ביג ליבובסקי ערוץ 13 בהוט
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
הסרט נפלא והזוי, עם הרבה סצינות שמכילות פוטנציאל ציטוטים שיבייש כל סרט בורקס. אבל למיטב ידיעתי שום סרט נוסף של האחים כהן לא מתקרב ליצירה הזאת. קצת קשה לנסח, הכוונה מתקרב מבחינת הטירוף, האוירה והעולם שבו חיות הדמויות.nirgen כתב:לחובבי האחים כהן...
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
ואני חושב שיחסית לשאר יצירות הפאר שלהם, ליבובסקי הוא אחד החלשים........maladjusted כתב:הסרט נפלא והזוי, עם הרבה סצינות שמכילות פוטנציאל ציטוטים שיבייש כל סרט בורקס. אבל למיטב ידיעתי שום סרט נוסף של האחים כהן לא מתקרב ליצירה הזאת. קצת קשה לנסח, הכוונה מתקרב מבחינת הטירוף, האוירה והעולם שבו חיות הדמויות.nirgen כתב:לחובבי האחים כהן......
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מוזר, מזמן לא צפיתי בפארגו, רציחות פשוטות ואחשלי איפה אתה, אבל הרושם הראשוני היה שהם לוקים באינטלקטואליות יתר. ב lady killers הם כבר התאמצו יותר מדי לסבך את העניינים עד כדי יצירת סרט מעצבן. לכן לבובסקי הוא האופטימום שלהם מבחינתי.d-tox כתב:ואני חושב שהוא אחד החלשים שלהם.....maladjusted כתב:הסרט נפלא והזוי, עם הרבה סצינות שמכילות פוטנציאל ציטוטים שיבייש כל סרט בורקס. אבל למיטב ידיעתי שום סרט נוסף של האחים כהן לא מתקרב ליצירה הזאת. קצת קשה לנסח, הכוונה מתקרב מבחינת הטירוף, האוירה והעולם שבו חיות הדמויות.nirgen כתב:לחובבי האחים כהן.........
עריכה: סליחה התכוונתי לסרט גירושים הזה intolerable cruelty בתור שיא העצבון.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לדעתי 'צומת מילר' ו-'פארגו' הם לא פחות מיצירות מופת
כאשר ביג ליבובסקי משתרך הרחק מאחור.
אגב אני יודע שהרבה לא יסכימו למשפט הבא שלי אבל אני חושב שגם 'אחי איפה אתה' עולה על 'ביג ליבובסקי'.
ג'ורג' קלוני וג'ון טורטורו במשחק פשוט עילאי בסרט.
כאשר ביג ליבובסקי משתרך הרחק מאחור.
אגב אני יודע שהרבה לא יסכימו למשפט הבא שלי אבל אני חושב שגם 'אחי איפה אתה' עולה על 'ביג ליבובסקי'.
ג'ורג' קלוני וג'ון טורטורו במשחק פשוט עילאי בסרט.