בלבול עם WD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
iii2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

חשבתי על לקנות מכשיר של WD, אבל לפני שאני בכלל מגלה אם הוא מתאים לי אני לא יודע על איזה דגם אני צריך להסתכל. אני מתכנן לקנו תאותו מאמזון אז התקציב הוא בערך 100 דולר.

הסתכלתי באתר - http://www.wdc.com/en/products/homeente ... iaplayers/ לפי מה שהבנתי, הWD TV LIVE אמור להיות עם אינטרנט, אבל גם בWD TV יש אינטרנט. בהתחלה חשבתי שLIVE אמור להיות דגם משופר, אבל מצד שני אני רואה שיש דברים שקיימים רק בדגם הרגיל, כמו שידור של המסך אנדרואיד (מה שנשמע מאוד שימושי).

אז בקיצור, מה הדגם הכי טוב שהם מציעים?

בעקרון אין לי שימוש בסטרימר עצמו, אני רק רוצה לנגן קבצי MKV קלים של 720P מכונן קשיח. אבל משיטוט באמזון אני רואה שההפרשים לא גדולים, אז עם כבר יש דגם שהוא סטרימר אמיתי עדיף לי אותו.

תודה לעוזרים :)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

RPI יכול להתאים למה שאתה מחפש.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #3 

WDTV הוא פתרון זול יחסית ונוח להזרמה של סרטים באיכות עד 1080P כולל על רשת קווית ועד 720P ברשת אלחוטית. כל הדגמים מתחברים לאינטרנט.
היתרון: המכשיר מגיע מותקן וכל מה שצריך לעשות זה להפעיל ולצפות.
התמיכה כמו ברוב הסטרימרים היא בצפיה דרך הרשת או בחיבור USB.
בדגמים המעודכנים של WD יש תמיכה גם בyoutube, נטפליקס וכו ושלל אפליקציות אחרות - אבל רק כאלו שהותאמו במיוחד למכשיר.
היתרון המשמעותי ביותר הוא המחיר הזול ביחס לסטרימרים אחרים וכן בהפעלה שאינה דורשת שום התקנה או הכנה.
ההבדל בין שני הדגמים הראשונים בטבלה הוא רק האפשרות לתמיכה בDTS וMPEG2. הדגם הבכיר תומך גם בשיקוף של אפליקציות רלוונטיות ממכשירי אנדרואיד.

RPI הוא פתרון טוב וזול יחסית המאפשר גמישות בשל התקנת תוכנת המדיה XBMC. באאמצעותו אפשר גם לצפות בתכני רשת או בתכנים מקומיים וכן להתחבר למאות שירותים ותוספים מבוססי רשת.
היתרון - מחיר זול וגמישות מלאה עם המון אפשרויות בשימוש בXBMC
החסרון - דורש התעסקות קצת בהתקנות, לא מגיע עם שלט משלו (אבל יש אפליקציות חינם לניידים), מגיע רק עם חיבור רשת קווי או דורש התקנת תוספת לרשת אלחוטית.

iii2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

eyalron כתב:WDTV הוא פתרון זול יחסית ונוח להזרמה של סרטים באיכות עד 1080P כולל על רשת קווית ועד 720P ברשת אלחוטית. כל הדגמים מתחברים לאינטרנט.
היתרון: המכשיר מגיע מותקן וכל מה שצריך לעשות זה להפעיל ולצפות.
התמיכה כמו ברוב הסטרימרים היא בצפיה דרך הרשת או בחיבור USB.
בדגמים המעודכנים של WD יש תמיכה גם בyoutube, נטפליקס וכו ושלל אפליקציות אחרות - אבל רק כאלו שהותאמו במיוחד למכשיר.
היתרון המשמעותי ביותר הוא המחיר הזול ביחס לסטרימרים אחרים וכן בהפעלה שאינה דורשת שום התקנה או הכנה.
ההבדל בין שני הדגמים הראשונים בטבלה הוא רק האפשרות לתמיכה בDTS וMPEG2. הדגם הבכיר תומך גם בשיקוף של אפליקציות רלוונטיות ממכשירי אנדרואיד.

RPI הוא פתרון טוב וזול יחסית המאפשר גמישות בשל התקנת תוכנת המדיה XBMC. באאמצעותו אפשר גם לצפות בתכני רשת או בתכנים מקומיים וכן להתחבר למאות שירותים ותוספים מבוססי רשת.
היתרון - מחיר זול וגמישות מלאה עם המון אפשרויות בשימוש בXBMC
החסרון - דורש התעסקות קצת בהתקנות, לא מגיע עם שלט משלו (אבל יש אפליקציות חינם לניידים), מגיע רק עם חיבור רשת קווי או דורש התקנת תוספת לרשת אלחוטית.
...
תודה על העזרה,

הסתכלתי על הRPI אבל אני לא חושב שתצא מזה עסקה משתלמת. בהתחשב בכך שצריכים להרכיב א תכולו ולחבר לו חלקים כמו דונגל ושלט אם רוצים יותר אפשרויות, אני מעדיף מוצר שלם.

בנודע לWD, לפי מה שהבנתי עכשיו קיימת גרסא חדשה לWD TV LIVE שיצאה ב27 למאי - http://www.amazon.com/WD-TV-Media-Playe ... wd+tv+live וזאת הגרסא הקודמת - http://www.amazon.com/Western-Digital-W ... 25&sr=1-16

מה שלא הבנתי זה מה ההבדלים בין שתי הגרסאות חוץ מהתמיכה בשיתוף מסך מאנדרואיד? לא הצלחתי למצוא מפרט מסודר. אין לי בעיה להשקיע עוד 30 דולר אבל אם זה רק בשביל השיתוף מסך זה לא נראה משתלם בכלל.
·

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #5 

להבנתי יש שני הבדלים עיקריים:
1. שיתוף מסך האנדרואיד
2. הרבה יותר מקורות תוכן אינטרנטי לסטרימינג שלא קיימים בגרסא הקודמת. לדוגמא aol video. חלקם הגדול להערכתי יהיו רללונטים רק ללקוחות אמריקאיים (או בשימוש בVPN)

אם זה שווה עוד $30? לא יודע. החלק השני פחות רלוונטי, שיתוף מסך זה נחמד אבל chromecast יעשה כנראה עבודה טובה יותר

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”