חיבור הסמארט החדשה למחשב.
שלום לכולם אשמח לרעיונות בנושא.
המרחק בין המחשב לטלוויזיה בערך מטר וחצי הבעיה שזה לחצות את החדר עם הכבל קצת מסורבל ולא יכול להיות קבוע כלומר כל פעם שארצה לצפות בטלוויזיה אצטרך לחבר את הכבל ובסיום לנתק.
הטלוויזיה סמארט של סמסונג אם זה עוזר.
התכנים הם hd עד בלו ריי מלאים.
מה הפתרונות שיש לדעתכם? תודה לכולם.
המרחק בין המחשב לטלוויזיה בערך מטר וחצי הבעיה שזה לחצות את החדר עם הכבל קצת מסורבל ולא יכול להיות קבוע כלומר כל פעם שארצה לצפות בטלוויזיה אצטרך לחבר את הכבל ובסיום לנתק.
הטלוויזיה סמארט של סמסונג אם זה עוזר.
התכנים הם hd עד בלו ריי מלאים.
מה הפתרונות שיש לדעתכם? תודה לכולם.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
בתכני HD אתה גם ככה גבולי על WIFI
כלומר, גם אם אין לך הפרעות מיוחדות ברשת ה-WIFI בבית ויש קו ישיר בין הטלוויזיה לראוטר (לא למחשב!) עדיין עלולים להיות לך קיטועים.
ב-BR מלא אני בכלל לא בטוח שתוכל לראות כמו שצריך כי ה-BITRATE הרבה יותר גדול.
ד"א, הטלוויזיה יודעת לקרוא SHARES של WINDOWS? (למעשה כל SAMBA). כי אם כן זה עוד סביר. לעומת זאת אם הכל עובד דרך DLNA לא בטוח שזה יעבוד טוב. הרבה שרתי DLNA כמו SERVIO עושים TRANSCODING לפורמטים פחות "טובים" ואז יש בלאגן.
ב-BR מלא אני בכלל לא בטוח שתוכל לראות כמו שצריך כי ה-BITRATE הרבה יותר גדול.
ד"א, הטלוויזיה יודעת לקרוא SHARES של WINDOWS? (למעשה כל SAMBA). כי אם כן זה עוד סביר. לעומת זאת אם הכל עובד דרך DLNA לא בטוח שזה יעבוד טוב. הרבה שרתי DLNA כמו SERVIO עושים TRANSCODING לפורמטים פחות "טובים" ואז יש בלאגן.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

איזו בעיה יש בכבלים האלה?
·בכבל רשת רגיל אין בעיה למתוח גם 100 מטר של כבל בלי שום ניחות באות.bigkatan כתב:תודה על התשובות. מצטער שפרסמתי את הפוסט כאן... זה היה בטעות ולא הצלחתי למחוק חחח.
בכל מקרה לסלול על הקיר זה בעייתי הכי זה יוצא עשרים מטר. והבנתי שיש בעיה בכבלים כאלה!...
Re: איזו בעיה יש בכבלים האלה?
·נשמע מצויין... איך בדיוק אני עושה את זה... כלומר איך אני יוצר גישה לתוכן שיש על המחשב?voguemaster כתב:·בכבל רשת רגיל אין בעיה למתוח גם 100 מטר של כבל בלי שום ניחות באות..........
אגב גם בלו ריי מלא הוא יריץ?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אין לי מושג, אין לי כזו טלוויזיה
כלומר, אני יודע שהיא תומכת DLNA אז אפשרות אחת היא להתקין שרת שיודע להגיש תוכן דרך DLNA, נניח SERVIO (יש עוד כמובן).
אני לא יודע אם הטלוויזיה תומכת ב-SMB שזה הפרוטוקול של SHARING בחלונות (ולא רק בחלונות). אם כן - זה הכי טוב BY FAR.
אני לא יודע אם הטלוויזיה תומכת ב-SMB שזה הפרוטוקול של SHARING בחלונות (ולא רק בחלונות). אם כן - זה הכי טוב BY FAR.
Re: אין לי מושג, אין לי כזו טלוויזיה
·הדגם של הטלוויזיה Samsung 51f5500 ניסיתי למצוא את הsmb הזה... אבל לא הצלחתיvoguemaster כתב:כלומר, אני יודע שהיא תומכת DLNA אז אפשרות אחת היא להתקין שרת שיודע להגיש תוכן דרך DLNA, נניח SERVIO (יש עוד כמובן).
אני לא יודע אם הטלוויזיה תומכת ב-SMB שזה הפרוטוקול של SHARING בחלונות (ולא רק בחלונות). אם כן - זה הכי טוב BY FAR....
יש לזה שמות נוספים?
- voguemaster
-
- חבר ותיק