האם מישהו בפורום מכיר היכן אפשר להשיג מסך זעיר לבקרת HTPC ?
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לחברים,
בסטאפ שלי המחשב מחובר למקרן כך שגם כדי לבצע פעולות תחזוקה / התקנות אני צריך להפעיל את המקרן ולבזבז שעות מנורה יקרות. חשבתי על מסך קטן, משהו עד 10" שבעזרתו (וכמובן מקלדת וכו) אוכל לשלוט על המחשב ללא צורך בהפעלת המקרן.
לחילופין, האם יש אפשרות לשלוט על מחשב PC באמצעות מכשיר IPAD או אנדרואיד כלומר לראות במסך הנייד את חלון ה WINDOWS של המחשב וכמובן לשלוט בו (מעין אמולטור) ?
תודה על העזרה !
בסטאפ שלי המחשב מחובר למקרן כך שגם כדי לבצע פעולות תחזוקה / התקנות אני צריך להפעיל את המקרן ולבזבז שעות מנורה יקרות. חשבתי על מסך קטן, משהו עד 10" שבעזרתו (וכמובן מקלדת וכו) אוכל לשלוט על המחשב ללא צורך בהפעלת המקרן.
לחילופין, האם יש אפשרות לשלוט על מחשב PC באמצעות מכשיר IPAD או אנדרואיד כלומר לראות במסך הנייד את חלון ה WINDOWS של המחשב וכמובן לשלוט בו (מעין אמולטור) ?
תודה על העזרה !
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות אבל עדיין לא ברור לי:
1. מסגרת דיגיטלית מתחברת למחשב להעברת תמונות. איך בדיוק מייצאים את התמונה מהמחשב למסגרת ?
2. RDP קליינט - היכן בדיוק אראה את מסך המחשב (אני לא רוצה להפעיל את המקרן לצורך אחזקה / התקנות)?
1. מסגרת דיגיטלית מתחברת למחשב להעברת תמונות. איך בדיוק מייצאים את התמונה מהמחשב למסגרת ?
2. RDP קליינט - היכן בדיוק אראה את מסך המחשב (אני לא רוצה להפעיל את המקרן לצורך אחזקה / התקנות)?
מה שחשוב זה שהמחשב דולק.rosh1 כתב:תודה על התגובות אבל עדיין לא ברור לי:
2. RDP קליינט - היכן בדיוק אראה את מסך המחשב (אני לא רוצה להפעיל את המקרן לצורך אחזקה / התקנות)?...
כנס אליו בכל חיבור RDP וזהו. מחשב לא חייב להיות מחובר למסך ע"מ לראות בו תצוגה. אתה יכול להיכנס מכל מחשב אחר הנמצא באותה רשת או מכל טאבלט. את מסך המחשב תראה מהמכשיר אליו אתה מחתבר למחשב.
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

התקנתי team viewer ואכן עובד עם האיפד.
עדיין בגלל שיש מקרים שהמחשב לא עולה טוב או ללא ה team viewer נראה לי שיש צורך במסך משני צמוד למחשב כדי לטפל בבעיות אתחול.
האם בכל זאת ניתן לחבר מסך קטן לuSB או ל vga ?
עדיין בגלל שיש מקרים שהמחשב לא עולה טוב או ללא ה team viewer נראה לי שיש צורך במסך משני צמוד למחשב כדי לטפל בבעיות אתחול.
האם בכל זאת ניתן לחבר מסך קטן לuSB או ל vga ?