sony play station 3 האם כדאי לקנות בהונג קונג?למה לשים לב בעת הרכישה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
במידה ותחליט לקנות שם - מומלץ בחום לפתוח את הקופסא ולוודא שיש בפנים באמת PS3. בנוסף, עדיף לחבר אותו לחשמל ולבדוק שהכל עובד פיקס.
כבר שמעתי על מקרים שאנשים רכשו שם מוצרים ועבדו עליהם בעיניים. חבר של ההורים שלי רכש פעם במזרח הרחוק משהו פתח את הקופסא והסתכל בעיניים והכל נראה והרגיש פיקס. כשהוא הגיע הביתה ורצה לחבר את המכשיר לחשמל הוא פתאום שם לב לכל מיני דברים חשודים באיך שהמוצר נראה בבדיקה קפדנית יותר. הוא חיבר לחשמל וכלום לא קרה. כשהוא פתח בסופו של דבר את המכשיר הוא מצא שם בפנים פשוט לוח ברזל. כנראה שהמטרה שלו היתה להקנות את התחושה הנכונה של הכובד שאתה מצפה לקבל כשמחזיקים את המוצר.
בקיצור, שים לב למה אתה קונה שם.
וכמו שגל אמר, תבדוק קודם אפילו כבר מהארץ, כמה אמור לעלות שם בכלל מכשיר. אולי זה כלל לא משתלם.
כבר שמעתי על מקרים שאנשים רכשו שם מוצרים ועבדו עליהם בעיניים. חבר של ההורים שלי רכש פעם במזרח הרחוק משהו פתח את הקופסא והסתכל בעיניים והכל נראה והרגיש פיקס. כשהוא הגיע הביתה ורצה לחבר את המכשיר לחשמל הוא פתאום שם לב לכל מיני דברים חשודים באיך שהמוצר נראה בבדיקה קפדנית יותר. הוא חיבר לחשמל וכלום לא קרה. כשהוא פתח בסופו של דבר את המכשיר הוא מצא שם בפנים פשוט לוח ברזל. כנראה שהמטרה שלו היתה להקנות את התחושה הנכונה של הכובד שאתה מצפה לקבל כשמחזיקים את המוצר.
בקיצור, שים לב למה אתה קונה שם.
וכמו שגל אמר, תבדוק קודם אפילו כבר מהארץ, כמה אמור לעלות שם בכלל מכשיר. אולי זה כלל לא משתלם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חח חזק. לקח לי שניה להבחין שהם אשכרה דאגו לתקוע שם איזה זכרון פלאש כדי שזה יזהה כאילו מדובר בכונן. גאוני.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".