המלצה לטלויזיה עם חדות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
FIRO2010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145

שליחה

שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב.
אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

הבנת לא נכון.
רואים "טוב ונקי" כאשר מחברים מקור איכותי בצורה איכותית אל מסך איכותי שמכוון כמו שצריך. אין לזה קשר לפלזמה או לד.
המצב הנוכחי שלך - האם מדובר בממיר HD? אם כן, האם הוא מחובר עם כבל HDMI? איזה מסך יש לך? גודל/דגם/גיל ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

FIRO2010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

jacko-il כתב:הבנת לא נכון.
רואים "טוב ונקי" כאשר מחברים מקור איכותי בצורה איכותית אל מסך איכותי שמכוון כמו שצריך. אין לזה קשר לפלזמה או לד.
המצב הנוכחי שלך - האם מדובר בממיר HD? אם כן, האם הוא מחובר עם כבל HDMI? איזה מסך יש לך? גודל/דגם/גיל ?
...
אין לי ממיר HD אבל אני בתהליכים להחליף..ממיר HD אבל משפיע רק על איכות ערוצי HD לא? לSD אין לו השפעה לדעתי.

בקשר לLCD שלי היא לא רלוונטית..אני רק צריך המלצה LED או פלזמה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

שאלתי על המסך הנוכחי שלך ואיך הוא מחובר כדי להבין מהי נקודת ההתחלה ולהבין מה זה "רואים זוועה" ומדוע זה כך כרגע..
ממיר HD אכן רלוונטי בשיפור האיכות רק לערוצי HD, אבל מה הטעם בלרכוש מסך חדיש ולחפש חדות כאשר אתה עם ממיר רגיל ושידורי SD ? הייתי קודם משדרג את מקור הוידאו (ע"ע ממיר מודרני) ורק לאחר מכן שופט אם רואים בסדר או זוועה.
אגב, LED זה LCD לכל דבר ועניין. הפאנלים זהים בטכנולוגיה, ההבדל הוא בסוג התאורה האחורית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

כדי לראות איכות של טלויזיה, נכנסתי פעם לחנות וביקשתי לשים לי ערוץ של טלויזיה חינוכית (שזה בעיניי ערוץ עם איכות תמונה הכי גרועה). לקחתי את הטלויזיה שהציגה את הערוץ הזה הכי טוב בעיניי. היא הייתה כמעט הכי יקרה, אבל עשתה עבודה טובה ביותר. כמה איזה שנתיים אני רואה אצל הרבה מכרים שלי טלויזיות חדישות, סמארט וכד', שלא מתקרבות לקרסוליים של טלויזיה שלי, שאין בה שום פונקציית סמארט, היא לא יודעת נגן mkv, ולא יודעת מה לעשות עם כתוביות ואין בה תמיכה בעברית עבור עידן+ אפילו. אבל התמונה הכי טובה בכל מקור (מקור הגיוני כמובן :) לא ציפיתי תמונה איכותית מצילום של מצלמה 320x240 :)))

וזאת בעיניי דרך הכי טובה לבחור מסך - פשוט לראות ערוץ הכי לא איכותי. המכשיר שמציג תמונה הכי טובה יראה מצויין גם מהמקור הטוב ביותר
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 08/06/2014 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

אם כי קרטועים יכולים להיות גם תוצאה של טיפול לא נכון של המסך ב-framerate. שאלה של אלקטרוניקה ותוכנה, ולא של מקור הווידאו.

FIRO2010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dima_vy כתב:כדי לראות איכות של טלויזיה, נכנסתי פעם לחנות וביקשתי לשים לי ערוץ של טלויזיה חינוכית (שזה בעיניי ערוץ עם איכות תמונה הכי גרועה). לקחתי את הטלויזיה שהציגה את הערוץ הזה הכי טוב בעיניי. היא הייתה כמעט הכי יקרה, אבל עשתה עבודה טובה ביותר. כמה איזה שנתיים אני רואה אצל הרבה מכרים שלי טלויזיות חדישות, סמארט וכד', שלא מתקרבות לקרסוליים של טלויזיה שלי, שאין בה שום פונקציית סמארט, היא לא יודעת נגן mkv, ולא יודעת מה לעשות עם כתוביות ואין בה תמיכה בעברית עבור עידן+ אפילו. אבל התמונה הכי טובה בכל מקור (מקור הגיוני כמובן :) לא ציפיתי תמונה איכותית מצילום של מצלמה 320x240 :)))

וזאת בעיניי דרך הכי טובה לבחור מסך - פשוט לראות ערוץ הכי לא איכותי. המכשיר שמציג תמונה הכי טובה יראה מצויין גם מהמקור הטוב ביותר
...
-יש לך לד או פלזמה?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

FIRO2010 כתב:
...
...
-יש לך לד או פלזמה?
...