מישהו יודע עם המוצרים של Yamaha בארה"ב מתאימים גם ל 220V ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש לקנות מערכת מיקרו קטנה ככל האפשר לחדר השינה.
תקציב: בין 300 ל 1,000 ש"ח לפי התמורה שמקבלים.
חובה: קטן ככל האפשר (אני מוגבל במקום), כניסת AUX 3.5 ,מותג מוכר (sony, panasonic וכו') וחוות דעת טובות על איכות צליל (עד כמה שניתן לצפות ממיקרו)
יתרונות: USB, BT, CD.

ראיתי באמאזון את הדגם Yamaha MCR-042 שבצבע מסויים המחיר שלו פחות מ 1,000 ש"ח כולל משלוח ומיסים בעוד בארץ הוא עולה 1,550:

http://www.amazon.com/Yamaha-MCR-042DG- ... a+MCR-B142

אמנם אין לי אייפון אבל זה נראה מכשיר איכותי אז מצידי שתחנת העגינה תישאר מנווונת.
אבל לא ראיתי במפרט אם המכשיר תומך גם ב 220V כי לא מתאים לי לשים שנאי ליד הראש בחדר שינה.

למי שמכיר מוצרים כאלה של Yamaha: הם בד"כ באים עם 110-220 או יוצאים בגרסאות שונות לארה"ב ושאר העולם ?

תודה
wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #2 

יש שם באמזון את השאלה שלך עם תשובה שזה 110V בלבד.

אני לא כלכך מכיר, אבל מהצצה בזאפ נראה יש שיש בארץ עשרות של מערכות כאלה בתחום מחירים שלך.

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

wallalon כתב:יש שם באמזון את השאלה שלך עם תשובה שזה 110V בלבד.

אני לא כלכך מכיר, אבל מהצצה בזאפ נראה יש שיש בארץ עשרות של מערכות כאלה בתחום מחירים שלך.
...
-תודה, לא שמתי לב.
בדקתי במדריך-משתמש (pdf) ולא כתבו.
אני יודע שיש עשרות דגמים. הבעיה ברובם שהרמקולים גבוהים מידי. אני מחפש עד גובה של 15 ס"מ, מקסימום 17 וברוב המיקרו זה 24 ס"מ.
פשוט השידה ליד המיטה קטנטונת ואני גם אוהב מוצרים קומפקטים.

אני אמשיך לחפש.
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

off-topic: בסוף קניתי רמקול DA-E570 של Samsung במקום מערכת מיקרו

שליחה #4 

במחסני חשמל מכרו את הרמקול ב 300 ש"ח. שמעתי את איכות הצליל והיא די טובה ביחס למערכת מיקרו (אפילו מערכות שעולות כפול) אז לקחתי אותו וזה עונה ב 90% על הצרכים שלי.

http://www.samsung.com/us/video/home-audio/DA-E570/ZA

יתרונות: איכות צליל טובה, קומפקטי מאוד, חיבוריות AUX 3.5 , חיבוריות BT, טעינה מכשירי אייפון למיניהם וגם מכשירי מיקרו USB כמו של samsung.
אז לצורך שמיעת רדיו FM או רדיו wi-fi או מוסיקה מהאוסף אני פשוט מחבר את הנייד שלי לעגינה ול AUX.
אם יגיע לידיי איזה סמארטפון או אייפוד ישן אני אשאיר אותו מחובר קבוע לרמקולים במצב טיסה (בגלל הקרינה).

חסרונות: מדובר ברמקולים נטו בלי תצוגה, שעון וכו'. עוצמת הרמקול מתאימה לחדר שינה לא לסלון. כמו כן, העגינה משמשת לטעינה בלבד, אין חיבוריות דיגיטלית בין המכשיר לרמקולים.
בחיבור BT יש שליטה בסיסית מהרמקול: עצור-נגן--קדימה-אחורה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”