עזרה במציאת חלק חילוף ל - GAGGIA CLASSIC
היי,
לאחר מאמצים רבים בניסיון לנקות ולשחזר את ה - GROUP GASKET
הוא עדיין לא נקי ונראה לי שכדאי יהיה להחליף אותו לחדש ובחיפושיי מצאתי שניתן לזמין אותו מכל מיני אתרים מהעולם.
יש לי כמה שאלות בנוגע לבעיה.
1)האם ניתן לקנות חלק כזה חדש פה בארץ? ואם כן איפה כמובן....
2)האם החלק כאשר הוא ישן או לא נקי/מתוחזק עלול לגרום לטעם מעט מתכתי מראש החליטה. (כאשר אני מזרים מים מהראש לתוך כוס ללא קפה)
לאחר מאמצים רבים בניסיון לנקות ולשחזר את ה - GROUP GASKET
הוא עדיין לא נקי ונראה לי שכדאי יהיה להחליף אותו לחדש ובחיפושיי מצאתי שניתן לזמין אותו מכל מיני אתרים מהעולם.
יש לי כמה שאלות בנוגע לבעיה.
1)האם ניתן לקנות חלק כזה חדש פה בארץ? ואם כן איפה כמובן....
2)האם החלק כאשר הוא ישן או לא נקי/מתוחזק עלול לגרום לטעם מעט מתכתי מראש החליטה. (כאשר אני מזרים מים מהראש לתוך כוס ללא קפה)
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כשבדקתי לפני כמה חודשים עבור GAGGIA BABY היה זול יותר להזמין שניים מאיביי מאשר אחד בארץ. לא משנה שמאז גיליתי עוד בעיות במכונה והחלטתי לעבור למקינטה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
www.ebay.it - יש שם הכל.
חוצמזה - אפשר לפרק, לנקות מאבנית ולכלוכים ולנסות.
חוצמזה - אפשר לפרק, לנקות מאבנית ולכלוכים ולנסות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש לו טעם לוואי - למה לא לנקות?
@דבוטאנט
·אני פירקתי את החלק, שמתי אותו בסיר קטן עם מים ומלח לימון הרתחתי איזה 5 פעמים ואפילו השארתי אותו בסיר עד יום למחרת...הוא כרגע יחסית נקי לעומת מה שהיה קודם.
בכל מקרה אני ינסה פשוט להזרים הרבה מים מהראש ולעשות כמה באקפלאשים בתקווה שזה יעבור.
·אני פירקתי את החלק, שמתי אותו בסיר קטן עם מים ומלח לימון הרתחתי איזה 5 פעמים ואפילו השארתי אותו בסיר עד יום למחרת...הוא כרגע יחסית נקי לעומת מה שהיה קודם.
בכל מקרה אני ינסה פשוט להזרים הרבה מים מהראש ולעשות כמה באקפלאשים בתקווה שזה יעבור.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אולי הדוד שלך מלא אבנית והוא מוציא טעם לוואי. הדיסקה בראש נראית אלומיניום ומלח לימון קצת אגרסיבי לזה.