בעיה ברשת הפנימית
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
יש לי מחשב עם ווינדוס 8.1 שמחובר קווית להוט פייבר ובנוסף כונן רשת של wd mycloud שמחובר להוט פייבר .יש לי בעיה עם הרשת הפנימית.כל הזמן שאני מנסה לצפות בסרט דרך xbmc או vlc או bsplayer הסרט נתקע ולא משנה איזה סוג או גודל של קובץ,הוא פשוט עושה buffeting. יש לי בבית אינטרנט של 200מגה והספק שלי הוא 012 למרות שזה לא אמור להיות קשור. ניסיתי להזרים ישירות דרך הכתובת של המכשיר \\192.168.1.17. וגם ישירות הוא נתקע. הכרטיס רשת שלי מוגדר למהירות של 1g אולי יש הגדרות שאני צריך לשנות בכונן רשת??? אני משתגע ואובד עצות בבקשה תגידו לי איך אפשר לפתור את זה???
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
המחשב מחובר לפייסבק באלחוטי או בקוי?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

לא הבנתי את השאלה
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

גם המחשב וגם הכונן רשת (מן הסתם ) מחוברים קווית לפייבר של הוט
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
לא אמורה להיות כל בעייה ! ברשותי כונן רשת מאותו הסוג ומעולם לא חוויתי תופעה דומה בהזרמה קווית או אלחוטית...
לדעתי צוואר הבקבוק הוא היכן שהוא במחשב עצמו. יש לך מחשב אחר שאתה יכול לנסות ?
נסה גם לבדוק אם קושחת ה WD MyClould עדכנית (v03.04.01-230)
לדעתי צוואר הבקבוק הוא היכן שהוא במחשב עצמו. יש לך מחשב אחר שאתה יכול לנסות ?
נסה גם לבדוק אם קושחת ה WD MyClould עדכנית (v03.04.01-230)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

שאני נכנס להגדרות שלו מסומן ב וי ירוק שהתוכנה מעודכנת,אולי עשית שינוי אחר בהגדרות או שפשוט חיברת אותו לרשת וזהו?
אולי משהו בהגדרות של המודם שלי?
אולי משהו בהגדרות של המודם שלי?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
אין קשר למודם, למהירות האינטרנט או לספק ... אתה מדבר על חיבור LAN פנימי. נסה להעתיק קובץ גדול מכונן הרשת אל שולחן העבודה של המחשב ובדוק איזה מהירות אתה מקבל בהעתקה.
כמו שציינתי קודם, כונן הרשת הזה מהיר מספיק כדי להעביר לך גם תוכן HD בהזרמה אלחוטית....
אני לא מכיר את נתב הפייבר בוקס אבל קשה לי להאמין שהוא לא מסוגל להתמודד עם העברה סטנדרטית של תוכן מנקודה לנקודה בתוך הרשת הפנימית.
מניח שיש פה חברים מנוסים יותר עם החומרה הזו של HOT ואולי יש להם רעיונות נוספים.
כמו שציינתי קודם, כונן הרשת הזה מהיר מספיק כדי להעביר לך גם תוכן HD בהזרמה אלחוטית....
אני לא מכיר את נתב הפייבר בוקס אבל קשה לי להאמין שהוא לא מסוגל להתמודד עם העברה סטנדרטית של תוכן מנקודה לנקודה בתוך הרשת הפנימית.
מניח שיש פה חברים מנוסים יותר עם החומרה הזו של HOT ואולי יש להם רעיונות נוספים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

צודק. למישהו יש עוד רעיונות????
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

1g.
שהוא היה באוטו לא קיבלתי ברשת החיצונית יותא מ 50m. ועכשיו אני מקבל החיצוני כמעט 200m
שהוא היה באוטו לא קיבלתי ברשת החיצונית יותא מ 50m. ועכשיו אני מקבל החיצוני כמעט 200m
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

יש מצב שאם אני עובר ל ip קבוע זה יעזור???
-
oh38fear
-
- חבר שרק התחיל

יש מצב שאם יש לי בעיה של עוצמות ברשת זה משפיע? היום צריכים להגיע אלי מהוט כדי לסדר לי את הבעיה