באם מסתכלים על שני הפטיפונים בראיה לא של די ג׳י כמובן אלא של אודיופיל, במה הייתם בוחרים?
בבקשה בלי התחכמויות. אני רוצה לערוך השוואה רק בין השניים שכן יש לי אופציה לרכישה של הטורנס 150 במחיר שפוי (700) אל מול טכניקס במחיר לא שפוי של 2500 ש״ח. מה אתם הייתם עושים בהנחה ששני הפטיפונים תקינים לחלוטין.
Thorens 150 מול technics 1200 mk2
-
BronzeR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 160
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
שניהם פטיפונים טובים,אבל ברור שהטורנס משתלם הרבה יותר (ויש לי טכניקס SL-1210MK5) במחירים שציינת.המחיר של הטכניקסים SL-12XX תמיד היה מוגזם,גם חדשים וגם משומשים.לגבי הפטיפונים עצמם-לשני המותגים יש מעין "כתות" מאמינים ומעריצים שבטוחים שכל אחד צודק במי טוב יותר..(ולא נשכח גם את מעריצי הלנקו L-75 המהולל,יש לי גם כזה).השורה התחתונה-עם הטורנס יש לך כר הרבה יותר נרחב לשיפוצים ושידרוגים ושיפורים,הטכניקס הוא יותר פטיפון של "שגר ושכח",לדעתי הזרוע שלו היא החיסרון העיקרי שלו-לא שהיא גרועה,אבל היא לא יכולה לנצל את מלוא היכולת
של ראשים מרמה מסויימת.עם הטכניקס שהזכרת לא עבר התעללות קשה בידי איזשהו DJ,אז מדובר הכל מקרה בבהמת עבודה קשוחה שכמעט לעולם לא תתקלקל.הטורנסים לעומת זאת-לבדוק בשבע עיניים מה עבר על הפטיפון,הקפיצים והאיזון שלו,בסיס הזרוע,מצב התיבה שלו,וכד'.יש כאן בפורום כמה וכמה בעלי טורנסים,כמו tnsilver (טומי) שיוכלו לכוון אותך אפילו עוד יותר טוב ממני בפירוט על המעלות והחסרונות של דגמי טורנס השונים.בנוסף,בצע חיפוש בפורום,יש כאן כמה פוסטים מאוד מפורטים שהם ברמה של ממש מדריכים שעוסקים בטורנס,גם להם אחראי טומי בעיקר.
בהצלחה,ואל תשכח לספר לנו באיזה פטיפון החלטת בסופו של דבר לבחור.

של ראשים מרמה מסויימת.עם הטכניקס שהזכרת לא עבר התעללות קשה בידי איזשהו DJ,אז מדובר הכל מקרה בבהמת עבודה קשוחה שכמעט לעולם לא תתקלקל.הטורנסים לעומת זאת-לבדוק בשבע עיניים מה עבר על הפטיפון,הקפיצים והאיזון שלו,בסיס הזרוע,מצב התיבה שלו,וכד'.יש כאן בפורום כמה וכמה בעלי טורנסים,כמו tnsilver (טומי) שיוכלו לכוון אותך אפילו עוד יותר טוב ממני בפירוט על המעלות והחסרונות של דגמי טורנס השונים.בנוסף,בצע חיפוש בפורום,יש כאן כמה פוסטים מאוד מפורטים שהם ברמה של ממש מדריכים שעוסקים בטורנס,גם להם אחראי טומי בעיקר.
בהצלחה,ואל תשכח לספר לנו באיזה פטיפון החלטת בסופו של דבר לבחור.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100