שוקל מעבר להוט- מה עושים עם יס?
אני די קרוב לנסות את הטריפל של הוט עם הfiberbox
בשיחה עם הוט נאמר לי שהם בעצמם דואגים לוודא ניתוק מול יס ובזק
מכיוון שאני ספקן מטבעי שואל פה- האם כדאי להתקשר אני ליס ולבצע ניתוק ? כמה זמן לפני ההתקנה של הוט רצוי להתקשר ולהזמין ניתוק?
הם באים לנתק ובאותו מעמד לוקחים את הממיר ? האם צלחת הלווין היא משותפת לככל הדיירים בבניין שמחוברים ליס, כלומר, לא אישית ונשארת בבניין?
תודה מראש לעוזרים
בשיחה עם הוט נאמר לי שהם בעצמם דואגים לוודא ניתוק מול יס ובזק
מכיוון שאני ספקן מטבעי שואל פה- האם כדאי להתקשר אני ליס ולבצע ניתוק ? כמה זמן לפני ההתקנה של הוט רצוי להתקשר ולהזמין ניתוק?
הם באים לנתק ובאותו מעמד לוקחים את הממיר ? האם צלחת הלווין היא משותפת לככל הדיירים בבניין שמחוברים ליס, כלומר, לא אישית ונשארת בבניין?
תודה מראש לעוזרים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תחשוב טוב לפני. תקרא כאן לפני. שלא תגיד שלא ידעת.
נציגי המכירות מאד נחמדים ויעילים. השירות - מתחת לכל ביקורת. אם תהיה לך בעיה הקטנה ביותר, למשל אי-התאמה בין מה שהובטח לך ומה שקיבלת, תצטרך ללמוד לדבר ללמפה...
נציגי המכירות מאד נחמדים ויעילים. השירות - מתחת לכל ביקורת. אם תהיה לך בעיה הקטנה ביותר, למשל אי-התאמה בין מה שהובטח לך ומה שקיבלת, תצטרך ללמוד לדבר ללמפה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אתה יכול רגוע אני בהוט ,לא חוויתי אף פעם יחס רע ,כי לא חפשתי יחס רע .
אם תרצה לינקים ליחס שירות רע ב YES אפשר למצוא ,כלומר מי שייחפש רע תמיד יימצא (לא אמרתי שרע ב YES ).
https://www.facebook.com/tv.yes/app_328180107270832
הניתוק דיי דומה לניתוק ב סלולר ,ברגע שחיברו אתוך YES מקבלים הודעת ניתוק .
בכל מקרה כדאי לך לוודא אחרי הכל שאתה לא לקוח קיים ב HOT .
אם אני רוצה שירות ב HOT ,אז התקשרתי ב 8 בבוקר ,ענו לי מיד .
אם תרצה שירות טכני יש את הלילה או את הבוקר מוקדם ,אחרת זה לחכות מעל 40 דק' וזה מעצבן .
אם תרצה לינקים ליחס שירות רע ב YES אפשר למצוא ,כלומר מי שייחפש רע תמיד יימצא (לא אמרתי שרע ב YES ).
https://www.facebook.com/tv.yes/app_328180107270832
הניתוק דיי דומה לניתוק ב סלולר ,ברגע שחיברו אתוך YES מקבלים הודעת ניתוק .
בכל מקרה כדאי לך לוודא אחרי הכל שאתה לא לקוח קיים ב HOT .
אם אני רוצה שירות ב HOT ,אז התקשרתי ב 8 בבוקר ,ענו לי מיד .
אם תרצה שירות טכני יש את הלילה או את הבוקר מוקדם ,אחרת זה לחכות מעל 40 דק' וזה מעצבן .
גם לי הנציג הבטיח שינתקו אותי מיס, אך בסופו של דבר הייתי צריך לעשות זאת לבד(יס עוד ניסו לדחוף לי קנסות וחיובים מוזרים ורק אחרי שפירסמתי את המקרה בפורומים + השמעתי להם בקלטה בת שנה הם זיכו אותי על הקנס).
למרות כל מה שאומרים על השירות של הוט, במשך 3 שנים השתמשנו בו פעם אחת(טלפונית).
לי דווקא יש הרבה מילים רעות לומר על השירות של יס.
לי דווקא יש הרבה מילים רעות לומר על השירות של יס.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
·averaraz כתב:גם לי הנציג הבטיח שינתקו אותי מיס, אך בסופו של דבר הייתי צריך לעשות זאת לבד(יס עוד ניסו לדחוף לי קנסות וחיובים מוזרים ורק אחרי שפירסמתי את המקרה בפורומים + השמעתי להם בקלטה בת שנה הם זיכו אותי על הקנס).
לי דווקא יש הרבה מילים רעות לומר על השירות של יס....
כמו שאמרתי בדיוק ,תרצה למצוא יחס רע תמצא על כל חברה . השאלה אתה כלקוח איך אתה מתנהל מול החברה ,
היא המהותית .
כלומר אם אני יודע כולם מתקשרים בין 10:00 ל 20:00 ,אז אני אתקשר ב 8:00
יענו לי מיד שהרי אם אתקשר בין 10:00 ל 20:00 אני סתם אתעצבן כל היום .
אני דואג לקבל את החוזה באימייל במהלך השיחה עם הנציגה מצידי שהיה גם 40 דק'
,אז חסכתי לעצמי את המרדף אחריה בפעם הבאה !!! .
אני יודע מראש איפה יתקנו ומה ייתקנו .
הבנתם ! , אני לא משאיר מקום למקריות .
אני חייב להצטרף להמלצות לשקול מחדש. קודם כל, אין מה לראות. נדיר שיש משהו איכותי בטלוויזיה. ההרגשה שלי שהוט חוסכים גם בתשלום על תכנים איכותיים. זה וכמובן השירות שלהם הוא הגרוע ביותר שנתקלתי בו מכל חברה שהייתי בה לקוח. הנציגים הם ברמה אישית נמוכה מאוד כאילו לקחו אותם מדלפק שירות של מקדונלדס. הייתי אפילו פעם אחת צריך להתלונן עליהם למשרד התקשורת אחרי שהם עברו על החוק והאשימו אותי שאני מנסה להוציא מהם הטבות חינם. לשמחתי נציגי משרד התקשורת התערבו במקרה הזה והוט התקפלה.
הסיבה היחידה שאני כרגע בהוט היא האינטרנט וברגע שיש לי אלטרנטיבה בחזית הזאת, אני בחוץ.
MARSTN: אני רואה שאתה בכל הזדמנות משבח ומהלל את הוט ועושה עבודה עקבית מאוד בנושא. זה שלך לא היתה חוויה שלילית איתם, לא אומר שהשירות שלהם טוב. זה רק אומר שהיה לך מזל גדול מאוד.
מישהו פעם אמר לי (משהו בסגנון), אם מישהו אחד אומר לך משהו, לא נורא. אם שניים אומרים, כדאי שתקשיב. אם שלושה אומרים, כדאי שתקשיב טוב...
מוגש כחומר למחשבה
הסיבה היחידה שאני כרגע בהוט היא האינטרנט וברגע שיש לי אלטרנטיבה בחזית הזאת, אני בחוץ.
MARSTN: אני רואה שאתה בכל הזדמנות משבח ומהלל את הוט ועושה עבודה עקבית מאוד בנושא. זה שלך לא היתה חוויה שלילית איתם, לא אומר שהשירות שלהם טוב. זה רק אומר שהיה לך מזל גדול מאוד.
מישהו פעם אמר לי (משהו בסגנון), אם מישהו אחד אומר לך משהו, לא נורא. אם שניים אומרים, כדאי שתקשיב. אם שלושה אומרים, כדאי שתקשיב טוב...
מוגש כחומר למחשבה
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
לפי דעתי "זאת נבלה וזאת טרפה " .
אבל בקשר לנושא אני לא הייתי ממליץ להתנתק תרם ההתקנה של הוט כי יס יכולים "להחשיך לך את המסך " בקיצור להיות יותר צדיקים המאפיור ולחתוך לך את השידורים על המקום.
אחרי שהוט מתקינים לך את הכל והכל עובד . תתקשר להוט ותשאל אותם " האם אני לקוח שלכם? " . בדרך כלל לזיהוי הם שואלים ספרות אחרונות של כרטיס אשראי. תדרוש שימחקו את פרטי האשראי שלך מהמערכת שלהם ותבדוק שוב אם באמת עשו את זה . אחרי הניתוק תמיד צריך " לוודא הריגה" אתה לא רוצה שום קשר עם החברה הקודמת ובעיקר שלא ישמרו את פרטי האשראי שלך . כבר היום מקרים שהם מחיבים ככל העולה על רוחם וגם אם החברה לא עשתה את זה בעבר זה לא אומר שלא יעשו את זה בעתיד. חוץ מזה מישהו יכול לפרוץ להם למערכת ולגנוב את פרטי האשראי.
לא צריך להשאיר שום דבר פתוח כמו לתת להם הזדמנות לחייב אותך . שיחפשו אותך ויוכיחו שאתה לקוח שלהם ושלא ימצאו תירוץ לחייב אותך.
אבל בקשר לנושא אני לא הייתי ממליץ להתנתק תרם ההתקנה של הוט כי יס יכולים "להחשיך לך את המסך " בקיצור להיות יותר צדיקים המאפיור ולחתוך לך את השידורים על המקום.
אחרי שהוט מתקינים לך את הכל והכל עובד . תתקשר להוט ותשאל אותם " האם אני לקוח שלכם? " . בדרך כלל לזיהוי הם שואלים ספרות אחרונות של כרטיס אשראי. תדרוש שימחקו את פרטי האשראי שלך מהמערכת שלהם ותבדוק שוב אם באמת עשו את זה . אחרי הניתוק תמיד צריך " לוודא הריגה" אתה לא רוצה שום קשר עם החברה הקודמת ובעיקר שלא ישמרו את פרטי האשראי שלך . כבר היום מקרים שהם מחיבים ככל העולה על רוחם וגם אם החברה לא עשתה את זה בעבר זה לא אומר שלא יעשו את זה בעתיד. חוץ מזה מישהו יכול לפרוץ להם למערכת ולגנוב את פרטי האשראי.
לא צריך להשאיר שום דבר פתוח כמו לתת להם הזדמנות לחייב אותך . שיחפשו אותך ויוכיחו שאתה לקוח שלהם ושלא ימצאו תירוץ לחייב אותך.