביתי הדלקתי עדיין כלום. החזרתי את החיבורים לצורה הרגילה והכל עובד כוללהרשת האלחוטית.tomer953 כתב:בעיקרון יש, אתה רק צריך לדעת מה הIP של הראוטר כעת,
שים לב שאתה יודע מה אתה עושה, ומחלק כתובות IP נכונות, (למשל לא בתוך תחום הDHCP)...
מה הלאה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

אתה מחבר מאחת היציאות הממוספרות 1-4 למחשב, נכון? רק מוודא
- tomer953
- חבר מכור קשה

זה בדיוק מה שאמרתי לו לעשות והוא לא מצליח
- tomer953
- חבר מכור קשה

לוחצים על כפתור הריסט לחיצה ארוכה למשך 10 שניות
זה בדרכ ככה, תבדוק במנואל שלו
לפעמים לחצן הריסט הוא חריץ שצריך להכניס אליו סיכה דקה וללחוץ
Note: A hard reset will remove all your settings, and your device will be restored to factory default settings. Do not perform a hard reset unless you have backed up your settings or you can do the configuration again.
Directly press and hold the reset button on the rear panel with a pin for approximately 6 to 10 seconds when the device is running, then the device will be reset and reboot automatically.
זה בדרכ ככה, תבדוק במנואל שלו
לפעמים לחצן הריסט הוא חריץ שצריך להכניס אליו סיכה דקה וללחוץ
Note: A hard reset will remove all your settings, and your device will be restored to factory default settings. Do not perform a hard reset unless you have backed up your settings or you can do the configuration again.
Directly press and hold the reset button on the rear panel with a pin for approximately 6 to 10 seconds when the device is running, then the device will be reset and reboot automatically.
טוב , אחרי שעשעיתי ריסט הצלחתי להכנס לממשק. משהו ממש מוזר. אם אני מחבר את הפייבר בוקס ישירות לנתב וממנו למחשב אז אני יכול להכנס לשני הממשקים חופשי. אם אני מחבר את הפייבר בוקס לסוויצ' ומהסוויצ' לנתב ולמחשב הוא לא נותן לי להכנס לממשק של הנתב.
למה זה?
למה זה?
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
דרך איזה פורט אתה מחבר את ה-4300 ל-SWITCH - אם אתה מחבר דרך פורט ה-WAN זה לא יעבוד - אתה צריך לחבר דרך אחד מ-4 פורטי ה-LAN.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- tomer953
- חבר מכור קשה

נסה לתת לו כתובת אתה
192.168.3.1 או משהו כזה ואז להתחבר...
את הכתובת תיתן לן כשהוא מחובר פיזית למחשב שלך בכבל, ואתה מוודא שהכתובת השתנתה
ואז תחזיר לתצורה שאתה רוצה ותנסה להיכנס לכתובת החדשה.
יכול להיות שמריבוי המכשירים הוא לא מקבל את הכתובת ברירת מחדל שלו
(למרות שלא נתקלתי בדבר כזה)
192.168.3.1 או משהו כזה ואז להתחבר...
את הכתובת תיתן לן כשהוא מחובר פיזית למחשב שלך בכבל, ואתה מוודא שהכתובת השתנתה
ואז תחזיר לתצורה שאתה רוצה ותנסה להיכנס לכתובת החדשה.
יכול להיות שמריבוי המכשירים הוא לא מקבל את הכתובת ברירת מחדל שלו
(למרות שלא נתקלתי בדבר כזה)