בעיה בסמארט ל lg
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
"לא מתוכנת" - זה מה שרשום כאשר אתה בכניסה של האנטנה אם אני זוכר נכון והמסך פשוט לא קולט שם שום אות. מה שאתה צריך לעשות זה לעבור לכניסה הנכונה, בה באמת מחובר משהו (ממיר, מחשב או מה שלא יהיה..)
איזה שלט יש לך? רגיל או מג'יק?
איזה שלט יש לך? רגיל או מג'יק?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אם הסוללות לא ריקות אז יש שתי אפשרויות,
או שהשלט התקלקל איכשהו או שהטלויזיה איבדה סנכרון לשלט.
אני זוכר שהטכנאים שהתקינו לי עשו איזה משהו עם השלט כדי שהוא יסתנכרן, אך לא זוכר מה.
נסה לבדוק אולי ב- FAQ באתר של LG או שתשאל את ח.י
אולי לחיצה ארוכה על הכפתור של הכיבוי? וואלה כבר לא זוכר..
עריכה. הנה בבקשה:
1. Press the home and back button on the remote simultaneously for 5 seconds. 2. You will see the red light blinks thrice on the remote which means the remote has been “reset”. 3. Now point the remote towards the television and press the scroll wheel that doubles up as the “okay” button. 4. You get the message that the registration is complete. 5. You are now ready to use the magic remote to control your television features.
או שהשלט התקלקל איכשהו או שהטלויזיה איבדה סנכרון לשלט.
אני זוכר שהטכנאים שהתקינו לי עשו איזה משהו עם השלט כדי שהוא יסתנכרן, אך לא זוכר מה.
נסה לבדוק אולי ב- FAQ באתר של LG או שתשאל את ח.י
אולי לחיצה ארוכה על הכפתור של הכיבוי? וואלה כבר לא זוכר..
עריכה. הנה בבקשה:
1. Press the home and back button on the remote simultaneously for 5 seconds. 2. You will see the red light blinks thrice on the remote which means the remote has been “reset”. 3. Now point the remote towards the television and press the scroll wheel that doubles up as the “okay” button. 4. You get the message that the registration is complete. 5. You are now ready to use the magic remote to control your television features.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא, אין לי מושג. אבל דברים כאלו קורים לפעמים..
זו אלקטרוניקה (זולה) אחרי הכל, כל דבר יכול לקרות.
זו אלקטרוניקה (זולה) אחרי הכל, כל דבר יכול לקרות.