טוב, אז מחפש המלצה לטלוויזיה לחמותי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
voguemaster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
הצטרף: ינואר 2012
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #1 

היא רוצה להחליף את הפלזמה פנסוניק הישנה שלה בטלוויזיית 60 אינץ'.

מרחק צפיה בין 3 ל-4 מטר (תלוי באיזו ספה) אם כי הסלון שלה פתוח אז אפשר גם לצפות מרחוק יותר. לא קריטי.
יש לה ויטרינה שמכניסה לא מעט אור אחה"צ אבל בכללי בד"כ זו לא בעיה, הפלזמה לא מראה בעיות במצב הזה.

מבחינת דרישות - היא לא רואה הרבה סרטים, כמעט בכלל לא. בד"כ אם כבר אז היא תראה משהו דרך YES. אין לה ממש שימוש בסמארט להערכתי היא גם לא תשתמש בו כי גם יש לה טאבלט (למרות שלעולם אין לדעת). מכיוון שהיא לא רואה הרבה סרטים אז כנראה שגם אם אני אחבר לה איזה סטרימר זה לא ממש יהיה בשימוש נרחב.
מכיוון שיש לה YES אז אין לה צורך באנטנת עידן+ וכד'.

האם תחת השימושים האלה מיותר לחפש טלוויזיה תומכת עברית וכו'?

הציעו לה באל"מ בדיוטי פרי את הטלוויזיה של שארפ, 60 אינץ' דגם LE652. אחריות 5 שנים של ראלקו במחיר של 6990 ש"ח כולל הובלה והתקנה. את ה-752 (הדגם הכסוף) הם מציעים בערך ב-600 ש"ח יותר. דונגל אלחוטי ב-260 ש"ח. מגיעה עם משקף אחד.
אני קצת לא מאמין למוכר כשהוא אומר שיש עברית מלאה גם בגלישה וגם בכתוביות, הוא היה קצת מבולבל בתשובות שלו. אבל, אם אין לה צורך בדברים שציינתי למעלה אז אולי זה בכלל בסדר?

אם יש המלצות אחרות לטלוויזית 60 אינץ' טובה אני אשמח לשמוע!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”