זהו אחרי תקופה ארוכה משודרג קבוע :]
אז ככה השלישיה הקדמית שלי הם KEF 9000 אחוריים KEF 6000 החלפתי כבל לשלישיה הקדמית Z2! וסאב של פולקה 12 אינץ PSW12, חוץ מזה אני מחפש סאב ברמה גבוה במחיר טוב אשמח להצעות תודה
[img2=463x537]http://up408.siz.co.il/up1/ay050zjjzcum.jpg[/img2][img2=333x500]http://up408.siz.co.il/up3/jk2njontugjm.jpg[/img2]
[img2=463x537]http://up408.siz.co.il/up1/ay050zjjzcum.jpg[/img2][img2=333x500]http://up408.siz.co.il/up3/jk2njontugjm.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי אליאל ב 08/06/2014 23:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה זה סאב במחיר טוב? אתה מספיק זמן פה לדעת ,שזה משפט שיכול להכניס אותך לסחרור מסוכן מול מנהל הבנק ויותר גרוע מול ההנהלה.
נסה לנסח את השאלה מחדש.
אה כן וכמובן תתחדש ותהנה.
נסה לנסח את השאלה מחדש.
אה כן וכמובן תתחדש ותהנה.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תתחדש ותהנה!!
ניסית את הZ1.? של מונסטר?הוא עם באס יותר רגוע...
ניסית את הZ1.? של מונסטר?הוא עם באס יותר רגוע...
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

אולי תספר על מסע הרכישה...חוויות התנסויות...חנויות ... וכו...
מעניין וכיף לקרוא
מעניין וכיף לקרוא
כיף חיים.
אז ככה זכיתי בחבר שהוא אודיופיל שחזק בתחום הסאונד הכל התחיל לפני שנה שקניתי את המורל 5.2 חשבתי שהמגבר שלי ידחוף אותם יפה בקולנוע ביתי ונכשלתי ,תרמקולים קניתי בחנות ברחובות בשם סטריאו דרום אחרי זה החבר המליץ לי על הטנוי ארנה שנשמעים טוב אפילו שהם סטליטים חסרי באס, מפה לשם הרגשתי שחסר משהו אחרי תקופה של הקשבה ובפבואר שדרגתי תארנה לkef 9000 מהחבר שהיו ארוזים אצלו וחיכו לקונה ,ברגע שחברתי אותם לקיר והדלקתי התאהבתי בחדש בסאונד סאונד היה עשיר מדויק ומלא בבס ,אחרי זה הייתי במסע מכירות בפשפשוק של ארמן קרדון אחוריים, סאב של קליפש 10s, סארווין גם 10 והימאהה ns10 שהיו בשבילי ואוו ,תרקולים הקדמיים של kef הצלחתי להביא כל רמקול סביב ה2500 האחוריים גם יצו בזול יצא ממש טוב כי האיכות מאודד משתלמת למחיר, ואין ספק שהכבלים לקדמיים עשה גם שינוי והוספה של פאנצ'יות, חום, ודיוק
לגבי הסאב ואני מחפש משהו סביב השלוש לא יודע אם יש משהו מספיק ברמה סביב השלוש בינתיים אני נח על זה אני מכוון גבוה לתקציב שאין לי JL e110, pv1 זה הכיוון איכות ודיוק...
לגבי הסאב ואני מחפש משהו סביב השלוש לא יודע אם יש משהו מספיק ברמה סביב השלוש בינתיים אני נח על זה אני מכוון גבוה לתקציב שאין לי JL e110, pv1 זה הכיוון איכות ודיוק...
- royla
-
- חבר ותיק

-אליאל כתב:אז ככה זכיתי בחבר שהוא אודיופיל שחזק בתחום הסאונד הכל התחיל לפני שנה שקניתי את המורל 5.2 חשבתי שהמגבר שלי ידחוף אותם יפה בקולנוע ביתי ונכשלתי ,תרמקולים קניתי בחנות ברחובות בשם סטריאו דרום אחרי זה החבר המליץ לי על הטנוי ארנה שנשמעים טוב אפילו שהם סטליטים חסרי באס, מפה לשם הרגשתי שחסר משהו אחרי תקופה של הקשבה ובפבואר שדרגתי תארנה לkef 9000 מהחבר שהיו ארוזים אצלו וחיכו לקונה ,ברגע שחברתי אותם לקיר והדלקתי התאהבתי בחדש בסאונד סאונד היה עשיר מדויק ומלא בבס ,אחרי זה הייתי במסע מכירות בפשפשוק של ארמן קרדון אחוריים, סאב של קליפש 10s, סארווין גם 10 והימאהה ns10 שהיו בשבילי ואוו ,תרקולים הקדמיים של kef הצלחתי להביא כל רמקול סביב ה2500 האחוריים גם יצו בזול יצא ממש טוב כי האיכות מאודד משתלמת למחיר, ואין ספק שהכבלים לקדמיים עשה גם שינוי והוספה של פאנצ'יות, חום, ודיוק
לגבי הסאב ואני מחפש משהו סביב השלוש לא יודע אם יש משהו מספיק ברמה סביב השלוש בינתיים אני נח על זה אני מכוון גבוה לתקציב שאין לי JL e110, pv1 זה הכיוון איכות ודיוק......
ממש סבבה!!!
רק תזכור לגבי הZ2....כל מה שאמרת מדויק...מתיי שיהיה לך את הסאב....קח לניסיון את הZ1.....פחות באס אבל יותר מדויק,לטעמי.
מאחל לך שתהנה מהציוד החדש!
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

·אליאל כתב:אוקיי אבל כבר ככה הkef הקדמיים מדויקים וצווחניים חוץ מזה חשבתי על לשדרג לסאב של אליפסון שיכול לספק אותי בגלל החלל שלי או סאן פייר 10 rms אינץ'
יש לך בשבילי להתנסות? חח...
אחדד את כוונתי-הZ2 יש לו אקסטרה באס,לטעמי,
לטעמי הZ1 יותר מאוזן...לטעמי כמובן.
תהנה !!!
כיף חיים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש לך עכשיו אחלה סאב של פולק אודיו בלוחות: http://www.hometheater.co.il/vt212423
אם הוא לא בא לך טוב, אתה יכול ללכת על SVS SB1000 - אלמנט 12 אינץ' עם מגבר 300W RMS שיורד עד 24 הרץ ויעלה לך עד הבית משהו כמו 3,000 ש"ח (ואפילו לא צריך שנאי אם מבקשים יפה מהחברה במעמד הקניה שיגדירו אותו לתמוך ב-220V, ואם משלוח מהים זו אופציה, אז באותו מחיר אתה יכול לקבל את ה-SB12-NSD עם מגבר 400W של אותה חברה, שנמצא עכשיו במכירת חיסול...)!
אם הוא לא בא לך טוב, אתה יכול ללכת על SVS SB1000 - אלמנט 12 אינץ' עם מגבר 300W RMS שיורד עד 24 הרץ ויעלה לך עד הבית משהו כמו 3,000 ש"ח (ואפילו לא צריך שנאי אם מבקשים יפה מהחברה במעמד הקניה שיגדירו אותו לתמוך ב-220V, ואם משלוח מהים זו אופציה, אז באותו מחיר אתה יכול לקבל את ה-SB12-NSD עם מגבר 400W של אותה חברה, שנמצא עכשיו במכירת חיסול...)!