אגב, האתר נראה קצת חשוד, במיוחד הקטע של פידבק קונים. היו לכם בעיות כלשהן?
מה אתם קונים באליאקספרס?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מוצרים מעניינים שיש שם זה מחשבי מיני PC עם קירור פסיבי שאפשר להשתמש בהם כ-HTPC זעיר ושקט לחלוטין לסלון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה עוד מקום להשוות מחירים, לפעמים דברים עולים יותר יקר שם אז קונים באיביי, לפעמים זה הפוך.
קניתי שם כבר 2 מכשירים סלולריים שבאיביי עלו יותר, קניתי דונגל אנדרואיד, בטריות לטלפונים, תיק לכלי עבודה ועוד.
אני מכיר אנשים שקנו שם חולצות ונעליים.
לפעמים באמת לא מוצאים כלום, בגלל שמנגנון החיפוש באיביי הרבה יותר טוב, צריך לנסות כמה אפשרויות חיפוש.
קניתי שם כבר 2 מכשירים סלולריים שבאיביי עלו יותר, קניתי דונגל אנדרואיד, בטריות לטלפונים, תיק לכלי עבודה ועוד.
אני מכיר אנשים שקנו שם חולצות ונעליים.
לפעמים באמת לא מוצאים כלום, בגלל שמנגנון החיפוש באיביי הרבה יותר טוב, צריך לנסות כמה אפשרויות חיפוש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה נכון. מנגנון החיפוש בעלי אקספרס פשוט מזעזע. כל החיפושים הם רק בלוגיקת OR ולא AND, כלומר אי אפשר לעשות חיפוש של "הצג רק תוצאות עם כל מילות החיפוש".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
חיסרון גדול של אלי זה זמני משלוח ואכות המוצרים.
יש שם דברים שמגיעים אחרי 3 חודשים והתקשורת עם הספקים ממש בעיתית.
יש שם דברים שמגיעים אחרי 3 חודשים והתקשורת עם הספקים ממש בעיתית.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כל הנסיונות שלי איתם היו מוצלחים. כל מה שלא מצאתי באיביי הזמנתי מהם - הגיע בזמן ובאיכות דומה ותמיד זול יותר (צעצועים פשוטים, מגנים לטלפון וכו)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתמול הזמנתי שם לראשונה בחיי אחרי שאני קונה כמעט רק באיביי משנת 2005.
פשוט מצאתי שם אותו מוצר בידיוק במשהו כמו 140 שקל פחות -380 ש"ח במקום 520 ש"ח. לא יכלתי לסרב.
חבר טוב שלי קונה משני האתרים והוא מרוצה משניהם. זמני המשלוח באליאקספרס לפעמים ארוכים מאד. תלוי בשלוח ודרך מי הוא שלח.
פשוט מצאתי שם אותו מוצר בידיוק במשהו כמו 140 שקל פחות -380 ש"ח במקום 520 ש"ח. לא יכלתי לסרב.
חבר טוב שלי קונה משני האתרים והוא מרוצה משניהם. זמני המשלוח באליאקספרס לפעמים ארוכים מאד. תלוי בשלוח ודרך מי הוא שלח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתר סיני, למה ציפית? לפידבק אמיתי?
הם מזייפים הכל, זו ההתמחות שלהם, אל תיקח להם את זה..
הם מזייפים הכל, זו ההתמחות שלהם, אל תיקח להם את זה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תלוי מי המוכר
קניתי מספר מוצרים בסהכ היו בסדר. בקניה האחרונה נפלתי - קניתי נעלי נייק איר (כמו שאתם מבינים מזויפים) ב 68 דולר. אחרי חודשיים שהגיעו נעל אחת פשוט כל הסוליה מפורקת ואין עם מי לדבר. בגלל שעברו חודשיים עד שהגיע המוצר הכסף עבר לספק, אליאקספרס טוענים שאין להם מה לעשות וצריך לפנות לספק. הבעיה שהספק לא עונה למספר מיילים והודעות כבר שבוע....בקיצור הלך הכסף
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא קונים מותגים מסין (איביי או אלי) - זה ברור שזה זיוף
ב-aliexpres אין צורך לפתוח קיים במידה והמוצר לא הגיע לפני שנגמר הזמן, אפשר לבקש תוספת זמן כל פעם שעומד להסתיים הזמן, גם מקבלים תזכורת למייל 4 ימים לפני, חבל שבאיביי ופאיפאל אי אפשר לעשות את זה, זה סתם מטומטם שצריך לפתוח קייס תוך 45 יום בלי אפשרות לתת למוכר תוספת זמן, אנשים סתם פותחים case למוכרים כי אין להם ברירה והזמן נגמר, זה הדבר הכי טוב ב-aliexpres
פתחתי קייס על האיחור המטורף המוכר ציין שאם לא יגיע תוך 30 יום יחזיר את הכסף. שאישרתי שאני מסכים הכסף עבר אליו אוטומטי ולא ניתנה לי אפשרות לפתוח קייס חדש לטעון שהסחורה פגומה ודרישה להחזר כספי או לקבל זוג אחר. פניתי לאליאקספרס - טוענים שעלי לפנות למוכר כי הכסף הועבר וזה לא בשליטתם, כמובן שהמוכר לא מגיב למיילים או הודעות כבר יותר משבוע - בקיצור הלך הכסףmp3lll כתב:stheking
פעם הבאה פותחים קייס לפני שנגמר הזמן אם המוצר לא הגיע....