זהו אחרי תקופה ארוכה משודרג קבוע :]

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
אליאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 487
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

אז ככה השלישיה הקדמית שלי הם KEF 9000 אחוריים KEF 6000 החלפתי כבל לשלישיה הקדמית Z2! וסאב של פולקה 12 אינץ PSW12, חוץ מזה אני מחפש סאב ברמה גבוה במחיר טוב אשמח להצעות תודה
[img2=463x537]http://up408.siz.co.il/up1/ay050zjjzcum.jpg[/img2][img2=333x500]http://up408.siz.co.il/up3/jk2njontugjm.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי אליאל ב 08/06/2014 23:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה (Y)
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #3 

מה זה סאב במחיר טוב? אתה מספיק זמן פה לדעת ,שזה משפט שיכול להכניס אותך לסחרור מסוכן מול מנהל הבנק ויותר גרוע מול ההנהלה.

נסה לנסח את השאלה מחדש.

אה כן וכמובן תתחדש ותהנה.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #4 

תתחדש אחלה מערכת(Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #5 

תתחדש ותהנה!!

ניסית את הZ1.? של מונסטר?הוא עם באס יותר רגוע...
כיף חיים.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אולי תספר על מסע הרכישה...חוויות התנסויות...חנויות ... וכו...
מעניין וכיף לקרוא (f)
כיף חיים.

אליאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אז ככה זכיתי בחבר שהוא אודיופיל שחזק בתחום הסאונד הכל התחיל לפני שנה שקניתי את המורל 5.2 חשבתי שהמגבר שלי ידחוף אותם יפה בקולנוע ביתי ונכשלתי ,תרמקולים קניתי בחנות ברחובות בשם סטריאו דרום אחרי זה החבר המליץ לי על הטנוי ארנה שנשמעים טוב אפילו שהם סטליטים חסרי באס, מפה לשם הרגשתי שחסר משהו אחרי תקופה של הקשבה ובפבואר שדרגתי תארנה לkef 9000 מהחבר שהיו ארוזים אצלו וחיכו לקונה ,ברגע שחברתי אותם לקיר והדלקתי התאהבתי בחדש בסאונד סאונד היה עשיר מדויק ומלא בבס ,אחרי זה הייתי במסע מכירות בפשפשוק של ארמן קרדון אחוריים, סאב של קליפש 10s, סארווין גם 10 והימאהה ns10 שהיו בשבילי ואוו ,תרקולים הקדמיים של kef הצלחתי להביא כל רמקול סביב ה2500 האחוריים גם יצו בזול יצא ממש טוב כי האיכות מאודד משתלמת למחיר, ואין ספק שהכבלים לקדמיים עשה גם שינוי והוספה של פאנצ'יות, חום, ודיוק
לגבי הסאב ואני מחפש משהו סביב השלוש לא יודע אם יש משהו מספיק ברמה סביב השלוש בינתיים אני נח על זה אני מכוון גבוה לתקציב שאין לי JL e110, pv1 זה הכיוון איכות ודיוק...

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #8 

ת.ת.ת.ת.ת
תתחדש
תהנה
תמונות
תקבור ת'חוטים של הרמקול דחוף :wink:

אליאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אליאל כתב:אז ככה זכיתי בחבר שהוא אודיופיל שחזק בתחום הסאונד הכל התחיל לפני שנה שקניתי את המורל 5.2 חשבתי שהמגבר שלי ידחוף אותם יפה בקולנוע ביתי ונכשלתי ,תרמקולים קניתי בחנות ברחובות בשם סטריאו דרום אחרי זה החבר המליץ לי על הטנוי ארנה שנשמעים טוב אפילו שהם סטליטים חסרי באס, מפה לשם הרגשתי שחסר משהו אחרי תקופה של הקשבה ובפבואר שדרגתי תארנה לkef 9000 מהחבר שהיו ארוזים אצלו וחיכו לקונה ,ברגע שחברתי אותם לקיר והדלקתי התאהבתי בחדש בסאונד סאונד היה עשיר מדויק ומלא בבס ,אחרי זה הייתי במסע מכירות בפשפשוק של ארמן קרדון אחוריים, סאב של קליפש 10s, סארווין גם 10 והימאהה ns10 שהיו בשבילי ואוו ,תרקולים הקדמיים של kef הצלחתי להביא כל רמקול סביב ה2500 האחוריים גם יצו בזול יצא ממש טוב כי האיכות מאודד משתלמת למחיר, ואין ספק שהכבלים לקדמיים עשה גם שינוי והוספה של פאנצ'יות, חום, ודיוק
לגבי הסאב ואני מחפש משהו סביב השלוש לא יודע אם יש משהו מספיק ברמה סביב השלוש בינתיים אני נח על זה אני מכוון גבוה לתקציב שאין לי JL e110, pv1 זה הכיוון איכות ודיוק...
...
-
ממש סבבה!!!

רק תזכור לגבי הZ2....כל מה שאמרת מדויק...מתיי שיהיה לך את הסאב....קח לניסיון את הZ1.....פחות באס אבל יותר מדויק,לטעמי.
מאחל לך שתהנה מהציוד החדש!
כיף חיים.

אליאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אוקיי אבל כבר ככה הkef הקדמיים מדויקים וצווחניים חוץ מזה חשבתי על לשדרג לסאב של אליפסון שיכול לספק אותי בגלל החלל שלי או סאן פייר 10 rms אינץ'

יש לך בשבילי להתנסות? חח

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אליאל כתב:אוקיי אבל כבר ככה הkef הקדמיים מדויקים וצווחניים חוץ מזה חשבתי על לשדרג לסאב של אליפסון שיכול לספק אותי בגלל החלל שלי או סאן פייר 10 rms אינץ'

יש לך בשבילי להתנסות? חח
...
·

אחדד את כוונתי-הZ2 יש לו אקסטרה באס,לטעמי,
לטעמי הZ1 יותר מאוזן...לטעמי כמובן.
תהנה !!!
כיף חיים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #13 

יש לך עכשיו אחלה סאב של פולק אודיו בלוחות: http://www.hometheater.co.il/vt212423

אם הוא לא בא לך טוב, אתה יכול ללכת על SVS SB1000 - אלמנט 12 אינץ' עם מגבר 300W RMS שיורד עד 24 הרץ ויעלה לך עד הבית משהו כמו 3,000 ש"ח (ואפילו לא צריך שנאי אם מבקשים יפה מהחברה במעמד הקניה שיגדירו אותו לתמוך ב-220V, ואם משלוח מהים זו אופציה, אז באותו מחיר אתה יכול לקבל את ה-SB12-NSD עם מגבר 400W של אותה חברה, שנמצא עכשיו במכירת חיסול...)! (Y)

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #14 

הרמקולים ניראים סוףףף בטח גם נישמעים כך תתחדש :D

אליאל פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

תודה תודה, אני לוקח בקרוב שתיי סאבים לביקורת אחד של סאן פייר האגדיים hrs 10 אינץ עם מפרט מרשים או אליפסון 8 אינץ במחיר יותר נמוך שתיים ביד שניה יחסית חדשים האליפסון סביב ה2800 והסאן ב3200

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”