מנורות פלורוסנטיות קומפקטיות - ישראבלוף?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
זה רק אצלי שמנורות פלורוסנט קומפקטיות מחזיקות חצי שנה?
הן אמורות להחזיק 8000 שעות עם שנתיים אחריות (בתנאי ששומרים את הקבלה).
מה הקטע? ישראבלוף?
הפעם נשרפה מנורה של יונדאי שלא הספיקה אפילו לצבור אבק.
באילו מנורות אתם משתמשים?
הן אמורות להחזיק 8000 שעות עם שנתיים אחריות (בתנאי ששומרים את הקבלה).
מה הקטע? ישראבלוף?
הפעם נשרפה מנורה של יונדאי שלא הספיקה אפילו לצבור אבק.
באילו מנורות אתם משתמשים?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אכן אילו מנורות ***.
יש לי 2 מנורות ישנות Osram כבר כ-10 שנים, ועובדות עד היום ללא בעיה.
מנורות יונדאי החזיקו לי הכי פחות זמן.
מנורת Osram אחת, לא מהראשונות שקניתי מתה אחרי כשנתיים.
לא יודע אם זה מייצג ירידה באיכות או מקרה, אבל מעצבן.
תמורת המחיר שלוקחים עליהן היית מצפה ליותר.
יש לי 2 מנורות ישנות Osram כבר כ-10 שנים, ועובדות עד היום ללא בעיה.
מנורות יונדאי החזיקו לי הכי פחות זמן.
מנורת Osram אחת, לא מהראשונות שקניתי מתה אחרי כשנתיים.
לא יודע אם זה מייצג ירידה באיכות או מקרה, אבל מעצבן.
תמורת המחיר שלוקחים עליהן היית מצפה ליותר.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אצלי לא מחזיקות אםילו חצי שנה!
אתמול (אחרי חודשיים-שלושה) פירקתי אוסרם שמהרגע שחיברתי אותה עשתה מין ריצוד קל ולא ברור ומתוך עצלנות לא החזרתי אותה.
יונדאי - כנ"ל.
הליבון החזיקו לי משמעותית יותר זמן והן גם משמעותית זולות יותר
אתמול (אחרי חודשיים-שלושה) פירקתי אוסרם שמהרגע שחיברתי אותה עשתה מין ריצוד קל ולא ברור ומתוך עצלנות לא החזרתי אותה.
יונדאי - כנ"ל.
הליבון החזיקו לי משמעותית יותר זמן והן גם משמעותית זולות יותר
של כל דבר עם 4 גלגלים!
"יונדאי" זה אכן לא המנורות הכי הכי, אבל חשוב לשים לב לדבר מספר אחת שמקצר את החיים שלזה רק אצלי שמנורות פלורוסנט קומפקטיות מחזיקות חצי שנה?...
מנורות מהסוג הזה - הדלקה וכיבוי חוזרים. בעוד שבנורת ליבון או LED זה לא משנה, הפלורוסנט
הקומפקטיות רגישות לעניין.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אצלי כשקניתי גוף תאורה חדש עם 4 בתים לנורות מהסוג המדובר - קניתי 4 נורות של יונדאי. 2 מהן לא עבדו כבר בהברגה - הלכתי לחנות להחליף.
אבל מאז, כל 4 המנורות, טפו טפו, עובדות עד היום (כמעט שנתיים כבר).
כך שנראה לי שזה עניין של מזל. ודרך אגב, לגבי מה ש- HazooM כתב, אני אכן שומר על כך שלא יהיו הדלקה וכיבוי תכופים של הנורות - זה באמת מקצר את החיים שלהן.
אבל מאז, כל 4 המנורות, טפו טפו, עובדות עד היום (כמעט שנתיים כבר).
כך שנראה לי שזה עניין של מזל. ודרך אגב, לגבי מה ש- HazooM כתב, אני אכן שומר על כך שלא יהיו הדלקה וכיבוי תכופים של הנורות - זה באמת מקצר את החיים שלהן.
אצלי בבית יש כ 20 30 נורות חסכוניות.
רובן אוסראם, חלקן זאב שנחשבות גם כן טובות.
בסהכ הן מחזיקות הרבה זמן אבל בהחלט נשרפות אחת ל. מכיוון שגם לי הימתה תחושה שלעיתים נשרפות מוקדם מידי מה שאני עושה זה פשוט רודם עליהן את תאריך ההתקנה בטוש לא מחיק. ככה כשתישרף אדע כמה זמן החזיקה ולא עפ תחושת בטן.
מנורות זאב בעבר נתנ שנתיים אחריות אבל לדעתי הפסיקו עם זה.
יונדאי ושות לא קניתי אף פעם.
רובן אוסראם, חלקן זאב שנחשבות גם כן טובות.
בסהכ הן מחזיקות הרבה זמן אבל בהחלט נשרפות אחת ל. מכיוון שגם לי הימתה תחושה שלעיתים נשרפות מוקדם מידי מה שאני עושה זה פשוט רודם עליהן את תאריך ההתקנה בטוש לא מחיק. ככה כשתישרף אדע כמה זמן החזיקה ולא עפ תחושת בטן.
מנורות זאב בעבר נתנ שנתיים אחריות אבל לדעתי הפסיקו עם זה.
יונדאי ושות לא קניתי אף פעם.
כבר די הרבה שנים שאני מנסה לקנות פיליפס איפה שאני יכול , הם מחזיקות משמעותית יותר משאר הג'אנק שיש בשוק , נכון שהם עולות לא מעט וקשה למצוא אותם בהנחות משמעותיות ודילים למינהם (אשמח לדעת אם יש מקום/אתר זול לרכישתם..), אבל מנגד אני פשוט לא זוכר מתי החלפתי פיליפס שרופה ... על איכות משלמים.. (למרות שחישוב כלכלי טהור בטח יראה שאין כאן ממש הצדקה ברוב המקרים....)
·אני אשמח לקרוא מחקר כזה, הכולל נתונים טכניים עם השפעות פיזיולוגיות, זמני חשיפה, נתוני קרינה בלתי מייננת במיקרוגאוסים וצילומי מכשירי בדיקה עם המספרים.Obi-Wan כתב:שימו לב למחקרים שנעשו על המחקרים שהופיעו לאחרונה על ההשפעות הבריאותיות השליליות של לד ונורות פלורסנטיות לעומת נורות הליבון אני החזרתי את כל הנורות בבית לליבון...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
לפותח השרשור - היונדאי זה מטרייה מסחרית להרבה חברות עלומות שם מהמזרח ולמוצרים מאיכות נחותה בתחום התאורה (ולא רק, גם בכלי עבודה).
אני קונה נורות חסכוניות של אוסרם ופיליפס, אף פעם לא אכזבו. שנים של עבודה ללא הפסקה. עברתי דירה לפני 3 שנים ועד היום שום נורה לא אכזבה. פרט להיונדאי, שהחליטה להתפוצץ מעל המיטה אחרי שבוע ונאלצתי לאסוף מיליון שברים מיקרוספיים בכל הבית ובעיקר במיטה.
אני קונה נורות חסכוניות של אוסרם ופיליפס, אף פעם לא אכזבו. שנים של עבודה ללא הפסקה. עברתי דירה לפני 3 שנים ועד היום שום נורה לא אכזבה. פרט להיונדאי, שהחליטה להתפוצץ מעל המיטה אחרי שבוע ונאלצתי לאסוף מיליון שברים מיקרוספיים בכל הבית ובעיקר במיטה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני קונה את הנורות הספרליות של Eurolux, מחזיקות המון זמן, ומגיעות עם אחריות.
אני קונה אותם ברשת ארכה, יש להם מספר סניפים.
כל הנורות לדים שקניתי באלי-אקספרס, החזיקו פחות מחצי שנה, ולא לדבר על כך שעוצמת ההארה נמוכה ממה שהמוכר פירסם.
לאחרונה קניתי נורות לד של מחסני תאורה, עוצמה 8 וואט, שנתיים אחריות, בנתיים עובדות ללא בעיות
אני קונה אותם ברשת ארכה, יש להם מספר סניפים.
כל הנורות לדים שקניתי באלי-אקספרס, החזיקו פחות מחצי שנה, ולא לדבר על כך שעוצמת ההארה נמוכה ממה שהמוכר פירסם.
לאחרונה קניתי נורות לד של מחסני תאורה, עוצמה 8 וואט, שנתיים אחריות, בנתיים עובדות ללא בעיות
שמוליק ו.