מכונת E61 תוצרת הארץ - האם מוכר.
מנסה לסייע לקולגה לקבל החלטה לגבי מכונה עם ראש E61. ברשותי רוקט אבולוציוני V2 ואני מאוד מרוצה. הקולגה ארגן לי ביקור במעבדה בדרום ת"א שם פגשנו בחור חביב בשם אילן אשר מייצר מכונה בעבודת יד. מדובר במכונה עם דוד 6 ליטר שוכב כאשר בתוכו מחליף חום. משאבה רוטורית עם מנוע גדול, ברזי JOYSTICK (קיטור ומים חמים), שני מדי לחץ וחיבור ישיר (אין מיכל).
למיטב הבנתי למכונה קוראים JULIET והבחור מרכיב אותה במעבדה שלו. התרשמתי מאיכות החומרים אולם לא ראיתי המכונה בפעולה.
האם למישהו מחברי הפורום היכרות עם המכונה/היצרן? תפיסתית ההעדפה הינה ללכת על יצרן מוכר שמייצר מאות ואולי אלפי מכונות כדוגמת רוקט, אולם לא רוצה לעשות עוול ולתת המלצה שאינה מבוססת.
למיטב הבנתי למכונה קוראים JULIET והבחור מרכיב אותה במעבדה שלו. התרשמתי מאיכות החומרים אולם לא ראיתי המכונה בפעולה.
האם למישהו מחברי הפורום היכרות עם המכונה/היצרן? תפיסתית ההעדפה הינה ללכת על יצרן מוכר שמייצר מאות ואולי אלפי מכונות כדוגמת רוקט, אולם לא רוצה לעשות עוול ולתת המלצה שאינה מבוססת.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש יוזמה כזאת של אילן אזולאי מהגלרי קפה.
אבל זאת הרכבה של מוצרי מדף קיימים - לא רחוק מהמכונות שיש בארומה שמורכבות ועוברות שינויים בקופיטק.
אבל זאת הרכבה של מוצרי מדף קיימים - לא רחוק מהמכונות שיש בארומה שמורכבות ועוברות שינויים בקופיטק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לא ברור לי על איזה דגם מקביל מדובר, והאם למישהו יש נסיון עם המכונה הספציפית הזו. עד כה הייתי בטוח שרק לה-פבוריטה מייצרים מכונות קפה בארץ.דבוטאנט כתב:יש יוזמה כזאת של אילן אזולאי מהגלרי קפה.
אבל זאת הרכבה של מוצרי מדף קיימים - לא רחוק מהמכונות שיש בארומה שמורכבות ועוברות שינויים בקופיטק....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
המכונות של ארומה הם מקופיטק והן שיפורים של פיורנצאטו דוקאלה.
לגבי המכונה שציינת - יש באיביי איטליה דוד 6 ליטר ל E61, ראשים, ברזים, כל מה שצריך...
רק תבנה מעטפת משלך והנה יש מכונה.
לה פבוריטה עושים הכל מאפס כמעט והמבנה שם מתבסס על בזרה.
לגבי המכונה שציינת - יש באיביי איטליה דוד 6 ליטר ל E61, ראשים, ברזים, כל מה שצריך...
רק תבנה מעטפת משלך והנה יש מכונה.
לה פבוריטה עושים הכל מאפס כמעט והמבנה שם מתבסס על בזרה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
6 ליטר לא מוגזם לשימוש ביתי ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ