טלויזיה לא עובדת רבע שעה אחרי שהמתקין הלך !!!!
היום הגיע בחור להתקין את הטלויזיה החדשה שקניתי - sony kdl50w815
הוא התקין אותה סידר הגדרות תידרך אותי כמו שצריך והתמונה הייתה יפייפיה , הוא הלך .
אחרי רבע שעה שאני צופה בטלויזיה בלי לגעת בשלט ובשום דבר הטלויזיה כבתה . התקשרתי
למתקין כדי שיחזור הוא חזר בדק את הזרם החשמלי בספק הכוח ואמר שנכנס 240 וולט ולא יוצא 19.5
ואולי הבעיה נובעת משם . אבל כל העניין נראה לי קצת חשוד ואולי הבעיה היא בטלויזיה עצמה ?
עזרה מישהו ? מה לעשות במצב כזה
הוא התקין אותה סידר הגדרות תידרך אותי כמו שצריך והתמונה הייתה יפייפיה , הוא הלך .
אחרי רבע שעה שאני צופה בטלויזיה בלי לגעת בשלט ובשום דבר הטלויזיה כבתה . התקשרתי
למתקין כדי שיחזור הוא חזר בדק את הזרם החשמלי בספק הכוח ואמר שנכנס 240 וולט ולא יוצא 19.5
ואולי הבעיה נובעת משם . אבל כל העניין נראה לי קצת חשוד ואולי הבעיה היא בטלויזיה עצמה ?
עזרה מישהו ? מה לעשות במצב כזה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כנראה שהספק הזה אמור להוציא 19.5V DC מהספק (ככל הנראה בין המתחים האחרים, כמו שספק של מחשב מוציא 5V בכבלים מסויימים ו 12V באחרים).
מוזר שספק נדפק ככה אבל לך תדע, זה אפשרי.
במקרה של DOA כזה, הייתי מבקש החלפת טלויזיה ולא ספק. סתם מבאס שמישהו יפתח טלויזיה חדשה סתם ככה.
מוזר שספק נדפק ככה אבל לך תדע, זה אפשרי.
במקרה של DOA כזה, הייתי מבקש החלפת טלויזיה ולא ספק. סתם מבאס שמישהו יפתח טלויזיה חדשה סתם ככה.
תבדוק עם שקע אחר בחדר אחר לראות אם עדין יש את אותה בעיה
ותנסה לחבר טלויזיה אחרת או מכשיר אחר לשקעים שכביכול יש בעיה בהם
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יש למסך הזה ספק כח חיצוני ולא מובנה בתוך המסך? (באמת שאלת תם)
כי אם כן אז זה מעולה. פשוט מחליפים את הספק. מה זה שייך לטלויזיה ולמה לבקש חדשה? קורה שספק מת.
כי אם כן אז זה מעולה. פשוט מחליפים את הספק. מה זה שייך לטלויזיה ולמה לבקש חדשה? קורה שספק מת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כן שחר, הספק כוח חיצוני , כמו של מחשב נייד (לפחות ככה זה אצלי ב828, אני מניח שזה זהה לכל סדרת ה- 8 )
זה נועד בדיוק לתקלות כמו אלו שיהיה ניתן להחליף ספק ולא את כל הטלויזיה
מה גם שזה מאוד נוח להשחלה בקיר למי שצריך, כי אין צורך להשחיל את הראש של החשמל, אלא רק כבל הטענה דק כמו של מחשב נייד,
שהוא כבר מתחבר לספק כוח החיצוני
זה נועד בדיוק לתקלות כמו אלו שיהיה ניתן להחליף ספק ולא את כל הטלויזיה
מה גם שזה מאוד נוח להשחלה בקיר למי שצריך, כי אין צורך להשחיל את הראש של החשמל, אלא רק כבל הטענה דק כמו של מחשב נייד,
שהוא כבר מתחבר לספק כוח החיצוני
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 11/06/2014 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.