פורמטים של 3D HOU VS HSBS
שלום
לפני כשבוע רכשתי טלוויזיה EU50H6400 סוף סוף אני יכול להתחיל לראות סרטים ב 3D.
עכשיו ברשת יש 2 סוגי פורמטים HOU ו - HSBS רציתי לשאול מה ההבדל בינהם כמו כן קיבלתי 2 משקפיים תלת מימד ACTIVE 3D.
האם הצפייה ב ACTIVE יותר טובה מ - PASSIVE
לעוזרים במידה אודה.
לפני כשבוע רכשתי טלוויזיה EU50H6400 סוף סוף אני יכול להתחיל לראות סרטים ב 3D.
עכשיו ברשת יש 2 סוגי פורמטים HOU ו - HSBS רציתי לשאול מה ההבדל בינהם כמו כן קיבלתי 2 משקפיים תלת מימד ACTIVE 3D.
האם הצפייה ב ACTIVE יותר טובה מ - PASSIVE
לעוזרים במידה אודה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מאחר ובמסך סמסונג שלך התלת מימד הוא אקטיבי, זה לא משנה לך אם זה HSBS או HOU. התוצאה תהיה זהה.
בתלת מימד פאסיבי זה כן משנה וכדי להפסיד כמה שפחות רזולוצייה עדיף ה- HOU. מבלי להכנס כרגע ללמה ואיך..
האם הצפיה באקטיבי טובה יותר מפאסיבי? לפחות על הנייר כן.
אבל, זה עניין של העדפה אישית. אני מעדיף את החוויה של הפאסיבי נכון לימים אלו. משקפיים שנוחות לי יותר, אין לי תחושה מעיקה של ריצוד בעיניים.
בתלת מימד פאסיבי זה כן משנה וכדי להפסיד כמה שפחות רזולוצייה עדיף ה- HOU. מבלי להכנס כרגע ללמה ואיך..
האם הצפיה באקטיבי טובה יותר מפאסיבי? לפחות על הנייר כן.
אבל, זה עניין של העדפה אישית. אני מעדיף את החוויה של הפאסיבי נכון לימים אלו. משקפיים שנוחות לי יותר, אין לי תחושה מעיקה של ריצוד בעיניים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אחד זה תמונה מעל תמונה והשני תמונה לצד תמונה. הטלוויזיה יודעת לקחת כל חצי כזה, למתוח אותו ולשלוח את החצי המתאים לעין הנכונה. אם שאלת לגבי פאסיבי ואקטיבי בגלל שאתה מתלבט אילו משקפיים עדיף אז השיטה תלוי במסך. זה או אקטיבי או פסיבי. במקרה שלך זה אקטיבי. דיונים כלליים יש בשפע בפורום וזאת שאלה של טעם וריח. כמובן שתלת מימד מלא הרבה יותר נדיר ברשת ומדובר בקבצים מאוד גדולים. גם על זה דובר כאן בעבר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אקטיבי בלבד. אלו שתי טכנולוגיות אחרות לגמרי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים