תקלה במודם hawui G610
עזרה אחרונה, לפני שאני נכנע לקרטל בזק ושוכר מודם ב 8 ש"ח...
רכשתי את המודם של huwai G610, עבד במשך שלושה חודשים (לא הגיע למהירות המקסימלית אבל עבד יציב מאד)אבל פתאום משום מקום התחילה בעיית קישורית לאינטרנט.
ניסיתי להתחבר למודם, הצלחתי להתחבר רק פעם אחת לאחר הרבה נסיונות ומאז שוב לא מצליח להתחבר אליו או לחבר אותו לרשת בחייגן או בכל דרך אחרת.
כשאני מחבר אותו לחשמל הוא גם משמיע זמזום מוזר ואני לא מצליח להתחבר אליו משום מחשב.
הנורות דולקות וכו' אבל אני לא מצליח להפעיל אותו מחדש.
מישהו נתקל ויכול לסייע?
רכשתי את המודם של huwai G610, עבד במשך שלושה חודשים (לא הגיע למהירות המקסימלית אבל עבד יציב מאד)אבל פתאום משום מקום התחילה בעיית קישורית לאינטרנט.
ניסיתי להתחבר למודם, הצלחתי להתחבר רק פעם אחת לאחר הרבה נסיונות ומאז שוב לא מצליח להתחבר אליו או לחבר אותו לרשת בחייגן או בכל דרך אחרת.
כשאני מחבר אותו לחשמל הוא גם משמיע זמזום מוזר ואני לא מצליח להתחבר אליו משום מחשב.
הנורות דולקות וכו' אבל אני לא מצליח להפעיל אותו מחדש.
מישהו נתקל ויכול לסייע?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46398
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אני לא מצליח למצוא בגוגל מידע על הנתב המדובר, רק דגם של טלפון...
לפי מה שאני מבין, כיום אין לך בכלל גישה לנתב, לכן הייתי מציע להחזיר אותו להגדרות ברירת מחדל, לעדכן קושחה ולנסות שוב.
לפי מה שאני מבין, כיום אין לך בכלל גישה לנתב, לכן הייתי מציע להחזיר אותו להגדרות ברירת מחדל, לעדכן קושחה ולנסות שוב.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·dima_vy כתב:אני חושב שמדובר בדגם הזה:
http://www.ebay.com/itm/New-Huawei-HG61 ... 3a7aed62e2...
אכן מדובר במודם הזה.
זה המודם היחיד (למיטב ידיעתי) שאפשר להזמין במחיר סביר ותומך VDSL...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·mikee8 כתב:·......
אכן מדובר במודם הזה.
זה המודם היחיד (למיטב ידיעתי) שאפשר להזמין במחיר סביר ותומך VDSL......
ניסית את ההצעה של זיו? לרסט ולהגדיר מחדש? האם הזימזום בא מתוך המכשיר או מהשנאי שלו? אם לא יעזור כלום הייתי מציע לך ליצור קשר עם המוכר (אני מניח שקנית ב-ebay) ולשלוח אותו חזרה. עד שיחזירו לך מודם תקין אתה יכול לשכור ומודם מבזק
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·מתוך ניסיון עם המוכרים ב-ebay, אף פעם לא הייתה לי בעיה. גם שבוע שעבר החזרתי מוצר לארה"ב, וגם במקרה אחר נתנו לי עצה שפתרה לי בעיה, ואמרו שאם העצה לא תעזור אז יקבלו את המוצר וישלחו חילופי. מדובר במוצרים בערך של 60 דולר כל אחד, כמו המודם שלך בערך. כך שלא נראה לי שתצטרך לפתוח dispute ב-ebay.mikee8 כתב:ניסיתי את ההצעה של זיו, הבעיה שלא ניתן להגיע לממשק של המודם, הוא לא מצליח לתת כתובת GETWAY.
גם HARD RESET לא צלח.
הזמזום מגיע מתוך המכשיר, פניתי למוכר, אני בספק אם תגיע תשובה רצינית....
אם זמזום מגיע מהמכשיר, אז כנראה שזאת בעיית חומרה. עדיף שיחליפו