עזרה Pioneer A-A6-- avance dana 630
היי
חברתי את הרמקולים avance dana 630
אל Pioneer A-A6 מגבר סטראו
אבל יש חשש שהרמקולים האלו קשים להנעה והמגבר
לא מספיק נותן עוצמה בשמיעה
ועוד דבר חשוב בדקתי שוב ושוב את כל החיבורים
וגם המגבר מחובר למחשב
אשמח לעזרה בבקשה
חברתי את הרמקולים avance dana 630
אל Pioneer A-A6 מגבר סטראו
אבל יש חשש שהרמקולים האלו קשים להנעה והמגבר
לא מספיק נותן עוצמה בשמיעה
ועוד דבר חשוב בדקתי שוב ושוב את כל החיבורים
וגם המגבר מחובר למחשב
אשמח לעזרה בבקשה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עד לאן הגעת עם הווליום במגבר - למה אתה חושב שיש בעיה?
איך המגבר מחובר למחשב?
איך המגבר מחובר למחשב?
- epony
- חבר במועדון 10K

1. מה זה "עד 20", 20 מתוך כמה? מה המינימום ומה המקסימום, ואיפה 20 על הסקאלה ביניהם?
2. לאן מחובר הכבל RCA במחשב? ליציאת LINE OUT או ליציאת אוזניות? שינוי ווליום במחשב משנה את הווליום ברמקולים?
3. הרמקולים בעלי רגישות של 86dB שזה בינוני וסביר, ועכבה של 4 אוהם, שזה נמוך. מצד שני, המגבר הזה מיועד לעבוד ב-4 אוהם, אז לא זו הבעיה.
2. לאן מחובר הכבל RCA במחשב? ליציאת LINE OUT או ליציאת אוזניות? שינוי ווליום במחשב משנה את הווליום ברמקולים?
3. הרמקולים בעלי רגישות של 86dB שזה בינוני וסביר, ועכבה של 4 אוהם, שזה נמוך. מצד שני, המגבר הזה מיועד לעבוד ב-4 אוהם, אז לא זו הבעיה.
·1 הכוונה שהגבאתי עם לווליום 20 יש כפתור של המגבר ורק אז שומעים חזק \אין סימן לסקאלהepony כתב:1. מה זה "עד 20", 20 מתוך כמה? מה המינימום ומה המקסימום, ואיפה 20 על הסקאלה ביניהם?
3. הרמקולים בעלי רגישות של 86dB שזה בינוני וסביר, ועכבה של 4 אוהם, שזה נמוך. מצד שני, המגבר הזה מיועד לעבוד ב-4 אוהם, אז לא זו הבעיה....
2 המגבר מחובר ליציאה של הרמקולים כמו שאני עובד כל הזמן ולא היו לי בעיות
3 הבנתי עכשיו
4 האם מומלץ להכניס הגברה פאוור שיהיה לי יותר עוצמה
- epony
- חבר במועדון 10K

הגברה נוספת תספק לך הגברה נוספת... 
לגבי הווליום, אם יש לך עוד 80 מעל ה-20, אז אין לך בעיה. זה לגמרי סביר שבתחילת הטיפוס בסקאלה לא תשמע חזק.
לגבי הווליום, אם יש לך עוד 80 מעל ה-20, אז אין לך בעיה. זה לגמרי סביר שבתחילת הטיפוס בסקאלה לא תשמע חזק.