האם ניתן להשיג Lukafe, sello rojo או OMA?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אתה יכול להשתמש בהרבה סוגי קפה לפילטר.
אם תשיג חד זני טוב שקלוי בהיר זה ייצא מצוין.
יש ב MAE קוסטה ריקה חד זני קלוי בהיר שיתאים.
חוצמזה - כל קולה כמו נגרו, דאדא, סקרטו יוכלו למצוא לך משהו בהיר שיתאים לפילטר.
אם תשיג חד זני טוב שקלוי בהיר זה ייצא מצוין.
יש ב MAE קוסטה ריקה חד זני קלוי בהיר שיתאים.
חוצמזה - כל קולה כמו נגרו, דאדא, סקרטו יוכלו למצוא לך משהו בהיר שיתאים לפילטר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
בלי להישמע מתנשא, מחיפוש פשוט בגוגל קיבלתי את הרושם שהפולים האלה לא משהו בלשון המעטה.
מה שדבוטאנט אמר, חוץ מזה הייתי מנסה קפה מAura, שהם עושים רושם טוב אבל יקרנים קצת.
כמעט אף אחד לא קולה לפילטר בארץ כי זה נישה שכמעט ולא קיימת פה, אני מניח ש90% מחברי הפורום מעקמים פרצוף רק מלשמוע את המילה פילטר, זה עושה אסוציאציה של סטארבאקס או קפה דלוח בדיינר שכוח
מה שדבוטאנט אמר, חוץ מזה הייתי מנסה קפה מAura, שהם עושים רושם טוב אבל יקרנים קצת.
כמעט אף אחד לא קולה לפילטר בארץ כי זה נישה שכמעט ולא קיימת פה, אני מניח ש90% מחברי הפורום מעקמים פרצוף רק מלשמוע את המילה פילטר, זה עושה אסוציאציה של סטארבאקס או קפה דלוח בדיינר שכוח
דבוטאנט: תודה אני אבדוק אותם
bnaya_d: לא טענתי שהם טובים באמת אבל מי שהכירה לי את דרך ההכנה הזו המליצה לי על זה (היא גרה בקולומביה אז הנחתי שהיא מכירה קצת), לפי מה שיצא לי לטעום באופן כללי קפה פילטר יוצא ממש טעים אם מכינים אותו כמו שצריך ועם קפה איכותי
bnaya_d: לא טענתי שהם טובים באמת אבל מי שהכירה לי את דרך ההכנה הזו המליצה לי על זה (היא גרה בקולומביה אז הנחתי שהיא מכירה קצת), לפי מה שיצא לי לטעום באופן כללי קפה פילטר יוצא ממש טעים אם מכינים אותו כמו שצריך ועם קפה איכותי