60 אינצ בתקציב מוגבל 9K
אני צריך קצת עזרה... אני רוצה לשדרג ל 60 אינצ (מרחק צפיה 4.5 מטר) אבל התקציב מוגבל ל 9000 גג.
הסלון מאוד מואר אז אני מעדיף LED ולא פלזמה
הצפיה היא בעיקר ב עידן+ ובתוכן שאני מוריד (בדרך כלל לא FHD)
מה דעתכם על שארפ 752 או LG542
יש עוד הצעות או שעדיף לרדת ל 55 אינצ
תודה לכולם על העזרה
הסלון מאוד מואר אז אני מעדיף LED ולא פלזמה
הצפיה היא בעיקר ב עידן+ ובתוכן שאני מוריד (בדרך כלל לא FHD)
מה דעתכם על שארפ 752 או LG542
יש עוד הצעות או שעדיף לרדת ל 55 אינצ
תודה לכולם על העזרה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
יש את LG LA621 ב 60". המחיר אולי לא בדיוק 9K אבל בכיוון.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אל תתפשר על הגודל - למרות שבמרחק צפייה שלך גם עם 60 לא תראה הבדל בין 720 ל 1080
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למרחק צפייה הזה, לא לרדת מ- 60 אינץ' במינימום.
אני עם 60LA621Y על טיפה פחות מ- 3 מטר וזה לא מרגיש גדול בכלל לסרטים.
אם יש לך אפשרות להגדיל תקציב בכמה מאות שקלים, אז נסה לחפש את המסך שלי. סה"כ מסך לא רע.
לא הייתי שולל את השארפ. אני לא מכיר אותה מנסיון אישי, אבל ממליץ לך ללכת ולהתרשם ממנה בתצוגות. היא די נפוצה בחנויות בהן ביקרתי..
אני עם 60LA621Y על טיפה פחות מ- 3 מטר וזה לא מרגיש גדול בכלל לסרטים.
אם יש לך אפשרות להגדיל תקציב בכמה מאות שקלים, אז נסה לחפש את המסך שלי. סה"כ מסך לא רע.
לא הייתי שולל את השארפ. אני לא מכיר אותה מנסיון אישי, אבל ממליץ לך ללכת ולהתרשם ממנה בתצוגות. היא די נפוצה בחנויות בהן ביקרתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תודה על העזרה.
ה621 עולה 10500 בזאפ יש לכם הערכה לגבי המחירים האמיתיים לאחר התמקחות בחנויות ... יש סיכוי שזה יתקרב ל 9K?
ראיתי שה621 היא "טלויזיה חכמה" האם היא תומכת בצורה טובה בכתוביות בעברית? או שצריך להוסיף גם איזה קופסת אנדרואיד או משהוא כזה
יש לי LG ישנה יותר והיא תומכת לא רע אבל אני רוצה לוודא שזה המצב גם היום.
ה621 עולה 10500 בזאפ יש לכם הערכה לגבי המחירים האמיתיים לאחר התמקחות בחנויות ... יש סיכוי שזה יתקרב ל 9K?
ראיתי שה621 היא "טלויזיה חכמה" האם היא תומכת בצורה טובה בכתוביות בעברית? או שצריך להוסיף גם איזה קופסת אנדרואיד או משהוא כזה
יש לי LG ישנה יותר והיא תומכת לא רע אבל אני רוצה לוודא שזה המצב גם היום.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין צורך לפנות בפרטי, אני ארשום כאן - המסך עלה לי 9900 לפני כשלושה חודשים ללא הובלה (איסוף עצמי). היה לי לא פשוט להשיג את המחיר הזה וגם זה אחרי שהפעלתי קצת קשרים עם מישהו שמכיר מישהו וכו'.. המחיר שדרשו עבורה ככה היה 10,400 .
מסך סה"כ לא רע והוא מנגן סרטים בצורה טובה. מיקום הפיסוק בכתוביות הפוך בגלל שהמסך מיישר לשמאל במקום לימין כמו שצריך בעברית, אפשר לתקן את זה בקלות בעזרת התכנה SUBABI - פרסמתי פה בעבר מדריכון פשוט:
http://www.hometheater.co.il/vt209446.% ... D7%AA.html
מסך סה"כ לא רע והוא מנגן סרטים בצורה טובה. מיקום הפיסוק בכתוביות הפוך בגלל שהמסך מיישר לשמאל במקום לימין כמו שצריך בעברית, אפשר לתקן את זה בקלות בעזרת התכנה SUBABI - פרסמתי פה בעבר מדריכון פשוט:
http://www.hometheater.co.il/vt209446.% ... D7%AA.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".