מחפש: טלויזיה CRT ישנה גודל 21-29 אינץ'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שלום לכולם,
מחפש לקבל/לרכוש טלויזיה CRT ישנה עבור פרויקט קטן שאני עושה.
חשוב לי שיהיה למסך כניסת SCART (פינים 21) ו/או קומפוננט ו/או S-VIDEO ו/או VGA.
לא אכפת לי אם אין/יש שלט ולא אכפת לי אם פלסטיקה שבורה ורמקולים לא עובדים וכן הלאה..
צריך רק שהתמונה תהיה סבירה ושניתן לעבור לכניסה הרצויה.
מאזור הקריות והסביבה
יצירת קשר כאן בשרשור או בהודעה פרטית.
תודה,
שחר
מחפש לקבל/לרכוש טלויזיה CRT ישנה עבור פרויקט קטן שאני עושה.
חשוב לי שיהיה למסך כניסת SCART (פינים 21) ו/או קומפוננט ו/או S-VIDEO ו/או VGA.
לא אכפת לי אם אין/יש שלט ולא אכפת לי אם פלסטיקה שבורה ורמקולים לא עובדים וכן הלאה..
צריך רק שהתמונה תהיה סבירה ושניתן לעבור לכניסה הרצויה.
מאזור הקריות והסביבה
יצירת קשר כאן בשרשור או בהודעה פרטית.
תודה,
שחר
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
חפש באתר אגורה (agora.co.il). יש שם שפע של כאלה למסירה.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה 
- TomSheinman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש לי כמה אתה מוכן להשקיע?
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·Puyol כתב:אנ מבין שבגלל העננות בLG 621 אתה עובר לCRT 21"???
:lol::lol:
·...
חח האמת שאני לא רחוק מלהעיף את ה 621 לפח. נשבר לי מהמסך הזה.
יש סיכוי שאחרי המונדיאל אתן אותו להורים שלי וארכוש לי אחד אחר. אני חושב על זה בימים אלו..
את המסך CRT אני צריך בשביל מכונת ארקייד שאני בונה לדירה. הסתבר לי בסוף שאני חייב אך ורק SCART RGB במסך כדי שזה יעבוד (מבלי לקנות ממירים יקרים וגם לפגוע באיכות)
תרמו לי כבר טלויזיה 29 אינץ' של LENCO עם הכניסה המיוחלת והיו עוד כמה מסכים שרצו למסור לי ("רק תבוא תוריד לי אותה מהבית!!") אך בינתיים אין לי צורך בעוד..
בכל אופן, תודה לכל מי שהציע !
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
למרות שאתה כבר מסודר ומצאת,
יש לי חבר שיש לו טלויזיה מדהימה שלדעתי הוא יסכים למסור של לווה אופטרה CALIDA , בגודל 32 אינץ'
האמת מסך CRT, אבל איכות תמונה וסאוונד מדהימים.
אם זה יהיה רלוונטי ותרצה אני אשאל אותו לאחרונה היא מונחת בצד בגלל שהוא קנה מסך חדש
והוא לא רצה לזרוק אותה כי היא עובדת ומיוחדת
יש לי חבר שיש לו טלויזיה מדהימה שלדעתי הוא יסכים למסור של לווה אופטרה CALIDA , בגודל 32 אינץ'
האמת מסך CRT, אבל איכות תמונה וסאוונד מדהימים.
אם זה יהיה רלוונטי ותרצה אני אשאל אותו לאחרונה היא מונחת בצד בגלל שהוא קנה מסך חדש
והוא לא רצה לזרוק אותה כי היא עובדת ומיוחדת
הי. יש לי סוני 32 אינטץ דיגיטאלית. מסך רחב 9:16 ו 100 הרץ עם DRC Advanced נרכשה בשנת 2000 במחיר של 12 אלף שח... אני מבאר שבע. 500 שח והיא שלך אם תגיע לאסוף (היא שוקלת כ 85 ק"ג, אז צריך שני אנשים לפחות). עובדת מצויין עם תמונת SD שאין לה מתחרים. אפשר להסתדר... יש לה שפע של כניסות כולל 3 כניסות של 21 פינים שכוללים כל אפשרות ממשק אפשרית לרבות RGB. יש לה גם כניסות SVIDEO ו COMPOSITE ישירות ועוד...
בכלל אם זה לצורך מכונת משחקים, אז עדיף לך מסך 100 ו 120 הרץ כי זה מאפשר לצפות מקרוב מבלי לעייף את העיניים.
בכלל אם זה לצורך מכונת משחקים, אז עדיף לך מסך 100 ו 120 הרץ כי זה מאפשר לצפות מקרוב מבלי לעייף את העיניים.