תמונה לא טיבעית בטלביזיה 100HZ חדשה??
שלום
לאחרונה רכשתי טלביזיה "34 ( PROGRESSIVE SCAN 100HZ)
חדשה של סמסונג, דגם - CSZ6HE
אני לא מבין למה התמונה שמתקבלת נראית לא טיבעית - לא חלקה וכאילו שעל התמונה קיים מעין סוג של טישטוש ויזואלי לא ברור?
בנוסף רציתי לדעת האם חיבור הטלביזיה לכבלים אנלוגים כפי שיש אצלי הוא הגורם לבעיה?
או שזאת פשוט טלביזיה לא איכותית.
תודה רבה
שי שפירא
לאחרונה רכשתי טלביזיה "34 ( PROGRESSIVE SCAN 100HZ)
חדשה של סמסונג, דגם - CSZ6HE
אני לא מבין למה התמונה שמתקבלת נראית לא טיבעית - לא חלקה וכאילו שעל התמונה קיים מעין סוג של טישטוש ויזואלי לא ברור?
בנוסף רציתי לדעת האם חיבור הטלביזיה לכבלים אנלוגים כפי שיש אצלי הוא הגורם לבעיה?
או שזאת פשוט טלביזיה לא איכותית.
תודה רבה
שי שפירא
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
shaiso,
אני לא מכיר את סוג הטלויזיה הזו אבל החיבור שלך הוא הגרוע ביותר שאפשר לחשוב עליו. הייתי חושב בחיוב על מעבר לכבלים או לויין דיגיטליים ועל חיבור איכותי יותר (אם יש לטלויזיה כניסת SCART אז זה הכיוון).
אני לא מכיר את סוג הטלויזיה הזו אבל החיבור שלך הוא הגרוע ביותר שאפשר לחשוב עליו. הייתי חושב בחיוב על מעבר לכבלים או לויין דיגיטליים ועל חיבור איכותי יותר (אם יש לטלויזיה כניסת SCART אז זה הכיוון).
יש לטלביזיה הזאת רק חיבורי בננות(RCA, AV), ובין השאר גם שני חיבורי קומפוננט.
האם חיבור קומפוננט לכבלים הוא עדיף על SCRAT?
האם יש בכלל חיבור כזה לממיר דיגיטלי?
האם שילוב של 100HZ אם חיבור כבלים אנאלוגי לכשעצמו יוצר "היתנגשות" וגורם לאיכות תמונה ירודה במיוחד?
מוזר לי שזה מה שיעשה כזה הבדל משמעותי באיכות בתמונה
אני חושש אולי שזאת טלביזיה עם 100HZ בטכנולוגיה הישנה - למרות בהיא חדשה לגמרי ונראית איכותית
תודה מראש
שי
האם חיבור קומפוננט לכבלים הוא עדיף על SCRAT?
האם יש בכלל חיבור כזה לממיר דיגיטלי?
האם שילוב של 100HZ אם חיבור כבלים אנאלוגי לכשעצמו יוצר "היתנגשות" וגורם לאיכות תמונה ירודה במיוחד?
מוזר לי שזה מה שיעשה כזה הבדל משמעותי באיכות בתמונה
אני חושש אולי שזאת טלביזיה עם 100HZ בטכנולוגיה הישנה - למרות בהיא חדשה לגמרי ונראית איכותית
תודה מראש
שי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
חיברתי ממיר דיגיטלי שלקחתי מחבר.
חיברתי DVD
בכולם התמונה לא נראית הרבה יותר טובה ולא מספיק איכותית כפי שהייתי מצפה מתמונה של 100HZ.
אני מודה שהדרישות שלי גבוהות מהרגיל אבל זה מאכזב - כנראה שהטלביזיה לא ממש איכותית.
מחר יבוא אלי טכנאי אבל אני לא מאמין שהוא יוכל לחדש לי משהו.
זה מתסכל ואפילו בלתי אפשרי להתרשם בצורה אוביקטיבית מטלביזיות בחנויות בארץ, כולם מחוברות על ממיר אחד, מה שמוריד מאיכות התמונה ואף פעם אי אפשר לדעת מה מקבלים עד שמנסים בבית.
כמו הרבה דברים בארץ גם תחום המכירה הוא חובבני.
תודה בכל זאת.
שי שפירא
חיברתי DVD
בכולם התמונה לא נראית הרבה יותר טובה ולא מספיק איכותית כפי שהייתי מצפה מתמונה של 100HZ.
אני מודה שהדרישות שלי גבוהות מהרגיל אבל זה מאכזב - כנראה שהטלביזיה לא ממש איכותית.
מחר יבוא אלי טכנאי אבל אני לא מאמין שהוא יוכל לחדש לי משהו.
זה מתסכל ואפילו בלתי אפשרי להתרשם בצורה אוביקטיבית מטלביזיות בחנויות בארץ, כולם מחוברות על ממיר אחד, מה שמוריד מאיכות התמונה ואף פעם אי אפשר לדעת מה מקבלים עד שמנסים בבית.
כמו הרבה דברים בארץ גם תחום המכירה הוא חובבני.
תודה בכל זאת.
שי שפירא
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

אז אתה כבר מבין שיש המון סוגים של "100HZ". המונח עצמו לא אומר הרבה ובטח לא מבטיח איכות תמונה יותר טובה מכל מסך אחר...